Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlaaarrrr hala oluyorummmm
ayy şimdi aradılar beni ayaklarımyere basmıyo daha yeni evliler Rabbim onlara aratmadan verdi darısı basımızaaa

iyiyim nafisim.sen nasilsin tatlim?evet gorusemedik cnm bende annemlerin yayla evi vardi oraya gittm ablamlarla filan coluk.cocuk:)dun adanaya donduk persembeye kadar burdayim sonra esim ve eltimler gelip tatile gitcez.cnm arada telden giriyom anlicagin..eve donim bol bol gorusuruz ins...
kizz.sen daha o zqmandan beri olmadin miiiiiaaaa sokturucu filan icsen canimmm..

günaydın şekerim evet düzensizlikler oluyor ben en son ocakta negatifi görüm son 2 aydır düzene girdi adetim..
ama seninki kadar gecikme yaşamadım...

günaydın 3 kalpli güzel kadın
ben nisanda gordugune gore negatiffi normal gibi..az once annrm.zorla bana kan verdirdi ama ben yuzde bin besyuz eminim:))hamile olmadigima:))

amannn bosver biinci bellen ikinciyi meak ediom:)))

canım kullandım yeni bitti bi kaçgün beklicem gelir herhalde ağrılarım var çünkü

selam şekerlerim, napıyonuz bakıyım??
güldenim oylama başlamamış yaa, bu arada pastalar da çoğalmış gün geçtikçe rakiplerin artıyor.
bizim oyumuz belli zaten

selam şekerlerim, napıyonuz bakıyım??
güldenim oylama başlamamış yaa, bu arada pastalar da çoğalmış gün geçtikçe rakiplerin artıyor.
bizim oyumuz belli zaten

hoş gelmişsin canım..naber nasılsınız...
vet canım oylama yarın başlayacakmış bi arkadaş resimleri yanlış eklemiş o yüzden yarın başlıcakmıs herhalde..
evet sekerim bizim oyumuz belli

ayy şimdi aradılar beni ayaklarımyere basmıyo daha yeni evliler Rabbim onlara aratmadan verdi darısı basımızaaa

canım ne mutlu bir şey anlatamam sana. hele ki doğsun bir gör kan çekiyo resmen. benim de bir yiğenim var çıldırıyoruz onun için. darısı başına canım.

hoş gelmişsin canım..naber nasılsınız...
vet canım oylama yarın başlayacakmış bi arkadaş resimleri yanlış eklemiş o yüzden yarın başlıcakmıs herhalde..
evet sekerim bizim oyumuz belli

biz iyiyiz canım, sıcaklarla boğuşuyorum, suya girip duruyom artık.
yalovadaki görümcem burda onunla vakit geçiriyoruz ben de az takılıyorum bu aralar o yüzden.

canım ne mutlu bir şey anlatamam sana. hele ki doğsun bir gör kan çekiyo resmen. benim de bir yiğenim var çıldırıyoruz onun için. darısı başına canım.

yaa ben eltimin oğlana bile çıldırıyorum bbunu alıp içime sokarım herhalde
Rabbim tez zamanda bizlerede yaşatsın inşallah.. bizim ailenin ilk torunu olacak nasipse inşallah sağ salim kucaklarına alırlar bebişimizi..adeti 3 gün geçti bugün kusmaya başlamış bende gidin alın bi test dedim 2. çizgiyi görmüşler annem diyoki kızım yok dimi dr un verdiği ilacı kullansın yavrum midesini üşüttü herhalde diyo bende ne mide üşütmesi bebecik ananın karnında midesini tekmeliyo dedim (şakasına) bi görcen bayram sevinci oldu telefonda iş çıkısı hemen gitcem

yalovadaki görümcem burda onunla vakit geçiriyoruz ben de az takılıyorum bu aralar o yüzden.
ne güzel canım sıcaklarda iyi olur senin içinde suya girmek...sen ve kuzuların iyi olunda
girmesende olur kk ya

