Tüp Bebek Günlüğümüz !

Oo mis gibi git tabi tatlım çok sıcak olmadan hem özlemişsindir paşaları son gittiğinde bişey anlamamıştın
bol boş hasret gider

aynen canım 2 günden bişiycik anlamamıştım paşalarımla zaman nasıl akıp gidiyor anlamıyorum
bu kez birazcık kalırım inşallah ben gelene kadar doğurayım deme sakın

kızlar yaa dün bizde temizlik vardı. bu sefer hiç beğenmedik temizliği bu kadını bi daha almayacaz ama güvenilir birini bulmak da çok zor, sinir oldum yaaa. kadın hiçbişeyi çekmemiş tozlar bile yarım duruyo, özellikle gösterdiğim yerler vardı badanadan kalma onlara dikkat etmemiş. eşim bile ondan iyi toz alıyo

Biz nedensiz infertile den tüp bebek yaptırdık canım doktorum benden çok ümitli bakalım yarın sonuç ne olacak Rabbim bana ve bu uğurda madden manen yorulan bütün anne ve baba adaylarına bu mutluluğu yaşatsın inş içimden bir ses olmadı diyor(((

ay daha varmış bende geç kaldım sandım biran

hee daha var

aaaa daha neler hem parasını alsın hemde hakkını vermesin yaptığı işin

Slm kızlar nasılsınız?

selam derincim..
valla iş güç öyle işte siz napıyonuz kuzuyla..

bizde de sebepsiz infertilite diye geçiyooo raporlarımızda sonumuz benzemesin inşallah
gözünü korkutma gibi olmasın 2 aşılama 3 tüp yaptırdım elde var sıfır inşallah sende ilk denemede gelir meleğin

canım naptınız gittinizmi eliz prensesi görmeye noldu ne dedi daktır merak ediyorum bişi yazmamışsın:26:

canım naptınız gittinizmi eliz prensesi görmeye noldu ne dedi daktır merak ediyorum bişi yazmamışsın:26:
Gittik tatlım kuzu anca 2000 gr olmuş doktor ern fazla 2750 doğar dedi biraz zayıfmış moralim bozuldu azıcık her hafta gel artık dedi napalım sağlıklı doğsunda zayıf olsun

Gittik tatlım kuzu anca 2000 gr olmuş doktor ern fazla 2750 doğar dedi biraz zayıfmış moralim bozuldu azıcık her hafta gel artık dedi napalım sağlıklı doğsunda zayıf olsun

maşallah kuzuma daha ne olsun annesi 2750 bence gayet iyi takma sakın kafana lütfen..
doğduktan sonra bi kaç güne tombalak bişi olur sütünü alsında gör sen onu

Masallah kuzuya bence hic moralini bozma saglikli eli ayagi duzgun olsun da zayif olsun hem zayif bebekler daha guzel toparlaniyorlar annesi..

maşallah kuzuma daha ne olsun annesi 2750 bence gayet iyi takma sakın kafana lütfen..
doğduktan sonra bi kaç güne tombalak bişi olur sütünü alsında gör sen onu

Masallah kuzuya bence hic moralini bozma saglikli eli ayagi duzgun olsun da zayif olsun hem zayif bebekler daha guzel toparlaniyorlar annesi..
Sağolun kızlar ya ne biliyim üzüldüm çok bugün 4 hafta daha geçsin Temmuz 20 den sonra alırız dedi öyle önemli olan sağlıklı olması zayıf olsada büyür sonuçta çok kafam atardı çocukları zayıf diye üzülen annelere demek annelik buymuş şimdiden takıyorum kafama artık her hafta kontrol var sağlıkla gelsinde kuzum napalım zayıf olsun

Ahhh guldenim ahhh diş söktürüyr bu kız bize gecn hafta dr atarax verdi esrama ama fayda yok içti bizim kız resmen kafayı buldu sabh 4.30 a kadr resmen kikir kikir kahkaha attı hiç vaktim olmuyor siİzi çok seviyorum selm söyle millstonecuguma

Güüünnnaaayydddıınnnnn
Bugün topiği ben açıyorum
Güzel birgün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…