Tüp Bebek Günlüğümüz !

Super bir haber insallah katilim olur devami gelir. Daha inceden baska bir.platformda bu konuyla ilgili herkes ayaklqndi ama kimse bisey yapmadi. Hatta avukat bir bayan milletvekili oldu mecliste sesimiz olacak denildi o da oyle kaldi.. Insallah sesimiz duyulur..

afiyet olsun canım valla ben bugün tembellik ettim yazzık oldu hassas bedenime damarlarımdaki asil kanda hiç bişi dolaşmıyooo kan akışım bilem yavaşladı

Oyyy kiyamam sana yaa hadi ye biseyler de canlandir bedenini

he valla asıl bizi doğurtmanın yolunu açsınlar bak 3 çocukmu 5 çocukmu yapıyoz

asıl sen bana baakkkk 22 lik çıtır ne hale gelmişimm
benim gözlerde yeşildir
bu arada kendimdede tek sevindiğim şey çok kilo vermişiimmmm

yok kız benim gözlerim kapkahve dir ne mavisi takılıyom ben öyle
kaç kilo verdin söyleseneee

Her zaman içinn yürüyüşe eyleme herbişeye hazırımm..​

he valla asıl bizi doğurtmanın yolunu açsınlar bak 3 çocukmu 5 çocukmu yapıyoz

yok kız benim gözlerim kapkahve dir ne mavisi takılıyom ben öyle
kaç kilo verdin söyleseneee

hiç vermedim kuzum aksine verdiğim o 4 kiloyu geri aldım....
ama en son 13 nisanda adet oldum onun sıkıntısıda var karnım acayip şiş göğüslerim filan

Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari olsun hepimiz icin insallah.. Bakiyorum da topigimiz hemen unutulmus dunden beri ugradiginiz yok Ben havalandiriyorum hadi sizde gelin arada

Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari olsun hepimiz icin insallah.. Bakiyorum da topigimiz hemen unutulmus dunden beri ugradiginiz yok Ben havalandiriyorum hadi sizde gelin arada

günaydın canım benim..tüp bebkle ilgili acılan topikteyiz umarım bişeyler azda olsa düzelir.. gelip gideriz arada

Saat 2 de sonucum cikacak demistin cikmadi mi? Merak ettim insallah sonuc pozitiftir..
canım benim biz ilçede olduğumuz için sonuçlar ile gidiyor dün 2 dediler aradım ancak salı ya sonuçları verebiliriz dediler bende sinirden deli oldum dedim ya doktor ultrasonda keseyi gördü gibi sabah yine test yaptım yine pozitif ve daha belirgin bir çizgi testi çöpe atmaya kıyamıyorum sürekli bakıyorum iki yıldır rabbimin bu günü bana gösterdiği için çok şürkrediyorum 3 idrar testi ve daha da belirginleşen kırmızılar iyi düşünüyorum kendime hamile olduğumu itiraf ediyorum

Mrb edagul cum. Insaallah bebegin seni ömür boyu birakmaz.benimde transferimin 2. Günü. Sen transfer gününden sonra hamileligine dair hiç belirti hissettinmi?

Gercektem sinir bozucuymus canim ama iyi hatta mukemmel olan yani cizgilerinin koyulasmasi onlar cope atilir mi hic benim hepsi duruyir 5.ayimdayim hala test yapasim var Zaten idrar da pozitifse sorun yok bence de hamissin tatlim hayirli olsun insallah..

Güüünnnaayyddıınnnnnn
Mutlu pazarlar efenim...
Bir herif günü daha geldi çattı lakin ben benimkini boğmak istiyorum siz cici olun benim gibi yapmayın

Hayırlı kandiller cancağızlarım Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
Kırmızılar geldi haliyle bugünü ibadetten uzak geçircem

selam canlarım,
kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarım ve kalbim sizinle.

sanki bu aralar dahamı az geliyosun napıyosunnnnnn
sanada hayırlı kandiller canım...

selam kızlar herkesin kandili mübarek ,duaları en hayırlısından kabul olsun inşallah

selam canım...
seninde kandilin mübarek olsun..
dua et bize hamiş hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…