iyiyim nafisim.sen nasilsin tatlim?evet gorusemedik cnm bende annemlerin yayla evi vardi oraya gittm ablamlarla filan coluk.cocuk:)dun adanaya donduk persembeye kadar burdayim sonra esim ve eltimler gelip tatile gitcez.cnm arada telden giriyom anlicagin..eve donim bol bol gorusuruz ins...günaydınnn
kızzz napıyon görüşmüyoz bayadırnasılsın iyimisin..
canım valla sordugun konuyla alakalı benim bi fikrim yok..ben seninle aynı adet olmayı bekliyodum hala olmadım bak senin ikinciye günün geçmiş
ben nisanda gordugune gore negatiffi normal gibi..az once annrm.zorla bana kan verdirdi ama ben yuzde bin besyuz eminim:))hamile olmadigima:))günaydın şekerim evet düzensizlikler oluyor ben en son ocakta negatifi görüm son 2 aydır düzene girdi adetim..
ama seninki kadar gecikme yaşamadım...
günaydın 3 kalpli güzel kadın
amannn bosver biinci bellen ikinciyi meak ediom:)))Bu arada sanırsam pasta yarışmasındaki oylama bugünde başlamayacak bir hatun tarifini yayınlarken resimlerde hata olmuş açılmıyor ona zaman verildi bugün içinde tarifi tamamlarsa sanırım yarın oylama açılcak ne uzun sürdü arkadaş bu yarışma
iyiyim nafisim.sen nasilsin tatlim?evet gorusemedik cnm bende annemlerin yayla evi vardi oraya gittm ablamlarla filan coluk.cocuk:)dun adanaya donduk persembeye kadar burdayim sonra esim ve eltimler gelip tatile gitcez.cnm arada telden giriyom anlicagin..eve donim bol bol gorusuruz ins...
kizz.sen daha o zqmandan beri olmadin miiiiiaaaa sokturucu filan icsen canimmm..
ben nisanda gordugune gore negatiffi normal gibi..az once annrm.zorla bana kan verdirdi ama ben yuzde bin besyuz eminim:))hamile olmadigima:))
amannn bosver biinci bellen ikinciyi meak ediom:)))
selam şekerlerim, napıyonuz bakıyım??
güldenim oylama başlamamış yaa, bu arada pastalar da çoğalmış gün geçtikçe rakiplerin artıyor.
bizim oyumuz belli zaten
kızlaaarrrr hala oluyorummmm
ayy şimdi aradılar beni ayaklarımyere basmıyo daha yeni evliler Rabbim onlara aratmadan verdi darısı basımızaaa
hoş gelmişsin canım..naber nasılsınız...
vet canım oylama yarın başlayacakmış bi arkadaş resimleri yanlış eklemiş o yüzden yarın başlıcakmıs herhalde..
evet sekerim bizim oyumuz belli
canım ne mutlu bir şey anlatamam sana. hele ki doğsun bir gör kan çekiyo resmen. benim de bir yiğenim var çıldırıyoruz onun için. darısı başına canım.
ne güzel canım sıcaklarda iyi olur senin içinde suya girmek...sen ve kuzuların iyi olundabiz iyiyiz canım, sıcaklarla boğuşuyorum, suya girip duruyom artık.
yalovadaki görümcem burda onunla vakit geçiriyoruz ben de az takılıyorum bu aralar o yüzden.
kızlaaarrrr hala oluyorummmm
ayy şimdi aradılar beni ayaklarımyere basmıyo daha yeni evliler Rabbim onlara aratmadan verdi darısı basımızaaa
biz iyiyiz canım, sıcaklarla boğuşuyorum, suya girip duruyom artık.
yalovadaki görümcem burda onunla vakit geçiriyoruz ben de az takılıyorum bu aralar o yüzden.
hay maşallahhhhh harika br haber bu yeni evliler daha yakın zamanda evlerinin fotosunu paylaşmıştın şimdi o evleri bebek sesiyle şenlenecek darısı bizlere
Rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin çok tebrik ediyorum nfy cim
bugün açılcakmış oylama öyle yazmış kazen topiğe
evet canım işteyim eve gitmeye can atıyorum nasıl sevinçliyim anlatamam inşallah sağlıkla alırlar kucaklarına...
4-5 mayısta evlendiler canım daha 2. aylarının dolmasına 10 gün var..
işte Rabbim kimine hemen kiimine bizim gibi geç veriyor..
ama ne diyelim
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..m
einim bizim içinde güzellikleri cok Rabbimin
evet canım bende gördüm kaç kere girip baktım ama hala açılmamıstı oylama...
bende birazdan cıkcam artık yarın kullanrım oyumu kısmetse..hadi hayırlısı olsun
Slm kızlar nasılsınız? Gezmekten geldim şimdi bi slm vereyim dedim geçmişi daha okumadım ama umarım herkes iyidir bizde iyiyiz oğlumla sıcaklarla boğuşuyoruz cumartesi fetal anomali taraması vardı çok şükür bişey çıkmadı çarşambada fetal eko çekilcem inşallah ondada bişey çıkmaz bu sıralar çok hareketli bizimi devamlı beni tekmeliyo
valla gerçekten çok sevindim ne güzel beklemeden bebeklerine kavuşacaklar kalan hemen gebe kalıyor zaten kızkardeşimde evlendiği ilk ay gebe kaldı ben sürünüyorum işte...
sıkıldım ben ama gerçekten ne 2 hafta başvuru oldu zaten şimdide başka sebeplerden uzadı artık heyecan kısmını geçtim sıkıldım..
maşallahhh canım çok sevindim iyi olmanıza...
ne çok fetal inceleme varmış
hamile kalmakla bitmiyoki hastane yolları git gel git gel...
sen oğlunda sıcaklarla uğraşıyon bende kendi başıma uğraşıyom ev çatı katı benim tepemde gün doğumu ve gün batımı arası güneş mevcut madurum
evet canım onlar için cok ama çok sevinçliyim fakat itiraf etmeliyim içimde bi ates kor oldu sanki seninde öyle olmusmuydu???
bu kıskançlık değil dimi keza öyle olmasını hiç istemem...
çünkü rabbim beklemeden verdi diye onlar adına çok mutluyum..
ayrıca hayırdır yine uzadımı oylama ne sorun cıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?