Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım değerin 1500 leri bulunca kese görünüyor bakalım değerin ne durumda merak ediyorum bende..
kese için bu kadar erken muayene olan arkadaşımız olmadı o nedenle böyle erkenden görülmesi gibi bir tecrübemiz olmadı sen transferi hangi tarihte olmuştun

transferim ayın 12 sinde yapıldı ve 5. gün ebriyosuydu doktor zaten keseyi görmek için bakmadı sadece kontrol amaçlı baktı kese görünümde bir karartı var dedi çıktı elimde geçrtekten tam bir kese görünümü

tünaydıın hayırlı cumalar canlar.

20 lik dişimi çektirdim.elimde buz torbasıyla ve yüzümün bir yanı şiş geldim :97::97:..bir merhaba deyip çıkacağım...
hayırlı cumalar canım çoookkk geçmiş olsun bilirim ne zor oldugunu ben 2 kez yasadım hatta ilkinde buz koy diye söylememişlerdi küçüktüm daha ve şişlikten gözlerim görünmüyodu...sakın ihmal etme buz torbasını...

siyasi topike girdim çok fena proveke oldum cevap yazmadan kaçıp geldim yoksa ceza alırdım yine kendimi tutamayıp
zaten öyle olmasa buraya geleceğin yokkkk

günaydın canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..bizde burda sonucunu bekliyo olacagız...

doğru diyosun valla kendimi neden bilmiyorum o topikte buluyorum güzel bir gurup var orda gündemde sıcaklığını kaybetmeyince gelemiyorum ordan...
birazda iyi oldu benim için bebek düşünmek istemiyorum bu aralar yemek yarışması ve siyasi gündem iyi oyaladı beni

anaaa ben daha kahvaltı yapmadım ya
yeni farkettim gözlerimi açar açmaz pc başına geçtim sonra uzun uzun 3 telefon görümesi yaptım ve kahvaltı yapmayı unutmuşumkarnımdan gelen sesler isyan çıkmak üzere olduğunu gösteriyor acil itidal çağrısı yapmalıyım organlarıma

ne dalga geçiyon tızım
ben göz felan kırpmadım sadece doğdum ve parladım
güneş görsün gözünüz eyyyy insanlık dedim

ve yıllar sonra doğarak ben hala devam eden o güneşi gördüüüüüüüümmmmm

parlayan ısıgın sönmesin inşallahhh

5.gün embriyosu ise olabilir canım yeni yeni oluşmaya başlamıştır kese doktorda sanırım onu gördü maşallahhhhhh demekki değerinde yüksek gelecek bugün

düğündü telaştı derken bende uzaklasmıstım o fikirden ama yine aklıma gelmeye basladı offf napcaz böyle yaaa tam diyoruz herşey rayına oturuyo yine cıkıp geliyo...
keşke fikri gibi ansızın bebişlerimizde cıkıp gelse

offf bende yapmadım güzel şeyler yaparsın sen bende gelem bariii

ve yıllar sonra doğarak ben hala devam eden o güneşi gördüüüüüüüümmmmm

parlayan ısıgın sönmesin inşallahhh

heh şimdi oldu daha da çok en çok şımarık olmak istiyom ben şımartın beni
ayyy bu ne be sabah sabah bir ukalalık bir kendi beğenmişlik hali soğudum kendimden

saol canım sanada hayırlı cumalar...
bizleride unutmayın dualarınızdaa

Sag ol tatlim her zaman dualarimdasiniz kizlarimla hep dua ediyoruz..

günaydın hayırlı cumalar canım

tünaydıın hayırlı cumalar canlar.

20 lik dişimi çektirdim.elimde buz torbasıyla ve yüzümün bir yanı şiş geldim :97::97:..bir merhaba deyip çıkacağım...

Hayirli cumalar yavrular..Ikramayam canim gecmis olsun..

Hadi insallah hayirli haberlerle gelmek nasip olur Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin miss kokulu evlatlar nasip etsin
.

gerçeğimiz o bizim sadece günlük telaşlarda arada bir aklımızdan çıkıyor ama olduğu yerde öylece duruyor
keşke bir süpriz yapsalar
kahvaltı işine girişcem ne yesem diye düşünüyorum bu saatten sonrada insanın kahvaltı şeysi kaçıyo bee

Oooooo bu saate kadar seksi bedenini besinsiz mi biraktin ben ogle yemegimi mideye indirmekle mesgulum sana bana herkese afiyet olsun..

Kızlar güzel bir haberim var size dün gece 3 e kadar siyasi topikte yazıyorduk konu tüp bebeğe geldi konuda ben olunca Kazen bir fikir attı ortaya tüp bebek için özel hastanalerin devletten ödenek alması ve bizlerin maddi konuda zorlanmaması için kk platformunda bir hareket başlatacaz mail yolu ile isteğimizi dile geitrcez kazen de başbakana bizzat bildirecek belkide yeni bir karar alınır tüp bebek fiyatları bundan sonra bizi zorlamaz bunun için harekete geçicez...gelişmelerden hepinizi haberdar edicem...

heh şimdi oldu daha da çok en çok şımarık olmak istiyom ben şımartın beni
ayyy bu ne be sabah sabah bir ukalalık bir kendi beğenmişlik hali soğudum kendimden
hımmmm o zaman öyle demiyelim sımartmayalım seni insan kendinden soğursa iyi olmaz bak sen bunlara benziyosun...

(tabi sarı saçlı daha kokoşusun)

veeeeeeeeeee bu da beeennnnnnnnnn Eki Görüntüle 740263

Oooooo bu saate kadar seksi bedenini besinsiz mi biraktin ben ogle yemegimi mideye indirmekle mesgulum sana bana herkese afiyet olsun..

afiyet olsun canım valla ben bugün tembellik ettim yazzık oldu hassas bedenime damarlarımdaki asil kanda hiç bişi dolaşmıyooo kan akışım bilem yavaşladı

haklısın canımmmmmm

evet canım denk geldi bende okudum keske öyle bişey yapabilsek herkese öncü olsak seninde dediğin gibi hem 3 cocuk diyolar hemde hiç bebişi olmayanları düşünmüyolar...
bak biz o zaman ne 3 ü 5 tane yaparız kızzz dimiiii

masmavi gözlerime inanamıyorum şu an
kendimden soğumam için buna gerek yoktu beeee çok fena

asıl sen bana baakkkk 22 lik çıtır ne hale gelmişimm
benim gözlerde yeşildir
bu arada kendimdede tek sevindiğim şey çok kilo vermişiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…