Tüp Bebek Günlüğümüz !

resmen ohss olmuşsun sen yaaa tüh
ama gebeliğin müjdecisi işte bu ohss transferden sonra ohss oluyorsan gebelikle sonuçlanıyor çok şükür sende de öyle olmuş çok tebrik ediyorum canım...

yok kız gezmiyorum bugün işlerim vardı en son yarışmaya baktım 2 dk bi de diğer tüp topikine o kadar görünmezim diye gizli gizli kk da fink atmıyorum
yaaa amaa ben senin arada nerelerde olduguna bakıyodum bu görünmezliği hiç beğenmedim hiççççççççç

Offf istanbul fena sicak bu saatte arabada 32 dereceyi gosteriyordu ilerleyen saatlerde ne olacak dusunemiyorum. Zaten stresliyim ayyyyy

Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın

hadi gözün aydın canım..Allah kucagınızada almayı nasip etsin inşallah..

nafişcim saol canım Allah razı olsun, halettimki ben o işi çoktan hızlıyım ben o konuda sen rahat ol bana kuşlar fısıldıyor bende hemen koşup dala konuyorum
ama hak geçmeyecek bu kadar farkla mükemmel herşey...

inşallah tadını çıkaracağım canım son 2 hafta 11. haftadayım 13. haftadan sonra 4. aya adım atıyoruz sıpamızın cinsiyetini çok ama çok merak ediyorum bakalım pipilimi kukulu mu

Son düzenleme:
Offf istanbul fena sicak bu saatte arabada 32 dereceyi gosteriyordu ilerleyen saatlerde ne olacak dusunemiyorum. Zaten stresliyim ayyyyy

canımmmm nasılsınnn kuzuların nasıll iyimisinizzzz, dikkatli ol bu sıcaklarda valla ben etkilenmiyorum çok sabah şirket akşam şirket serin hep şanslıyım sanırım (ne şans ama yaz yaz çalışmanın nesi şans be )

Rabbim tamamına erdirsin inşallah , Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlar olsun sana meleğin..gözünüz aydın olsun annesi..

kocişime pasta yapmak için malzemeerimi tamamliim dedim ve markete gittim..aman ALLAHIMMM bu nasıl bir sıcak..Allah dışarıda çalışanlara işi olanlara kolaylık versinn

kızlar slm ... nasılsınızz ??? benı sorrasınız allaha sukur ıyıyım sımdılık hersey yolunda ... sızler nasılnız ? gelısmeler var mı ? ben bıraz ısyanlardayım hala nette sorun var komsuya geldım sıze yazabılmek ıcın bıdeee bu ara mısafrım var yurt dısndan ıyıyce bunalımdayım yani :) hepnızı opuyorummm allaha emanet olun en kısa zamanda burda olucam hemdeeeeee 24 saat cıkmıycam netten :)

Slm kızlar bugün çok sıcak çok bende durdum durdum sıcaklarda dışarı çıkmaya başladım bana 2 kat sıcak geliyo klimadanda korkutorum dokancak diye ne yapcam ben böyle ya devamlı suyun altında durasım var

aynen canım fena halde sıcak hemde gebe olsam ne yapardım bilmiyorum..
35 derece Ankara bugün

genel olarak iyiyiz canım..
gel artık gerçekten çok ayrı gayrı kaldık

kocişime pasta yapmak için malzemeerimi tamamliim dedim ve markete gittim..aman ALLAHIMMM bu nasıl bir sıcak..Allah dışarıda çalışanlara işi olanlara kolaylık versinn

bebekim kolay gelsin bu sıcakta fırında çalıştırılmaz vallahi...
yanıyom ben offff of azcık serinlik ver ya rebbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…