Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah’ım.!
Bu Mübarek Gün hürmetine Bizi çok sabreden çok şükreden ,
Kullarından eyle. Seni Çok analım.Ömrümüz sevdiğin Razı olacağın
İşlerle ( amellerle ) geçsin..Sıhhât ve afiyette daim eyle..
evlerimizi bebek kokusuyla çocuk sesleriyle doldur..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle
Sevdiklerimizi bize bağışla.Şüphesiz senin her şeye gücün yeter...

bugün daha bir duygusalım daha bir kimsesizim..daha bir yalnızım..tüm sevdiklerim uzakta sessiz sedasız evimdeyim....

Artık evim demek istemediğim evimde..gün sayıyorumm biran önce uzaklaşmak istiyorumm..ama nereye kaçsam nereye gitsem yalnızlığım benimle gelecek biliyorum....elimi tutacak mini mini bir el tek hayalim..Allahım bu gün ogün biliyorum duaların kabul edildiği bir yıllık amellerimizin ölümlerin doğumların belirlendiği gün....içimizdeki ateşi yangını sen biliyorsun nolur Ya Rab nasip et bize

Son düzenleme:
Arkdaşlar hepinizin mübarek kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Yücerabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.Bu gece herkes için dua edeceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun.Amin.

Herkese hayırlı kandiller hanımlar. Kaderlerin yazıldığı bugün Rabbim gönüllerimizin de muradını versin inşallah
Dualarda buluşalım...

yalnız değilsin ne olur umudunu kaybetme.....
o kadar çok gece göz yaşları ile açıldıki ellerim semaya
o kadar çok gece vazgeçtim ki içimde ki çocuktan
şimdiyse minik kızım uyuyor baş ucumda ne olur umudunu kaybetme. bilki dualarım seninle, sizinle

Canimmm arkadslarimbu mubarek gecenin sabahinda rabbim insllh bizleri af ettigi kullariaradina almistr biliyrsunuz kizim geceleri hic uyumuyr bu gece oda esliketti evimizdeki dualara kuran ikerime ve inanin hep ona bakarken dualarimdaydinz insllh rabbim suzede yasaticak bu duygularu alla hakki ileana baba olabilmeyi nasipetsinhayirli evlat isterken hayirli anne baba olmayida istemek lazimhepinizi cok seviyorum ve insallhberaati hayirli olan kullar arasindaolalim hep beraberiyi sabhlarcanlatum

gunaydin canlarr nasilsinizz?
kizlar size bise sorcam bu ay tupten sonraki 3. adetim 8 gn gecikti hala olmadim.gecen ayda 13 gecmisti..dr gecen ay normal demisti.sizce bu ayda mi normal?tupten sonra oluyor mu bole gecikmeler?

kizlar size bise sorcam bu ay tupten sonraki 3. adetim 8 gn gecikti hala olmadim.gecen ayda 13 gecmisti..dr gecen ay normal demisti.sizce bu ayda mi normal?tupten sonra oluyor mu bole gecikmeler?

günaydınnn
kızzz napıyon görüşmüyoz bayadırnasılsın iyimisin..
canım valla sordugun konuyla alakalı benim bi fikrim yok..ben seninle aynı adet olmayı bekliyodum hala olmadım bak senin ikinciye günün geçmiş

Günaydın topik halkı bir kardeş topiğimiz oldu artık gelen oraya gelen oraya topikimiz küscek bize

günaydın şekerim evet düzensizlikler oluyor ben en son ocakta negatifi görüm son 2 aydır düzene girdi adetim..
ama seninki kadar gecikme yaşamadım...

Gunaydin kizlar mutlu haftalar herkese...

günaydın 3 kalpli güzel kadın

Bu arada sanırsam pasta yarışmasındaki oylama bugünde başlamayacak bir hatun tarifini yayınlarken resimlerde hata olmuş açılmıyor ona zaman verildi bugün içinde tarifi tamamlarsa sanırım yarın oylama açılcak ne uzun sürdü arkadaş bu yarışma

bende girip cıkıp bakıyorum başlamadı hala diyorum demekki ondanmış
neyse geç olsunda güç olmasın bizim 1. miz sensin zateeennnn

merhabaaa kızlaarr herkes nereye gitmiş..diğer topiğe mi gittiniz öğle yemeğinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…