mesaj mı kutumşekerim sen 125411225 gündür niye mesaj kutuna bakmıyon
paşam hareket etmeden oturuyordu doktor iki pıt pıt yaptı bizimki şaha kalktı görmen lazım çok komikti amuda kalktı döndü fırıl fırıl çok tuhaf ya komik geliyıo eller kollar ayrı oynuyo felan :)))
:) tatlım bnm sağol beni düşündüğün içinkaçar mı hemen yaptım ankaraya 9 kişi alıyolardı hepsini yazdım. ama benden yüksek puanlılar varmış onu da öğrendim forumdan(memurlar.net).. olmazsa da kasımda çok alım olcak falan filan diyolar. hep böyle diyolar bundan sonra çok alım olcak fln.. bakalım görcez inş ozaman çok alım olur da gireriz biyerlere.. sen tercih yaptın mı?
evet Gülden yaaa çok sinirlendim onun dediği olmasın diye:2: hayır saçma bi inat biliyorum ama hep ben haklı çıkıyım
isim miiiayyy bana bişeyler oluyo ona hayatta karıştırmam cinsiyet belli olsun inşallah hemen isim listesine başlıycam
Allahımm sağlıklısını versin lütfen.. gerisi teferruat
Ben oğluşumun ismini görkem koymaya karar verdim
yüreğime indirmek gibi oldu gerçektenhareketsiz kalma ihtimaline karşılık ultrasona girmeden önce çikolata ye o zaman istediğiniz görüntüyü alırsınız canımcım..
yüreğine indirmek gibi olmasında şimdi bu doğumla birlikte torunu erkekte olursa size yerleşebilir
töbe tanrımaaahayaller kurmasına bile müsaade etme mesafeni koru şimdiden yoksa mazallah diyorum
içini ferahlattım iyi geldi dimi benimle konuşmak
benim paşalarımdan küçük olanının adı görkem bayıldım fikrine
yüreğime indirmek gibi oldu gerçektenTöbeler töbesi hem deee! hemen bi çözüm bulmam lazım zaten mesafeliyim de iice olay çıkartmalıyım sürekli gündemimizde bişeyler olmalı ve küs modunda olmalıyız.. eski olayları ısıtır ısıtır önüne koyarım onlar beni 2 sene idare eder
ses versene yavrım neden susuyon
Senin paşaların gibi olsun benimkide
SES SES bir ki bir ki
sessiz sessiz bakıyordum şöle bir geçmişe. bayadır uğrayamyordum .kimler nedurumda neler yapıyo öğrenem dedim...Yakalandım ama çok da memnun oldum bu duruma.
Nasılsınız görüşmeyeli hepinizi çooookkkk özledim .
işte bunlar hep kv gücümoreblue çok güldüm yazdıklarına ilahi yaa Allah iyiliğiizi vermesin emi :)))
forever küs mode onaynı benim kafadasın sen tebrik ederim
bencede kavgalı olmak olay çıkarmak bu gibi durumlarda en güzel çözüm olur bende gebe olsam aynını yapardım çünkü benimkiside bilmez yoktan anlamaz en güzeli küsmek..eşinide çok yormadan bi ayar ver sen
işte bunlar hep kv gücüne yapsam diye beyin çalışıyo illaki bişeyler buluyosun
forever küs mode onama bazen çok şımarıyo birden yakınlaştık fln sanıyıo ozaman hoop kendini hatırlatcan
yavrum eşler arada kalıyo ya onlara çok üzülüyorum ona çaktırmadan halletmek marifet ister ay ne kötüyümhiç te böle biri değildim ben çok değiştirdiler beni
gözümden kaçman mümkünmü yani aşkolsun...
valla bizde genel olarak bi gelişme yok geleni hamile bırakıyoruz eskilerde tık yok
benimde ev taşıma işlerim olcak ramazandan sonra taşınma durumuna göre tüpe başlayacam sen nasılsın napıyosun..
bu arada mesaj kutuna bakıver arada lazım olabilir
Ok tatlım bakayım.
Ev taşımayı ben çok severim.Yeni bir başlangıç gibi gelir.Bende düşünüyorum taşınmayı.Hani bebe olmuyor ya bende eve yorayım dedim.İlla biri yada bişi suçlu olacak ya.Bu ev uğurrrssssuuuuuzzzzz.
Şöle bir çözüm bulsak biz eskiler.Üyeliğimizi silsek yeniden üye olsak .yeni üye olursak belki bebek te gelir.Hı ne dersin.:)
Bu arada bende 2.tüp için düşünüyorum ramazan ayı giriyor.Bu ay başlasam ramazana yetişmez.bir sonraki ay başlasan yine ramazan anca eylül de olacak sanırım.O nedenle üzgün ve süzgünüm balım.
kocan nasıl karşıladı pipili feriti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?