merhaba arkadaslar,nasilsiniz bakalim :)) ,bir kac hafta oncesine kadar biirseyler sorup duruyordum :) sonrasi hic bakamadim buralara.Embriyo transferi sonrasi maalesef hastanelik oldum,ilk iki gun cok halsizdim surekli yatiyordum,yeme icme desen o da yoktu,3 gunden sonra nefes alamama problemi ile karsi karsiya kaldimkadin doktorum,cigerlerin su cekmis olabilir hemen hastaneye git dedi,tesler falan yapildi ve yatisim yaptilar.bir 7 gun hastanedeydim,tam bir bucuk lt su cektiler...aman allahim cok kotu birsey bu, halen bu durumla savasiyorum,cok siddetli olmasada en ufak bir eforda hemen nefes nefese kaliyorum simdilk cumaya kadar raporluyum,bakalim ondan sonra calisabilecek hale gelebilirmiyim bilmiyorum...
Bu kadar olumsuzlugunun uzerine guzel bir haber aldim :) kan testim pozitiv cikti:) hem cok mutluyum,hem de cok tedirgin,henuz ultrasonda gorunmedigi icin,sanki bir aksilik olacakmis gibi hissediyorum,sanki bir dahaki gidisimde maalesef yanlis alarm diyecekler diye dusunceler hep aklimi sariyorcok tuhaf duygular icindeyim anlayacaginiz,persembeye tekrar randevum var,bakalim birsey gorme sansimiz olacakmi :))
Allahim tum isteyenlere.cok bekletmeden evlatlarini versin insallah,hamile kalmislarada,dogumu yaklasmis olanlarada allah saglik sihhat ve hayirli bir dogum ve hayirli evlatlar versin insallah...
yaaa amaa ben senin arada nerelerde olduguna bakıyodum bu görünmezliği hiç beğenmedim hiççççççççç
yok kız gezmiyorum bugün işlerim vardı en son yarışmaya baktım 2 dk bi de diğer tüp topikine o kadar görünmezim diye gizli gizli kk da fink atmıyorum
Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın
hoş gelmişsin canım sanada günaydınlar..iyi olmanıza sevindim..
valla bende değişiklik var canım anne olamadım daha ama hala oluyorum
bu arada feridecim çok fazla giremiyosun hazır girmişken pasta yarısması için oylarını alalım:))
yok kız gezmiyorum bugün işlerim vardı en son yarışmaya baktım 2 dk bi de diğer tüp topikine o kadar görünmezim diye gizli gizli kk da fink atmıyorum
günaydın canım...
maşallah daha iyi olmanıza sevindim bundan sonra keyifli dönemlere girceksin artık sıcaklar hariç
inşallah tadını çıkaracağım canım son 2 hafta 11. haftadayım 13. haftadan sonra 4. aya adım atıyoruz sıpamızın cinsiyetini çok ama çok merak ediyorum bakalım pipilimi kukulu mu
Offf istanbul fena sicak bu saatte arabada 32 dereceyi gosteriyordu ilerleyen saatlerde ne olacak dusunemiyorum. Zaten stresliyim ayyyyy
Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın
bana pipili gibi geliyo küçücük bamyası olacakkkk
kalbimde kukulu var ama banada pipili gelcekmiş gibi geliyobamyasını yediğim olucakkk sankii
bi küçük bi büyük bamya işin zor oluruz kızım seninnnnn
ahahahah
deliiiiiiii ama haklısın bi tane ile başedemezken kinci bamyayı bu yürek nasıl kaldırır bilemem
Slm kızlar bugün çok sıcak çok bende durdum durdum sıcaklarda dışarı çıkmaya başladım bana 2 kat sıcak geliyo klimadanda korkutorum dokancak diye ne yapcam ben böyle ya devamlı suyun altında durasım var
kızlar slm ... nasılsınızz ??? benı sorrasınız allaha sukur ıyıyım sımdılık hersey yolunda ... sızler nasılnız ? gelısmeler var mı ? ben bıraz ısyanlardayım hala nette sorun var komsuya geldım sıze yazabılmek ıcın bıdeee bu ara mısafrım var yurt dısndanıyıyce bunalımdayım yani :) hepnızı opuyorummm allaha emanet olun en kısa zamanda burda olucam hemdeeeeee 24 saat cıkmıycam netten :)
kocişime pasta yapmak için malzemeerimi tamamliim dedim ve markete gittim..aman ALLAHIMMM bu nasıl bir sıcak..Allah dışarıda çalışanlara işi olanlara kolaylık versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?