Tüp Bebek Günlüğümüz !

hareketsiz kalma ihtimaline karşılık ultrasona girmeden önce çikolata ye o zaman istediğiniz görüntüyü alırsınız canımcım..

yüreğine indirmek gibi olmasında şimdi bu doğumla birlikte torunu erkekte olursa size yerleşebilir
töbe tanrımaaahayaller kurmasına bile müsaade etme mesafeni koru şimdiden yoksa mazallah diyorum
içini ferahlattım iyi geldi dimi benimle konuşmak

yüreğime indirmek gibi oldu gerçekten Töbeler töbesi hem deee! hemen bi çözüm bulmam lazım zaten mesafeliyim de iice olay çıkartmalıyım sürekli gündemimizde bişeyler olmalı ve küs modunda olmalıyız.. eski olayları ısıtır ısıtır önüne koyarım onlar beni 2 sene idare eder

aynı benim kafadasın sen tebrik ederim
bencede kavgalı olmak olay çıkarmak bu gibi durumlarda en güzel çözüm olur bende gebe olsam aynını yapardım çünkü benimkiside bilmez yoktan anlamaz en güzeli küsmek..eşinide çok yormadan bi ayar ver sen

ses versene yavrım neden susuyon

SES SES bir ki bir ki
sessiz sessiz bakıyordum şöle bir geçmişe. bayadır uğrayamyordum .kimler nedurumda neler yapıyo öğrenem dedim...Yakalandım ama çok da memnun oldum bu duruma.
Nasılsınız görüşmeyeli hepinizi çooookkkk özledim .

gözümden kaçman mümkünmü yani aşkolsun...
valla bizde genel olarak bi gelişme yok geleni hamile bırakıyoruz eskilerde tık yok
benimde ev taşıma işlerim olcak ramazandan sonra taşınma durumuna göre tüpe başlayacam sen nasılsın napıyosun..
bu arada mesaj kutuna bakıver arada lazım olabilir

moreblue çok güldüm yazdıklarına ilahi yaa Allah iyiliğiizi vermesin emi :)))
işte bunlar hep kv gücü ne yapsam diye beyin çalışıyo illaki bişeyler buluyosun

forever küs mode on ama bazen çok şımarıyo birden yakınlaştık fln sanıyıo ozaman hoop kendini hatırlatcan
yavrum eşler arada kalıyo ya onlara çok üzülüyorum ona çaktırmadan halletmek marifet ister ay ne kötüyüm hiç te böle biri değildim ben çok değiştirdiler beni

en güzeli sakın forever küs mode off yapıyım deme gevşeme :13::13::13:
bende ne güzel akıllar veriyorum yani afferin bana...
ateşi söndürmek yerine yelliyorum
canım durup dururken bu hale gelmiyoruz zamanla ekilenler böyle biçiliyor işte...
biz böyle değildik yaşarken olduk diyelim

Son düzenleme:

Ok tatlım bakayım.
Ev taşımayı ben çok severim.Yeni bir başlangıç gibi gelir.Bende düşünüyorum taşınmayı.Hani bebe olmuyor ya bende eve yorayım dedim.İlla biri yada bişi suçlu olacak ya.Bu ev uğurrrssssuuuuuzzzzz.
Şöle bir çözüm bulsak biz eskiler.Üyeliğimizi silsek yeniden üye olsak .yeni üye olursak belki bebek te gelir.Hı ne dersin.:)

Bu arada bende 2.tüp için düşünüyorum ramazan ayı giriyor.Bu ay başlasam ramazana yetişmez.bir sonraki ay başlasan yine ramazan anca eylül de olacak sanırım.O nedenle üzgün ve süzgünüm balım.

çok değişik bi fikir bak bu demek üyeliklerimizi iptal edelim ve yeniden üye olalım
doğru diyon yani egunal oldukta ne oldu bi dünya acı birikti içine
ev taşımak malum topla kaldır ser düzenle gibi işler münasebetiyle gerici sıkıcı oluyor benim açımdam kendi evime geçme durumu olunca hevesliyim bu kez..
sanırım bende eylüle kalırım tedavide inşallah gelir sıpalar artık...

Kizlar hepinizi cokkkk ozledim ya havadisleri anlatirmi biriniz cok merak ediyoruz kizlarr meleklerimi aldim bugun suan yatiyorum am salak gibiyim heyecan falan yoktu hic bi degisik oldum sanki yapilmamis gibiyim yaaa niye boyle oldum anlamadim ama once teyzeleriyle tanissinlar istedim sizlerde nevar ne yok kizlar ya bide ne yapip ne. Yapmamam gerekiyo yaa kizlar ya bde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…