Herkes nasil bakalim? Tusemimcim transferin hayirli olsun canim. Benimde bugün transferimin 5. Günü donmus bebislerimi aldim geldim.beraber gün saycaz artik. Insaallah hayirlisiyla bebislerimiz sıkı sıkı tutunurlar annelerine.hepimiz için sürekli dua ediyorum Rabbim hepimize yasatsin o güzel duyguyu.sizde dualarinizda inutmayin kizlar.
ay ne güzel yaa transfer olan olana canım çekti donmuşum olaydı bende transfer olurdum hiç beklemeden...
Rabbim yüzünü güldürsün canım...güzel haber vermene az kaldı...
Aynen guldencimmm bende oyle düsündum rabbim ne derse o olur dedim ve. Meleklerimi aldim ve yaniniza geldimmmmhiç te kötü değil bencede değerlendirmeniz iyi olmuş bu kalınlığı...
daha öncede demiştim sana 6 küsürle gebe kalan arkadaşımız var hiç dertlenme sakın Rabbim ol demişse gerisi teferruat
Herkes nasil bakalim? Tusemimcim transferin hayirli olsun canim. Benimde bugün transferimin 5. Günü donmus bebislerimi aldim geldim.beraer gün saycaz artik. Insaallah hayirlisiyla bebislerimiz sıkı sıkı tutunurlar annelerine.hepimiz için sürekli dua ediyorum Rabbim hepimize yasatsin o güzel duyguyu.sizde dualarinizda inutmayin kizlar.
ay ne güzel yaa transfer olan olana canım çekti donmuşum olaydı bende transfer olurdum hiç beklemeden...
Rabbim yüzünü güldürsün canım...güzel haber vermene az kaldı...
Cnm bnm ben nasil oy kullanicam bulamadim link yazsana buraya optumm seni cilekli chesee keklim bnm
Insaallah canim sagol .darisi sizlere ins.Azmı kaldi yoksa cokmu gelde bana sor.evde sıkıntıdan patlamak uzereyim.yalnizliktan ve yatmaktan cok stres yapiyorum galiba.bide hiç bi belirtim yok(
Aynen guldencimmm bende oyle düsündum rabbim ne derse o olur dedim ve. Meleklerimi aldim ve yaniniza geldimmmm
Ay umutlu ne guzel ya senin 5 gun olmus benimde dondurulmustu insallah burdan beraber guzell haber veririz insallah topikteki herkes bu ay hamileyiz derde bi patlAama yasariz parti veririz topikte yaas
Cnm bnm ben nasil oy kullanicam bulamadim link yazsana buraya optumm seni cilekli chesee keklim bnm
ben ne dedim dünnn pipili olcek dedim dimiiiiiiiiibu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü
gülden tahminini kolaylaştırayım senin
oyyy Allah ismiyle sağlıklı huzurlu yasatsın oğluşunu inşallah...Ben oğluşumun ismini görkem koymaya karar verdim
canım benim hayırlı olsun transferin inşallah alıcaksın bebişlerini inanıyorum cok sevindim..sonunda oldu demek..tutunacaklar Allahın izniyle olumsuz düşünme canım öpüyorumKizlar hepinizi cokkkk ozledim ya havadisleri anlatirmi biriniz cok merak ediyoruz kizlarr meleklerimi aldim bugun suan yatiyorum am salak gibiyim heyecan falan yoktu hic bi degisik oldum sanki yapilmamis gibiyim yaaa niye boyle oldum anlamadim ama once teyzeleriyle tanissinlar istedim sizlerde nevar ne yok kizlar ya bide ne yapip ne. Yapmamam gerekiyo yaa kizlar ya bde
Herkes nasil bakalim? Tusemimcim transferin hayirli olsun canim. Benimde bugün transferimin 5. Günü donmus bebislerimi aldim geldim.beraber gün saycaz artik. Insaallah hayirlisiyla bebislerimiz sıkı sıkı tutunurlar annelerine.hepimiz için sürekli dua ediyorum Rabbim hepimize yasatsin o güzel duyguyu.sizde dualarinizda inutmayin kizlar.
Eki Görüntüle 742954 herkese...
hayırlı günler olsun inşallah..
günaydın arkadaşlar, herkese huzurlu ve mutlu bir gün geçirmesini diliyorum.
günaydın kızlar
Herkeslere güüüüünnnnnnaaayyyddııınnnnnn
Sabahın köründen beri sıcak olurmu bu saatte böyleyse öğlen dışarı çıkcam ben nolcam yaaaaa yanıyorum çatı katında oturunca bir tek dam var güneşle aramızda güneşin doğuşuyla birlikte batana kadar güneş yiyor evim mağdurum da mağdurum imdaaattttt
günaydın canım...
evet yaa burası da sabahtan beri sıcak öğlene doğru nolur bilemem..
dısarı cıkacaksan dikkat et canım olurmu günes carpmasın...
ayrıca tasınacaksın ya canım sabret mağdurluğun gececek
bu arada görünmezlik gitmiş bugün kırmızı olmussun
sana kırmızı cok yakışıyooooooooo
Herkese gunaydin mutlu huzurlu günler diliyorum. Kizlar ya benim içimde sıkıntı,huzursuzluk var ve aglamamaya calisiyorum ama yapamiyorum. Acaba bebislerim tutunmadimiki.disari cikmak istiyorum ama çok sicak cikamiyorumda.napacam nolur bana akil verin.moralini çok bozuk ve nedenini bilmiyorum
valla nolcak bu sıcaklar böyle bilmiyorum buharlaşmam an meselesi
yavrucum dün görünmezdim akşam açtım bugün görün beni istedim:9
bi güneş dogdu göremiyorum hemen gözlüğümü takmam lazııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?