Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldennn bizde aslan burcuyuz cicimhah haaaa yine güldürdün bei yaw,,,beyine söleme zamanın gelmişte geciyo bile

Kızlar sağolun ya normalde takmam kafama kiloyu öyle takanlarada sinir olurdum ablam 900 gr doğurdu maşallah 11 yaşında oğlumuz hiç te sorunu yok ama ne biliyim stres yaptım sağolun kızlar iyikide varsınız sağlıkla gelsinde kuzum napalım büyütürüm ben onu

Bende zaten sigaranin kalan zehirini atsin dediydim fazla kacirmisim Uzun suredir camasir suyuyla munasebetimiz olmayinca yadirgadim elimin ayari kacmis biraz once de yemegimin dibini tutturdum bugun cook becerikliyim

güldennn bizde aslan burcuyuz cicimhah haaaa yine güldürdün bei yaw,,,beyine söleme zamanın gelmişte geciyo bile

aaa öylemiydi ayol unutmuşum demek
ne çok burcumdan varmış meğersem aslanlarım benim

Bende zaten sigaranin kalan zehirini atsin dediydim fazla kacirmisim Uzun suredir camasir suyuyla munasebetimiz olmayinca yadirgadim elimin ayari kacmis biraz once de yemegimin dibini tutturdum bugun cook becerikliyim

oooo marifetlisin bugün boşver ayarları kaçsın yemek temizlik işine girişmişin daha nolsun iki bebeyle dibi tutmuş yemek bakbuldür azcık yanıksı tat iyidir

tünaydıın hayırlı cumalar canlar.

20 lik dişimi çektirdim.elimde buz torbasıyla ve yüzümün bir yanı şiş geldim :97::97:..bir merhaba deyip çıkacağım...

siyasi topike girdim çok fena proveke oldum cevap yazmadan kaçıp geldim yoksa ceza alırdım yine kendimi tutamayıp

tünaydıın hayırlı cumalar canlar.

20 lik dişimi çektirdim.elimde buz torbasıyla ve yüzümün bir yanı şiş geldim :97::97:..bir merhaba deyip çıkacağım...

ayyyy çok geçmiş olsun bitti gitti işte
darısı bana olsun:18::18::18::18:

günnaydın güzel anneler gece dayanamadım yine test yaptım yine silik çıktı kan sonucunu saat iki de alacğım inş iyi bir sonuç olur kızlar kafama şu takılıyor 3+5 günlük bir hamilelik ultrasonda belli belirsiz görünürmü dün kan verirken ultrasonla da baktı doktor tam net diyemem ama kese görünümünde bir karartı var dedi bana da gösterdi çıktı elimde gerçekten kese görünümü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…