Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay ne güzel yaa transfer olan olana canım çekti donmuşum olaydı bende transfer olurdum hiç beklemeden...
Rabbim yüzünü güldürsün canım...güzel haber vermene az kaldı...

ay ne güzel yaa transfer olan olana canım çekti donmuşum olaydı bende transfer olurdum hiç beklemeden...

Insaallah canim sagol .darisi sizlere ins.Azmı kaldi yoksa cokmu gelde bana sor.evde sıkıntıdan patlamak uzereyim.yalnizliktan ve yatmaktan cok stres yapiyorum galiba.bide hiç bi belirtim yok(

hiç te kötü değil bencede değerlendirmeniz iyi olmuş bu kalınlığı...
daha öncede demiştim sana 6 küsürle gebe kalan arkadaşımız var hiç dertlenme sakın Rabbim ol demişse gerisi teferruat
Aynen guldencimmm bende oyle düsündum rabbim ne derse o olur dedim ve. Meleklerimi aldim ve yaniniza geldimmmm

Ay umutlu ne guzel ya senin 5 gun olmus benimde dondurulmustu insallah burdan beraber guzell haber veririz insallah topikteki herkes bu ay hamileyiz derde bi patlAama yasariz parti veririz topikte yaas

Cnm bnm ben nasil oy kullanicam bulamadim link yazsana buraya optumm seni cilekli chesee keklim bnm

Insaallah canim sagol .darisi sizlere ins.Azmı kaldi yoksa cokmu gelde bana sor.evde sıkıntıdan patlamak uzereyim.yalnizliktan ve yatmaktan cok stres yapiyorum galiba.bide hiç bi belirtim yok(

bence en keyifli kısım bu bebekler sende ve test günü bekliyorsun...
ahh ah donmuşum olaydı bende transfer olurdum..

olcak olcak başka bişi düşünmüyoruz tamammı:13:

bu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü

gülden tahminini kolaylaştırayım senin
ben ne dedim dünnn pipili olcek dedim dimiiiiiiiii
Ben oğluşumun ismini görkem koymaya karar verdim
oyyy Allah ismiyle sağlıklı huzurlu yasatsın oğluşunu inşallah...

canım benim hayırlı olsun transferin inşallah alıcaksın bebişlerini inanıyorum cok sevindim..sonunda oldu demek..tutunacaklar Allahın izniyle olumsuz düşünme canım öpüyorum

seninde transferin hayırlı olsun canım umarım 12. gün sonra güzel haberlerle dönersinizz

Herkeslere güüüüünnnnnnaaayyyddııınnnnnn
Sabahın köründen beri sıcak olurmu bu saatte böyleyse öğlen dışarı çıkcam ben nolcam yaaaaa yanıyorum çatı katında oturunca bir tek dam var güneşle aramızda güneşin doğuşuyla birlikte batana kadar güneş yiyor evim mağdurum da mağdurum imdaaattttt

günaydın kızlar

günaydın canım...
evet yaa burası da sabahtan beri sıcak öğlene doğru nolur bilemem..
dısarı cıkacaksan dikkat et canım olurmu günes carpmasın...
ayrıca tasınacaksın ya canım sabret mağdurluğun gececek

bu arada görünmezlik gitmiş bugün kırmızı olmussun
sana kırmızı cok yakışıyooooooooo

Herkese gunaydin mutlu huzurlu günler diliyorum. Kizlar ya benim içimde sıkıntı,huzursuzluk var ve aglamamaya calisiyorum ama yapamiyorum. Acaba bebislerim tutunmadimiki.disari cikmak istiyorum ama çok sicak cikamiyorumda.napacam nolur bana akil verin.moralini çok bozuk ve nedenini bilmiyorum

valla nolcak bu sıcaklar böyle bilmiyorum buharlaşmam an meselesi
yavrucum dün görünmezdim akşam açtım bugün görün beni istedim:9

günaydın tatlım..
çıkma bu sıcakta dışarı akşam saatlerini tercih et canım ayrıca ağlama isteği tutmadığını düşündüğün değilde gebeysen onun verdiği bir ruhsal durum olabilir sen bu yönden değerlendir...test günün ne zaman

günaydın tatlım..
çıkma bu sıcakta dışarı akşam saatlerini tercih et canım ayrıca ağlama isteği tutmadığını düşündüğün değilde gebeysen onun verdiği bir ruhsal durum olabilir sen bu yönden değerlendir...test günün ne zaman[/QUOTE]

Insaallah dedigin gibi tutunma belirtisidir aglamak. Icime sıkıntı basmasi ve icimdeki aci bi yanma hissinden baskada belirtim yok.test tarihim 2 temmuz sali ama ben pazartesi yaptirayim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…