ayy evet ben dedim helade valide sultan geldii, eğilip elini öpecek sülümann
Günayyyydınn güzelliklerrrr
oyunculuk kısmında asla hürremi aratmaz eminim ama görsellik hiç olmamış nasıl alışcez be bacım
günaydın de ve çık hiç kalma zaten
Ayy aşkısımmm ve jüli bebekimm nasıl bir ekşın içindeyimm bilemezsinizz..eşiminn en yakın arkadaşıı (kumam) yarın nişanlanıyo..Ve benm sevgili eşimm harcama yapmıyim diye dün gece diyo..Onu öldürmk istedimm dün gece yataktaaaa
Ne kıyafet var ne ayakkabı..Zaten biliyonuz bnm ayakkabı konusu sorunlu..Deli gibiyim şu anda..İlkonceciğimi aradım nolur gel beni al bir ayakkabıcı var caddebostanda oraya götür diye..
günaydın kızlar bu gün 9. günüm bulunduğum ilçede hafta bir gün kan testi yapıldığı için bir hafta daha beklemem gerekiyor acaba yarın ilk idrarla test yapsam çıkarmı ne dersiniz
oyunculuk kısmında asla hürremi aratmaz eminim ama görsellik hiç olmamış nasıl alışcez be bacım
günaydın de ve çık hiç kalma zaten
valla ben gözümü kapatıp izlemeyi düşünüyorum napçem ya bennn
ahhh ah hürremciler olarak bundan sonra napicez Allahım...
belki diyorum sezonu kapatırken özellikle gösterdiler hürremin kim olacağını kamuoyu tepkisine göre yeni sezonda daha doğru bir tercih yaparlar...
ahhh ah hürremciler olarak bundan sonra napicez Allahım...
belki diyorum sezonu kapatırken özellikle gösterdiler hürremin kim olacağını kamuoyu tepkisine göre yeni sezonda daha doğru bir tercih yaparlar...
Sağolun kızlar ya ne biliyim üzüldüm çok bugün 4 hafta daha geçsin Temmuz 20 den sonra alırız dedi öyle önemli olan sağlıklı olması zayıf olsada büyür sonuçta çok kafam atardı çocukları zayıf diye üzülen annelere demek annelik buymuş şimdiden takıyorum kafama artık her hafta kontrol var sağlıkla gelsinde kuzum napalım zayıf olsun
canlarım bende hamile adayıyım sanki bu gün kan verdim ama sonuç yarın fakat ultrason görüntüsünde belli belirsiz bir kese görünüm var dedi doktor tam emin değilim ama var gibi dedi ben de idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı kızlar ne olur dua edin netleşsin hepinizi çok seviyorum
herkese selamlar,nasılsınız bakalım?biz iyiyz,ugraşıp duruz kızlarla:)))gülden sana hatta size katılıyorum vahide sultan anası gibi durdu sülümanızınya hürremin yerini tutarmı hiç,ben izlemiyorum ama tv de bi programda tesadüf gördüm bence omamış,gözleriniz nasıl alışcaka bilmem ha bide konuşma şekli şemali tonu var tabi işiniz zor sülümana söleyin degiştrisin yeni hürremi:))sanada şimdiden iyi yolculuklar saglıkla git gel,keyfini cıkar...bende memlekete gitmek için gün sayıyom ama daha cooook var agustosda gitcem bende,,anamın evine gitmeyeli 2 yıl oldu beee:26:
Tunaydin kizlar cok sukur bugun kendimi enerjik hissediyorum bunu kacirmamak lazim deyip tiz aldim banyomu cifledim ama camasir suyunu fazla kacirdim sanirsam kafayi bulmazsam iyidir biraz temiz hava aldim simdi birde ayran icersem bisi olmaz herhalde hala camasir suyu kokuyir nefes alirken
Bende hic sevmedim yeni hurremiacaba direnis mi baslatsak hurrem degissin diye
validee ayy pardon vahide gördüm böyle bir risk almaz kanımcaa..
bir ara konuşurken şöyle diyecek sandım..ben sultan süleymanın anası 5 cocugunun babannesiii
ama nikahlı karısı dedi ya laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?