Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hadi gozun aydin canim degerin kac cikti tek kese mi vardi? Ayy ne cok sordum Allah tamamina erdirsin..

Cok sukur iyiyiz tatlim bugun isimiz vardi mecbur ciktik simdi kv.ye.geldik yolda gelirken 39 dereceyi gorduk Heyecanla 6 temmuzu bekliyiruz detayli tarmamiz olacak. Senin ki sans mi sanssizlik mi bilemedim be gulum :) seninle kuzun nasil?

Offf istanbul fena sicak bu saatte arabada 32 dereceyi gosteriyordu ilerleyen saatlerde ne olacak dusunemiyorum. Zaten stresliyim ayyyyy

Ankara 35 derece idi sabah şimdi kaç bilmiyommmmm yanıyommmm

her bakımdan hamilesin çok şükür
tekrar tebrikler canım..

ayy evet yaaa cinsiyet zamanı geliyooo
pipilimi kukulumu hıımmmm düşünmemiştim bi konsantre olup düşüneyim ben bunu..
benkayraya herkes erkek dedi ikizlerine hatta daktır biri kesin erkek ama zamanla belir olur dedi...
bende o ara ısrarla ikiside kız dedim sonunda doktorda dediğime geldi
ve iki kızımız geliyoo

meyabaaa..
ne özlemişim kız seni iyiki geldin topike

hoşgeldin deryaaaaaaaaaaaaaa

bizde iyiyiz teyzoşşş şükürler olsun gözüm açıldı azcık çok kusmuyorum

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim tahmini yapmamışsın çıbıkkkkkk yappppp

bu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü

gülden tahminini kolaylaştırayım senin

hoşgeldin deryaaaaaaaaaaaaaa

bizde iyiyiz teyzoşşş şükürler olsun gözüm açıldı azcık çok kusmuyorum

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim tahmini yapmamışsın çıbıkkkkkk yappppp

hemen düşünmeye başlıyorum alttaki mesaja cevap yazana kadar düşüneyim orda cevap veririm

bu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü

gülden tahminini kolaylaştırayım senin

veeeee düşündüm pipili olcakkkk
nasıl bildim afferin bana yüs puan

Off ya hakikaten hava çook sıcak nasıl geçecek bu yaz bilemiyorum, denize falanda giremem ben korkudan mikrop kaparım v.s diye.

denize girebilirsin bence ama havuzdan uzak dur asıl mikrobu ordan kaparsın..

bakalım 13. haftada ne diyecekler şimdi tam oluşmamış oluşma zamanıymış

Canım bu yıl erkek olanda çok var benimde erkek birkaç tanıdığım var onlarında erkek aman sağlıklı olsunda ben cumartesi günü ayrıntılı ultrason çekilirken yine sordum kesinmi diye ona göre eşya alcam dedim bizimki ilkönce bağdaş kuruyodu sonra açtı bacaklarını anne bak ben erkeğim der gibi artık iyice eminiz

ayyy bayılazaaamm çok sıcak bide sıkılıyorumm evde
saten haftasonu da kv kadınına sinirlendim. gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış patikler örmüş falan! giydirmiycem hiçbirini dee
hayır ne biliosa cinsiyetini! iiyki bi et aşerdim yani hemen erkek.. çok bilio
ben de erkek istiyodum ama şimdi kız istiyorum Allahım nolur kız olsun da çatlasın patlasın siz de dua edin bak çok önemli bi konu
çok pis sinirlendim haa

bizimki de 8 temmuzda belli olcak.. bacaklarını açsın bak zaten zor bulduk cinsiyet te neymiş ne önemi var diyodumm ama iş inada bindi bi kere.. o bacak açılacak arkadaş! herşeyi görcem açmazsada hapşuruveririm valla açsın diye herşeyi yaparım

şimdi ben çok alakasız bir giriş yapıcam ama tamamı ile annemizin psikolojisini düşündüğümden soruyom

Kadrolar açıklandı başvurular başladı ne alemdesin bölümün alım yapıyomu??

kv deye inat kız istiyon yani...
o da maşallah yani erkek bebk hazırlığı yapmış ne biliyoo ya kız olursa..
isimde düşünüyodur şimdi

oluşma zamanıymış demek rahatsız etmeyelim tastamam oluşsun

paşam hareket etmeden oturuyordu doktor iki pıt pıt yaptı bizimki şaha kalktı görmen lazım çok komikti amuda kalktı döndü fırıl fırıl çok tuhaf ya komik geliyıo eller kollar ayrı oynuyo felan :)))

canım rabbim önce sağlık sıhat versin hayırlı bir evlat olsunlr bizlere cinsiyet 2. planda ama bizim elzem bi durum var 1 temmuz evlilik yıldönümümüz ve babasına süpriz yapayım dedim gittim hakikatten bişi görünmüyo ama küçük bir çıkıntı ben burdayım dedi ama oluşma zamanıymış işte yanıltabilir dedi

ahanda bi kaynanazede daha :)))
sağlık sıhat versin rabbim inşallah kızın olsun canım :)))

şimdi ben çok alakasız bir giriş yapıcam ama tamamı ile annemizin psikolojisini düşündüğümden soruyom

Kadrolar açıklandı başvurular başladı ne alemdesin bölümün alım yapıyomu??
:) tatlım bnm sağol beni düşündüğün için kaçar mı hemen yaptım ankaraya 9 kişi alıyolardı hepsini yazdım. ama benden yüksek puanlılar varmış onu da öğrendim forumdan(memurlar.net).. olmazsa da kasımda çok alım olcak falan filan diyolar. hep böyle diyolar bundan sonra çok alım olcak fln.. bakalım görcez inş ozaman çok alım olur da gireriz biyerlere.. sen tercih yaptın mı?

kv deye inat kız istiyon yani...
o da maşallah yani erkek bebk hazırlığı yapmış ne biliyoo ya kız olursa..
isimde düşünüyodur şimdi
evet Gülden yaaa çok sinirlendim onun dediği olmasın diye:2: hayır saçma bi inat biliyorum ama hep ben haklı çıkıyım
isim miii ayyy bana bişeyler oluyo ona hayatta karıştırmam cinsiyet belli olsun inşallah hemen isim listesine başlıycam
Allahımm sağlıklısını versin lütfen.. gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…