meyabaaaa
Kızlar negatif olunca ne zaman hasta olun uyor daha erken mı daha gecmi
Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın
canımmmm nasılsınnn kuzuların nasıll iyimisinizzzz, dikkatli ol bu sıcaklarda valla ben etkilenmiyorum çok sabah şirket akşam şirket serin hep şanslıyım sanırım (ne şans ama yaz yaz çalışmanın nesi şans be )
Rabbim tamamına erdirsin inşallah , Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlar olsun sana meleğin..gözünüz aydın olsun annesi..
Offf istanbul fena sicak bu saatte arabada 32 dereceyi gosteriyordu ilerleyen saatlerde ne olacak dusunemiyorum. Zaten stresliyim ayyyyy
Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın
nafişcim saol canım Allah razı olsun, halettimki ben o işi çoktanhızlıyım ben o konuda sen rahat ol bana kuşlar fısıldıyor bende hemen koşup dala konuyorum
ama hak geçmeyecek bu kadar farkla mükemmel herşey...
inşallah tadını çıkaracağım canım son 2 hafta 11. haftadayım 13. haftadan sonra 4. aya adım atıyoruz sıpamızın cinsiyetini çok ama çok merak ediyorum bakalım pipilimi kukulu mu
meyabaaa..
ne özlemişim kız seni iyiki geldin topike
Hadi gozun aydin canim degerin kac cikti tek kese mi vardi? Ayy ne cok sordum Allah tamamina erdirsin..
Cok sukur iyiyiz tatlim bugun isimiz vardi mecbur ciktik simdi kv.ye.geldik yolda gelirken 39 dereceyi gordukHeyecanla 6 temmuzu bekliyiruz detayli tarmamiz olacak. Senin ki sans mi sanssizlik mi bilemedim be gulum :) seninle kuzun nasil?
Ankara 35 derece idi sabah şimdi kaç bilmiyommmmm yanıyommmm
her bakımdan hamilesin çok şükür
tekrar tebrikler canım..
ayy evet yaaa cinsiyet zamanı geliyooo
pipilimi kukulumu hıımmmm düşünmemiştim bi konsantre olup düşüneyim ben bunu..
benkayraya herkes erkek dedi ikizlerine hatta daktır biri kesin erkek ama zamanla belir olur dedi...
bende o ara ısrarla ikiside kız dedim sonunda doktorda dediğime geldi
ve iki kızımız geliyoo
hoşgeldin deryaaaaaaaaaaaaaa
bizde iyiyiz teyzoşşş şükürler olsun gözüm açıldı azcık çok kusmuyorum
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim tahmini yapmamışsın çıbıkkkkkk yappppp
bu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü
gülden tahminini kolaylaştırayım senin
Off ya hakikaten hava çook sıcak nasıl geçecek bu yaz bilemiyorum, denize falanda giremem ben korkudan mikrop kaparım v.s diye.
hemen düşünmeye başlıyorum alttaki mesaja cevap yazana kadar düşüneyim orda cevap veririm
veeeee düşündüm pipili olcakkkk
nasıl bildim afferin bana yüs puan
denize girebilirsin bence ama havuzdan uzak dur asıl mikrobu ordan kaparsın..
emin olmamakla berbaer doktorda öyle dedi :))))))))))
ferit geliyiii işte
bakalım 13. haftada ne diyecekler şimdi tam oluşmamış oluşma zamanıymış
bakalım 13. haftada ne diyecekler şimdi tam oluşmamış oluşma zamanıymış
bizimki de 8 temmuzda belli olcak.. bacaklarını açsın bak zaten zor bulduk cinsiyet te neymiş ne önemi var diyodumm ama iş inada bindi bi kere.. o bacak açılacak arkadaş! herşeyi görcem açmazsada hapşuruveririm valla açsın diye herşeyi yaparımCanım bu yıl erkek olanda çok var benimde erkek birkaç tanıdığım var onlarında erkek aman sağlıklı olsunda ben cumartesi günü ayrıntılı ultrason çekilirken yine sordum kesinmi diye ona göre eşya alcam dedim bizimki ilkönce bağdaş kuruyodu sonra açtı bacaklarını anne bak ben erkeğim der gibi artık iyice eminiz
ayyy bayılazaaammçok sıcak bide sıkılıyorumm evde
saten haftasonu da kv kadınına sinirlendim. gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış patikler örmüş falan! giydirmiycem hiçbirini dee
hayır ne biliosa cinsiyetini! iiyki bi et aşerdim yani hemen erkek.. çok bilio
ben de erkek istiyodum ama şimdi kız istiyorum Allahım nolur kız olsun da çatlasın patlasın siz de dua edin bak çok önemli bi konu
çok pis sinirlendim haa
saten haftasonu da kv kadınına sinirlendim. gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış patikler örmüş falan! giydirmiycem hiçbirini dee
ben de erkek istiyodum ama şimdi kız istiyorum Allahım nolur kız olsun da çatlasın patlasın siz de dua edin bak çok önemli bi konu
çok pis sinirlendim haa
oluşma zamanıymış demek rahatsız etmeyelim tastamam oluşsun
Canım bu yıl erkek olanda çok var benimde erkek birkaç tanıdığım var onlarında erkek aman sağlıklı olsunda ben cumartesi günü ayrıntılı ultrason çekilirken yine sordum kesinmi diye ona göre eşya alcam dedim bizimki ilkönce bağdaş kuruyodu sonra açtı bacaklarını anne bak ben erkeğim der gibi artık iyice eminiz
çok pis sinirlendim haa
:) tatlım bnm sağol beni düşündüğün içinşimdi ben çok alakasız bir giriş yapıcam ama tamamı ile annemizin psikolojisini düşündüğümden soruyom
Kadrolar açıklandı başvurular başladı ne alemdesin bölümün alım yapıyomu??
evet Gülden yaaa çok sinirlendim onun dediği olmasın diye:2: hayır saçma bi inat biliyorum ama hep ben haklı çıkıyımkv deye inat kız istiyon yani...
o da maşallah yani erkek bebk hazırlığı yapmış ne biliyoo ya kız olursa..
isimde düşünüyodur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?