Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar akşama rainbowcular gelcek bize.. beyim de gelmeden yemeğini yapim şimdi ortalığı topla fln arada herifi kaynatmayım
öptüm hepinizi

Evet lütfen artık gelsin şu sıpalar yoksa ben gidip kulaklarından çeke çeke getiricem.Olmuyor ama çok yaramazlar bizim sıpalar hiç dinlemiyorlar bizi.Otoritemiz sıfız.

Ben yeni üyelik ismimi de buldum .Gebe.hamile.yüklü. nasıl olmuşmu.

Eylülde inşallah beraber geçiririz bu süreci.ve sonun da da beraber kucağımıza alır büyütürüz canım benim.

aldın demek minnakları maşallahhhhhhhh
canım kasma kendini yat uzan bol bol bu ara iki gün sonra hareketlen evde ama abartma kan dolaşımıda önemli sonuçta günlük hayatına devam et arada wc ye git mesela yemek ye ama iş yapmaaaa yukarı uzanma oturarak duş alma meyve ye bol bol protein ile beslen su iç şimdilik bunlar...bi de mesaj kutuna git

anaaam sen transfer mi oldun ayyy çok sevindim haberim yoktu

kocan nasıl karşıladı pipili feriti

canımsın benim feridesinin güldeniii babasına söylemedik daha yer 1 temmuz da söylicem evllilik yıldönümümüzde süprik olsun dieeee

feride cnm o pipi değil gibi geliyo daha 11. haftadasın kuyruğu düşmemiştirki onun:) kuyruktur o bak ben diyim
ben de bütün bebeklere kız dicem ya

ya ama bacak arasında çıkıntı bayağa bi göründü ne bilim ama kadınceyiz dedi yanılatbilir oluşuyo henüz dedi ama bana göre o çıkıntı pipi gibi duruyor dedi ..kadında aptal oldu

tü maşallah 41 kereeeeeeeeeeeeeeee Allahım sonunuzu hayırlı etsin inşallah canım meleklerin sana kene gibi yapışsın inşallah (bkz.mehtap) banada böykle dualar edildiydi bak benim kene yapıştıda büyüdü eşşek pipi sallıyo şimdi Canım darısı sanada olsun inşallah şunun şurasında 12 güncük sonra meleklerini görürsün inşallahhhhhhhhhhhhhh

oyyyy üyelik isminde şahane
her koşulda bebek bekliyon yani
doğurunca nolcak ismin peki
eylülde bebeklerimiz gelsin

canım oyumu hemennnnn kullaandım güldenim basarılar inşallahhhevet canım sonunda aldım minnakları hayırlısı bakalım dediklerini yapıcam canım inşallah güzel sonuclanacak
anaaam sen transfer mi oldun ayyy çok sevindim haberim yoktu
yaaa oldum sonunda kalınlık çok da iyi degildi ama olsun bebişlerim iyi tutunucaklar annişlerine inşallah

ayyyy feridem yaaa inşallah kene gibi yapışır kızzzzzz inşallahda görürüm 12 gün sonra yaaa :18::18::18::18:

rahim kalınlığın ne durumdaydı canımcım merak ettim sayı olaraktan illa öğrencem yani

Son düzenleme:
rahim kalınlığın ne durumdaydı canımcım

en kalın yeri 7.6 dı sonrası 7.5 falandı ama dr ozonada ne kadar cevap verir bilemeyiz oyüzden bu kalınlığı bulmusken kacırmayalım dedi bakalım hayırlısı güldenim yaaaama içim umutlu yaaa tutunacaklar allahın izniyle inşallah

rahim kalınlığın ne durumdaydı canımcım

en kalın yeri 7.6 dı sonrası 7.5 falandı ama dr ozon tedavisinede ne kadar cevap verir bilemeyiz oyüzden bu kalınlığı bulmusken kacırmayalım dedi bakalım hayırlısı güldenim yaaaama içim umutlu yaaa tutunacaklar allahın izniyle inşallah

demek 1 temmuzda yıldönümü ne güzel o zamana kadar tutabilcenmi kendini

mecbur tutcam :))

sen içini rahat tut kuzucum hamiş duası kabul olurmuş, senin için bir dau edeyim hemen .. bir tek isteiğim var senden aklını uzak tut ve hep pozitif ol sakın karamsarlığa düşme,,rabbim ol dedikten sonra olacak olmaması için bir sebeb yok de..bak benim bi arkadaşım hamile daha dün yeni çğrendim gittiği doktor senin normal yolla hamile kalman mümkün değil demişti fsh yüksek amh düşük birde prolaktini düşük çıktı bendeki dostinex ilacı verdim içti kız bu ay hamile kaldı tutuuum gibi kolundan benim doktoruma götürdüm ama onu saolsun doktorum 1 numara moral vericidir öylede oldu. Allah razı olsun ondan, ona dua ettim olucak sadece içini rahat tut dedim ilk kez dinledi beni ve oldu

ayyyy feridemmmm agzından bal damlıyo canımcımmm unutma dualarında beni inşallah umutsuzluga kapılmıyom zaten hersey kısmet rabbim inşaallah ol dicek ve oluvericek inşallah yaaaa

sağol canım çok tşk 8. günkü değerim 106.7 idi diğer test yarın yapılacak şimdilik gayet güzel.Yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edildi tek kese idi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

hiç te kötü değil bencede değerlendirmeniz iyi olmuş bu kalınlığı...
daha öncede demiştim sana 6 küsürle gebe kalan arkadaşımız var hiç dertlenme sakın Rabbim ol demişse gerisi teferruat

Herkes nasil bakalim? Tusemimcim transferin hayirli olsun canim. Benimde bugün transferimin 5. Günü donmus bebislerimi aldim geldim.beraber gün saycaz artik. Insaallah hayirlisiyla bebislerimiz sıkı sıkı tutunurlar annelerine.hepimiz için sürekli dua ediyorum Rabbim hepimize yasatsin o güzel duyguyu.sizde dualarinizda inutmayin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…