Kızlar güzel bir haberim var size dün gece 3 e kadar siyasi topikte yazıyorduk konu tüp bebeğe geldi konuda ben oluncaKazen bir fikir attı ortaya tüp bebek için özel hastanalerin devletten ödenek alması ve bizlerin maddi konuda zorlanmaması için kk platformunda bir hareket başlatacaz mail yolu ile isteğimizi dile geitrcez kazen de başbakana bizzat bildirecek belkide yeni bir karar alınır tüp bebek fiyatları bundan sonra bizi zorlamaz bunun için harekete geçicez...gelişmelerden hepinizi haberdar edicem...
afiyet olsun canım valla ben bugün tembellik ettim yazzık oldu hassas bedenime damarlarımdaki asil kanda hiç bişi dolaşmıyooo kan akışım bilem yavaşladı
haklısın canımmmmmm
evet canım denk geldi bende okudum keske öyle bişey yapabilsek herkese öncü olsak seninde dediğin gibi hem 3 cocuk diyolar hemde hiç bebişi olmayanları düşünmüyolar...
bak biz o zaman ne 3 ü 5 tane yaparız kızzz dimiiii
asıl sen bana baakkkk 22 lik çıtır ne hale gelmişimm
benim gözlerde yeşildir
bu arada kendimdede tek sevindiğim şey çok kilo vermişiimmmm
Kızlar güzel bir haberim var size dün gece 3 e kadar siyasi topikte yazıyorduk konu tüp bebeğe geldi konuda ben oluncaKazen bir fikir attı ortaya tüp bebek için özel hastanalerin devletten ödenek alması ve bizlerin maddi konuda zorlanmaması için kk platformunda bir hareket başlatacaz mail yolu ile isteğimizi dile geitrcez kazen de başbakana bizzat bildirecek belkide yeni bir karar alınır tüp bebek fiyatları bundan sonra bizi zorlamaz bunun için harekete geçicez...gelişmelerden hepinizi haberdar edicem...
he valla asıl bizi doğurtmanın yolunu açsınlar bak 3 çocukmu 5 çocukmu yapıyoz
yok kız benim gözlerim kapkahve dir ne mavisi takılıyom ben öyle
kaç kilo verdin söyleseneee
Her zaman içinn yürüyüşe eyleme herbişeye hazırımm..
Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari olsun hepimiz icin insallah.. Bakiyorum da topigimiz hemen unutulmus dunden beri ugradiginiz yokBen havalandiriyorum hadi sizde gelin arada
canım benim biz ilçede olduğumuz için sonuçlar ile gidiyor dün 2 dediler aradım ancak salı ya sonuçları verebiliriz dediler bende sinirden deli oldum dedim ya doktor ultrasonda keseyi gördü gibi sabah yine test yaptım yine pozitif ve daha belirgin bir çizgi testi çöpe atmaya kıyamıyorum sürekli bakıyorum iki yıldır rabbimin bu günü bana gösterdiği için çok şürkrediyorum 3 idrar testi ve daha da belirginleşen kırmızılar iyi düşünüyorum kendime hamile olduğumu itiraf ediyorumSaat 2 de sonucum cikacak demistin cikmadi mi? Merak ettim insallah sonuc pozitiftir..
canım benim biz ilçede olduğumuz için sonuçlar ile gidiyor dün 2 dediler aradım ancak salı ya sonuçları verebiliriz dediler bende sinirden deli oldum dedim ya doktor ultrasonda keseyi gördü gibi sabah yine test yaptım yine pozitif ve daha belirgin bir çizgi testi çöpe atmaya kıyamıyorum sürekli bakıyorum iki yıldır rabbimin bu günü bana gösterdiği için çok şürkrediyorum 3 idrar testi ve daha da belirginleşen kırmızılar iyi düşünüyorum kendime hamile olduğumu itiraf ediyorum
canım benim biz ilçede olduğumuz için sonuçlar ile gidiyor dün 2 dediler aradım ancak salı ya sonuçları verebiliriz dediler bende sinirden deli oldum dedim ya doktor ultrasonda keseyi gördü gibi sabah yine test yaptım yine pozitif ve daha belirgin bir çizgi testi çöpe atmaya kıyamıyorum sürekli bakıyorum iki yıldır rabbimin bu günü bana gösterdiği için çok şürkrediyorum 3 idrar testi ve daha da belirginleşen kırmızılar iyi düşünüyorum kendime hamile olduğumu itiraf ediyorum
selam canlarım,
kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarım ve kalbim sizinle.
selam kızlar herkesin kandili mübarek ,duaları en hayırlısından kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?