hay maşallahhhhh harika br haber bu yeni evliler daha yakın zamanda evlerinin fotosunu paylaşmıştın şimdi o evleri bebek sesiyle şenlenecek darısı bizlere
Rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin çok tebrik ediyorum nfy cim

ben bu halde sıcaktan pişiyorum sen iki bebeylen tabii sudan çıkmazsın
demek görümcen geldi ondan gelmiyonnnn heeeee

evet canım işteyim eve gitmeye can atıyorum nasıl sevinçliyim anlatamam inşallah sağlıkla alırlar kucaklarına...
4-5 mayısta evlendiler canım daha 2. aylarının dolmasına 10 gün var..
işte Rabbim kimine hemen kiimine bizim gibi geç veriyor..
ama ne diyelim
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..m
einim bizim içinde güzellikleri cok Rabbimin

bugün açılcakmış oylama öyle yazmış kazen topiğe

evet canım bende gördüm kaç kere girip baktım ama hala açılmamıstı oylama...
bende birazdan cıkcam artık yarın kullanrım oyumu kısmetse..hadi hayırlısı olsun

Slm kızlar nasılsınız? Gezmekten geldim şimdi bi slm vereyim dedim geçmişi daha okumadım ama umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sıcaklarla boğuşuyoruz cumartesi fetal anomali taraması vardı çok şükür bişey çıkmadı çarşambada fetal eko çekilcem inşallah ondada bişey çıkmaz bu sıralar çok hareketli bizimi devamlı beni tekmeliyo

valla gerçekten çok sevindim ne güzel beklemeden bebeklerine kavuşacaklar kalan hemen gebe kalıyor zaten kızkardeşimde evlendiği ilk ay gebe kaldı ben sürünüyorum işte...

evet canım bende gördüm kaç kere girip baktım ama hala açılmamıstı oylama...
bende birazdan cıkcam artık yarın kullanrım oyumu kısmetse..hadi hayırlısı olsun

sıkıldım ben ama gerçekten ne 2 hafta başvuru oldu zaten şimdide başka sebeplerden uzadı artık heyecan kısmını geçtim sıkıldım..

maşallahhh canım çok sevindim iyi olmanıza...
ne çok fetal inceleme varmış
hamile kalmakla bitmiyoki hastane yolları git gel git gel...
sen oğlunda sıcaklarla uğraşıyon bende kendi başıma uğraşıyom ev çatı katı benim tepemde gün doğumu ve gün batımı arası güneş mevcut madurum

evet canım onlar için cok ama çok sevinçliyim fakat itiraf etmeliyim içimde bi ates kor oldu sanki seninde öyle olmusmuydu???
bu kıskançlık değil dimi keza öyle olmasını hiç istemem...
çünkü rabbim beklemeden verdi diye onlar adına çok mutluyum..

ayrıca hayırdır yine uzadımı oylama ne sorun cıktı..

kıskançlık değil tabikide kendi gerçeğimizle yüzleşiyoruz bu gibi durumlarda imrenmek diyelim...
ve tabikide en sevdiğimiz insanlar içinde olsa onlar için sevnirken bir o kadar hüzün kaplıyor bizi..
şimdi iki tane paşam var onlar için ölürüm ben iyikide hemen olmuş doğmuşlar...
sendekide kıskançlık asla değil bi de bu içinde adını koyamadığın duygu için kendini suçlu hissetme..

Nafiyecim seni tebrik ediyorum canım inşallah allah tez zamanda senide anne yapsın benimde bir erkek kardeşim var bende hala olucam daha evlendiremedik eminim güzel bi duygudur

Güldenim benim doktor işini sağlama alıyo yaptırtmadığı test kalmadı valla bebeğim iyi olsunda böyle iyi olduğunu duyunca benimde içim rahat ediyo kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden sesimi çıkartmıyom ne dese yapıyorum tüp bebek olduğu içinde daha çok inceliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…