canım sağlığı iyi olsun da zayıf olsun. benim arkadaşımın 3 ay önce oldu bebişi 2450 gr doğdu ama öyle bir toparlamış ki şimdi tombalak bişey olmuş. zayıf doğanların daha çabuk toparladığını duymuştum ama bizzat gördüm.
aynı dönemde doğurabiliriz kıız benimde bi aksilik olmazsa temmuz sonu olur.
Kızlar sağolun ya normalde takmam kafama kiloyu öyle takanlarada sinir olurdum ablam 900 gr doğurdu maşallah 11 yaşında oğlumuz hiç te sorunu yok ama ne biliyim stres yaptım sağolun kızlar iyikide varsınız sağlıkla gelsinde kuzum napalım büyütürüm ben onucanım sen zayıf dogcak diye dert etme,toparlanır o görürsün bak:))hem anne sütü hem mama verdinmi tamamdır..kiz annesiyim kızımın biri 2550 digeri 1640 gr dogdu düşün:)))şimdi maşallah normal dogmuş gibi boyları kiloları gayet güzel,sen saglıkla dogsunda kilo alır zaten hiççç kafana takıp dertlenme
ohhh afferin sana çamaşır suyundan ciğerlerinde nasibini almış iyice bir dezenfekte olmuştur içtiğin cigaları temizlemiştir
kızım dikkat etesene ne abartıyosun hayret bişeysin yani
direnecek halim kalmadı
heee nikahlı avradıyam gardaş dedi
bu gerçekle yaşayamam ben acil beni hayata bağlayan bir karar almalı dizi şeyleri
güldennn bizde aslan burcuyuz cicimhah haaaa yine güldürdün bei yaw,,,beyine söleme zamanın gelmişte geciyo bile
Bende zaten sigaranin kalan zehirini atsin dediydim fazla kacirmisimUzun suredir camasir suyuyla munasebetimiz olmayinca yadirgadim elimin ayari kacmis biraz once de yemegimin dibini tutturdum bugun cook becerikliyim
kızlar bebeleriniz ASLAN burcu olcaklar aynı teyzeleri gibi teyzeleri ben oluyorum bu arada
aaa öylemiydi ayol unutmuşum demek
ne çok burcumdan varmış meğersem aslanlarım benim
Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun...
saol bebeeemmm sanadaagünaydıınnnn canlar hayırlı cumalarınız olsun
ben benn bende varıııııımmmmmm
Eki Görüntüle 740181 topiğimizi açtım ve havalandırmaya başladım sekerler....
hepinize Eki Görüntüle 740182
hayırlı cumalar..Eki Görüntüle 740183
Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun...
günaydıınnnn canlar hayırlı cumalarınız olsun
Tunaydin kizlar hayirli cumalar olsun insallah..
11 ağustos şekerimsen ne zaman dogdun
Tunaydin kizlar hayirli cumalar olsun insallah..
tünaydıın hayırlı cumalar canlar.
20 lik dişimi çektirdim.elimde buz torbasıyla ve yüzümün bir yanı şiş geldim :97::97:..bir merhaba deyip çıkacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?