Hayirli kandiller canlar
Allah’ım.!
Bu Mübarek Gün hürmetine Bizi çok sabreden çok şükreden ,
Kullarından eyle. Seni Çok analım.Ömrümüz sevdiğin Razı olacağın
İşlerle ( amellerle ) geçsin..Sıhhât ve afiyette daim eyle..
evlerimizi bebek kokusuyla çocuk sesleriyle doldur..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle
Sevdiklerimizi bize bağışla.Şüphesiz senin her şeye gücün yeter...
bugün daha bir duygusalım daha bir kimsesizim..daha bir yalnızım..tüm sevdiklerim uzakta sessiz sedasız evimdeyim....
Artık evim demek istemediğim evimde..gün sayıyorumm biran önce uzaklaşmak istiyorumm..ama nereye kaçsam nereye gitsem yalnızlığım benimle gelecek biliyorum....elimi tutacak mini mini bir el tek hayalim..Allahım bu gün ogün biliyorum duaların kabul edildiği bir yıllık amellerimizin ölümlerin doğumların belirlendiği gün....içimizdeki ateşi yangını sen biliyorsun nolur Ya Rab nasip et bize
gunaydin canlarr nasilsinizz?
kizlar size bise sorcam bu ay tupten sonraki 3. adetim 8 gn gecikti hala olmadim.gecen ayda 13 gecmisti..dr gecen ay normal demisti.sizce bu ayda mi normal?tupten sonra oluyor mu bole gecikmeler?
Gunaydin kizlar mutlu haftalar herkese...
gunaydin canlarr nasilsinizz?
kizlar size bise sorcam bu ay tupten sonraki 3. adetim 8 gn gecikti hala olmadim.gecen ayda 13 gecmisti..dr gecen ay normal demisti.sizce bu ayda mi normal?tupten sonra oluyor mu bole gecikmeler?
Gunaydin kizlar mutlu haftalar herkese...
Herkese günayıdın sağlıklı, mutlu ve bol bebişli bir hafta olsun inşallah.
Bu arada sanırsam pasta yarışmasındaki oylama bugünde başlamayacak bir hatun tarifini yayınlarken resimlerde hata olmuş açılmıyor ona zaman verildi bugün içinde tarifi tamamlarsa sanırım yarın oylama açılcak ne uzun sürdü arkadaş bu yarışma
merhabaaa kızlaarrherkes nereye gitmiş ..diğer topiğe mi gittiniz öğle yemeğinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?