Tüp Bebek Günlüğümüz !

oyunculuk kısmında asla hürremi aratmaz eminim ama görsellik hiç olmamış nasıl alışcez be bacım

günaydın de ve çık hiç kalma zaten

Ayy aşkısımmm ve jüli bebekimm nasıl bir ekşın içindeyimm bilemezsinizz..eşiminn en yakın arkadaşıı (kumam) yarın nişanlanıyo..Ve benm sevgili eşimm harcama yapmıyim diye dün gece diyo..Onu öldürmk istedimm dün gece yataktaaaa

Ne kıyafet var ne ayakkabı..Zaten biliyonuz bnm ayakkabı konusu sorunlu..Deli gibiyim şu anda..İlkonceciğimi aradım nolur gel beni al bir ayakkabıcı var caddebostanda oraya götür diye..

olağanüstü hal ilan edilmeli acil ayakkabı kıyafet lazım
kolay gele aşkısım zor iş vallahi...
eşinide kınıyom bi kadın böyle zor durumda bırakılırmı acil maddi manevi destek çıkması lazım

günaydın kızlar bu gün 9. günüm bulunduğum ilçede hafta bir gün kan testi yapıldığı için bir hafta daha beklemem gerekiyor acaba yarın ilk idrarla test yapsam çıkarmı ne dersiniz

günaydın kızlar bu gün 9. günüm bulunduğum ilçede hafta bir gün kan testi yapıldığı için bir hafta daha beklemem gerekiyor acaba yarın ilk idrarla test yapsam çıkarmı ne dersiniz

aaaa inanmıyorum yaa bende senden haber gelcek diye bekliyorum bir hafta nasıl bekleyecez:26::26::26:
yarın 10.gün olcak idrar testinde silikte olsa çıkabilir canım yap bi idrar testi ama bişi çıkmazsada hemen karalar bağlamak yok eğer değerin düşük başladıysa çıkmama ihtimalide var

valla ben gözümü kapatıp izlemeyi düşünüyorum napçem ya bennn

ahhh ah hürremciler olarak bundan sonra napicez Allahım...
belki diyorum sezonu kapatırken özellikle gösterdiler hürremin kim olacağını kamuoyu tepkisine göre yeni sezonda daha doğru bir tercih yaparlar...

Tunaydin kizlar cok sukur bugun kendimi enerjik hissediyorum bunu kacirmamak lazim deyip tiz aldim banyomu cifledim ama camasir suyunu fazla kacirdim sanirsam kafayi bulmazsam iyidir biraz temiz hava aldim simdi birde ayran icersem bisi olmaz herhalde hala camasir suyu kokuyir nefes alirken

belki diyorum sezonu kapatırken özellikle gösterdiler hürremin kim olacağını kamuoyu tepkisine göre yeni sezonda daha doğru bir tercih yaparlar...

Bende hic sevmedim yeni hurremi acaba direnis mi baslatsak hurrem degissin diye

validee ayy pardon vahide gördüm böyle bir risk almaz kanımcaa..

bir ara konuşurken şöyle diyecek sandım..ben sultan süleymanın anası 5 cocugunun babannesiii

ama nikahlı karısı dedi ya laa

canım sağlığı iyi olsun da zayıf olsun. benim arkadaşımın 3 ay önce oldu bebişi 2450 gr doğdu ama öyle bir toparlamış ki şimdi tombalak bişey olmuş. zayıf doğanların daha çabuk toparladığını duymuştum ama bizzat gördüm.
aynı dönemde doğurabiliriz kıız benimde bi aksilik olmazsa temmuz sonu olur.

canikolarım nasılsınız. bu sıpalar artık beni fazla yormaya başladı biraz ayakta kalayım kasık ağrılarım artıyo. dün yemek falan yapamadım. bugün kuzuların halası geliyo, yoldaymış. sağolsun bu görümcemi çok severim gerçekten öz ablam gibidir. transferim de de taa yalovadan kalkıp gelmişti yanıma.

canlarım bende hamile adayıyım sanki bu gün kan verdim ama sonuç yarın fakat ultrason görüntüsünde belli belirsiz bir kese görünüm var dedi doktor tam emin değilim ama var gibi dedi ben de idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kızlar ne olur dua edin netleşsin hepinizi çok seviyorum

herkese selamlar,nasılsınız bakalım?biz iyiyz,ugraşıp duruz kızlarla:)))gülden sana hatta size katılıyorum vahide sultan anası gibi durdu sülümanızın ya hürremin yerini tutarmı hiç,ben izlemiyorum ama tv de bi programda tesadüf gördüm bence omamış,gözleriniz nasıl alışcaka bilmem ha bide konuşma şekli şemali tonu var tabi işiniz zorsülümana söleyin degiştrisin yeni hürremi:))sanada şimdiden iyi yolculuklar saglıkla git gel,keyfini cıkar...bende memlekete gitmek için gün sayıyom ama daha cooook var agustosda gitcem bende,,anamın evine gitmeyeli 2 yıl oldu beee:26:

canım sen zayıf dogcak diye dert etme,toparlanır o görürsün bak:))hem anne sütü hem mama verdinmi tamamdır..kiz annesiyim kızımın biri 2550 digeri 1640 gr dogdu düşün:)))şimdi maşallah normal dogmuş gibi boyları kiloları gayet güzel,sen saglıkla dogsunda kilo alır zaten hiççç kafana takıp dertlenme

inş.güzel haber verirsin hemen moralini bozma canım,,,rabbim büyük,inş.yavrun seninledir:)

para gitti boşuna desene,,üzüldüm canım istedigin gibi olmamış...keşke yavaş yavaş kocana yaptıraydın toz alma işini,,,biz doguma gitmeden eşim temizledi evimizi,,annemde yardım etti...inş.iyisindir buarada ama senin maşallahın var ben senin gibiyken yatıyodum hepp kalkamıyodum...

süpper bir haber buuuuuu...
çok sevindim tatlım idrarda çıkmış bi de doktor bakmış kese gibi bişi gördü diyosun bu kadar erken bakan doktoruda işk kez duydum

yaa sorma gittiiiiii hürremim gittiiii
nasıl alışcez offf of
göz var nizam var arkadaş olmuş mu hiç
gitmeyi düşünüyomda beyim ne zaman gideceğimi daha bilmiyo
ama sen son iki yılı tedavi gebelik süreci doğum derken çok yoğun geçirdin normal canımcım gidememen ama özlemişsindir fena halde

kızlar bebeleriniz ASLAN burcu olcaklar aynı teyzeleri gibi teyzeleri ben oluyorum bu arada

ohhh afferin sana çamaşır suyundan ciğerlerinde nasibini almış iyice bir dezenfekte olmuştur içtiğin cigaları temizlemiştir
kızım dikkat etesene ne abartıyosun hayret bişeysin yani

Bende hic sevmedim yeni hurremi acaba direnis mi baslatsak hurrem degissin diye

direnecek halim kalmadı

validee ayy pardon vahide gördüm böyle bir risk almaz kanımcaa..

bir ara konuşurken şöyle diyecek sandım..ben sultan süleymanın anası 5 cocugunun babannesiii

ama nikahlı karısı dedi ya laa

heee nikahlı avradıyam gardaş dedi
bu gerçekle yaşayamam ben acil beni hayata bağlayan bir karar almalı dizi şeyleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…