Güldenim benim doktor işini sağlama alıyo yaptırtmadığı test kalmadı valla bebeğim iyi olsunda böyle iyi olduğunu duyunca benimde içim rahat ediyo kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden sesimi çıkartmıyom ne dese yapıyorum tüp bebek olduğu içinde daha çok inceliyo
Kızlar dün gece kasılmalarım oldu acile gittik nst de maalesef sancılar görüldü dün gece 3 e kadar hastanedeydik çok şükür kanama ve açılma olmayınca eve yolladı doktor ama artarsa doğum olabilirmiş dua edin olur mu 3 4 hafta daha dayansın kuzum
Sağol tatlım ya anlamadım bebek kasılıyo diye gittik meğerse rahimin kasılmadıymış az kaldı artık Allah a emanet kuzum duadan başka yapılacak bişey yokCanım geçmiş olsun telaş yapmamaya çalış sen stres oldukça o kasılııyo inşallah biraz daha sabreder bebiş
iyiyim canım cuma günü dişimi çektirdim bayaa uğraştı daktır uyuşmadı ağrısından çekemedi önce sonra bir morfin daha yaptı..neyse ki asıla asıla da olsa çekti ama bayaa zedelendi yanağım ve dişetim..3 gündür bir tarafım davul gibi şiş sokağa bile çıkamıyorumm....evdeyim evi de karınca bastı temizle temizle bitmiyorlarr...sizden ne haber nasıl gidiyor işler güçlermerhaba canımm nasılsın iyimisin..bugün pek kimsecikler yok orasıda boş
Kızlar dün gece kasılmalarım oldu acile gittik nst de maalesef sancılar görüldü dün gece 3 e kadar hastanedeydik çok şükür kanama ve açılma olmayınca eve yolladı doktor ama artarsa doğum olabilirmiş dua edin olur mu 3 4 hafta daha dayansın kuzum
çok geçmiş olsun canım inşallah prensesin acele etmez biraz daha dayanır dualarımız seninleKızlar dün gece kasılmalarım oldu acile gittik nst de maalesef sancılar görüldü dün gece 3 e kadar hastanedeydik çok şükür kanama ve açılma olmayınca eve yolladı doktor ama artarsa doğum olabilirmiş dua edin olur mu 3 4 hafta daha dayansın kuzum
ne bileyim karışık bi duygu canım yaa darısı hepimizin basına inşallah..Nafiyecim seni tebrik ediyorum canım inşallah allah tez zamanda senide anne yapsın benimde bir erkek kardeşim var bende hala olucam daha evlendiremedik eminim güzel bi duygudur
canım benimmerhaba arkadaslar,nasilsiniz bakalim :)) ,bir kac hafta oncesine kadar biirseyler sorup duruyordum :) sonrasi hic bakamadim buralara.Embriyo transferi sonrasi maalesef hastanelik oldum,ilk iki gun cok halsizdim surekli yatiyordum,yeme icme desen o da yoktu,3 gunden sonra nefes alamama problemi ile karsi karsiya kaldimkadin doktorum,cigerlerin su cekmis olabilir hemen hastaneye git dedi,tesler falan yapildi ve yatisim yaptilar.bir 7 gun hastanedeydim,tam bir bucuk lt su cektiler...aman allahim cok kotu birsey bu, halen bu durumla savasiyorum,cok siddetli olmasada en ufak bir eforda hemen nefes nefese kaliyorum simdilk cumaya kadar raporluyum,bakalim ondan sonra calisabilecek hale gelebilirmiyim bilmiyorum...
Bu kadar olumsuzlugunun uzerine guzel bir haber aldim :) kan testim pozitiv cikti:) hem cok mutluyum,hem de cok tedirgin,henuz ultrasonda gorunmedigi icin,sanki bir aksilik olacakmis gibi hissediyorum,sanki bir dahaki gidisimde maalesef yanlis alarm diyecekler diye dusunceler hep aklimi sariyorcok tuhaf duygular icindeyim anlayacaginiz,persembeye tekrar randevum var,bakalim birsey gorme sansimiz olacakmi :))
Allahim tum isteyenlere.cok bekletmeden evlatlarini versin insallah,hamile kalmislarada,dogumu yaklasmis olanlarada allah saglik sihhat ve hayirli bir dogum ve hayirli evlatlar versin insallah...
geçmiş olsun canım cok şüküriyiyim canım cuma günü dişimi çektirdim bayaa uğraştı daktır uyuşmadı ağrısından çekemedi önce sonra bir morfin daha yaptı..neyse ki asıla asıla da olsa çekti ama bayaa zedelendi yanağım ve dişetim..3 gündür bir tarafım davul gibi şiş sokağa bile çıkamıyorumm....evdeyim evi de karınca bastı temizle temizle bitmiyorlarr...sizden ne haber nasıl gidiyor işler güçler
Günaydın cancağızlarım
Güzel birgün olmasını diliyorum hepimiz için...
Ankara çok sıcak çookkkk
günaydınlarr.
istanbulda çook sıcak ama benim ev doğal serin çok şükürr
günaydın cancazım..hoş gelmişsin..
günaydınlarr.
istanbulda çook sıcak ama benim ev doğal serin çok şükürr
nerden geldim ayol hoş gelmişsin diyon
saol hoşbulduk
Cancağızlarım hepinize günaydınlar olsun inşallah, umarım hepiniz iyisinizdir..bizde toparlanmaya devam ediyoruz çok şükür eskisinden daha iyiyim uyku devam etsede en azından ağzımıza yemek giriyortavuktan uzak durmak kaydıyla sizleri özledim...çok yorgunum iş yüzünden inşallah bu iki haftaya herşey toparlanırda bende tatile çıkarım ve dinlerinir..
sizler nasılsınız ne var ne yok..değişiklil var mı ?
nerden gelcen diğer topiklerden geldinnn
Cancağızlarım hepinize günaydınlar olsun inşallah, umarım hepiniz iyisinizdir..bizde toparlanmaya devam ediyoruz çok şükür eskisinden daha iyiyim uyku devam etsede en azından ağzımıza yemek giriyortavuktan uzak durmak kaydıyla sizleri özledim...çok yorgunum iş yüzünden inşallah bu iki haftaya herşey toparlanırda bende tatile çıkarım ve dinlerinir..
sizler nasılsınız ne var ne yok..değişiklil var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?