çok değişik bi fikir bak bu demek üyeliklerimizi iptal edelim ve yeniden üye olalım
doğru diyon yani egunal oldukta ne oldu bi dünya acı birikti içine
ev taşımak malum topla kaldır ser düzenle gibi işler münasebetiyle gerici sıkıcı oluyor benim açımdam kendi evime geçme durumu olunca hevesliyim bu kez..
sanırım bende eylüle kalırım tedavide inşallah gelir sıpalar artık...
Kizlar hepinizi cokkkk ozledim ya havadisleri anlatirmi biriniz cok merak ediyoruz kizlarr meleklerimi aldim bugun suan yatiyorum am salak gibiyim heyecan falan yoktu hic bi degisik oldum sanki yapilmamis gibiyim yaaa niye boyle oldum anlamadim ama once teyzeleriyle tanissinlar istedim sizlerde nevar ne yok kizlar ya bide ne yapip ne. Yapmamam gerekiyo yaa kizlar ya bde
anaaam sen transfer mi oldunKizlar hepinizi cokkkk ozledim ya havadisleri anlatirmi biriniz cok merak ediyoruz kizlarr meleklerimi aldim bugun suan yatiyorum am salak gibiyim heyecan falan yoktu hic bi degisik oldum sanki yapilmamis gibiyim yaaa niye boyle oldum anlamadim ama once teyzeleriyle tanissinlar istedim sizlerde nevar ne yok kizlar ya bide ne yapip ne. Yapmamam gerekiyo yaa kizlar ya bde
kocan nasıl karşıladı pipili feriti
feride cnm o pipi değil gibi geliyo daha 11. haftadasın kuyruğu düşmemiştirki onun:) kuyruktur o bak ben diyim
ben de bütün bebeklere kız dicem ya
Kizlar hepinizi cokkkk ozledim ya havadisleri anlatirmi biriniz cok merak ediyoruz kizlarr meleklerimi aldim bugun suan yatiyorum am salak gibiyim heyecan falan yoktu hic bi degisik oldum sanki yapilmamis gibiyim yaaa niye boyle oldum anlamadim ama once teyzeleriyle tanissinlar istedim sizlerde nevar ne yok kizlar ya bide ne yapip ne. Yapmamam gerekiyo yaa kizlar ya bde
kızlar akşama rainbowcular gelcek bize.. beyim de gelmeden yemeğini yapim şimdi ortalığı topla fln arada herifi kaynatmayım
öptüm hepinizi
Evet lütfen artık gelsin şu sıpalar yoksa ben gidip kulaklarından çeke çeke getiricem.Olmuyor ama çok yaramazlar bizim sıpalar hiç dinlemiyorlar bizi.Otoritemiz sıfız.
Ben yeni üyelik ismimi de buldum .Gebe.hamile.yüklü. nasıl olmuşmu.
Eylülde inşallah beraber geçiririz bu süreci.ve sonun da da beraber kucağımıza alır büyütürüz canım benim.
canımsın benim feridesinin güldeniiibabasına söylemedik daha yer 1 temmuz da söylicem evllilik yıldönümümüzde süprik olsun dieeee
canım oyumu hemennnnn kullaandım güldenim basarılar inşallahhhevet canım sonunda aldım minnakları hayırlısı bakalım dediklerini yapıcam canım inşallah güzel sonuclanacak
aldın demek minnakları maşallahhhhhhhh
canım kasma kendini yat uzan bol bol bu ara iki gün sonra hareketlen evde ama abartma kan dolaşımıda önemli sonuçta günlük hayatına devam et arada wc ye git mesela yemek yeama iş yapmaaaa yukarı uzanma oturarak duş alma meyve ye bol bol protein ile beslen su iç şimdilik bunlar...bi de mesaj kutuna git
yaaa oldum sonunda kalınlık çok da iyi degildi ama olsun bebişlerim iyi tutunucaklar annişlerine inşallahanaaam sen transfer mi oldunayyy çok sevindim haberim yoktu
canımsın benim feridesinin güldeniiibabasına söylemedik daha yer 1 temmuz da söylicem evllilik yıldönümümüzde süprik olsun dieeee
ya ama bacak arasında çıkıntı bayağa bi göründü ne bilim ama kadınceyiz dedi yanılatbilir oluşuyo henüz dedi ama bana göre o çıkıntı pipi gibi duruyor dedi ..kadında aptal oldu
tü maşallah 41 kereeeeeeeeeeeeeeee Allahım sonunuzu hayırlı etsin inşallah canım meleklerin sana kene gibi yapışsın inşallah (bkz.mehtap) banada böykle dualar edildiydi bak benim kene yapıştıda büyüdü eşşek pipi sallıyo şimdi Canım darısı sanada olsun inşallah şunun şurasında 12 güncük sonra meleklerini görürsün inşallahhhhhhhhhhhhhh
canım oyumu hemennnnn kullaandım güldenim basarılar inşallahhhevet canım sonunda aldım minnakları hayırlısı bakalım dediklerini yapıcam canım inşallah güzel sonuclanacak
yaaa oldum sonunda kalınlık çok da iyi degildi ama olsun bebişlerim iyi tutunucaklar annişlerine inşallah
ayyyy feridem yaaa inşallah kene gibi yapışır kızzzzzz inşallahda görürüm 12 gün sonra yaaa :18::18::18::18:
rahim kalınlığın ne durumdaydı canımcım
rahim kalınlığın ne durumdaydı canımcım
demek 1 temmuzda yıldönümü ne güzel o zamana kadar tutabilcenmi kendini
yaaa oldum sonunda kalınlık çok da iyi degildi ama olsun bebişlerim iyi tutunucaklar annişlerine inşallah
ayyyy feridem yaaa inşallah kene gibi yapışır kızzzzzz inşallahda görürüm 12 gün sonra yaaa :18::18::18::18:
mecbur tutcam :))
sen içini rahat tut kuzucum hamiş duası kabul olurmuş, senin için bir dau edeyim hemen .. bir tek isteiğim var senden aklını uzak tut ve hep pozitif ol sakın karamsarlığa düşme,,rabbim ol dedikten sonra olacak olmaması için bir sebeb yok de..bak benim bi arkadaşım hamile daha dün yeni çğrendim gittiği doktor senin normal yolla hamile kalman mümkün değil demişti fsh yüksek amh düşük birde prolaktini düşük çıktı bendeki dostinex ilacı verdim içti kız bu ay hamile kaldıtutuuum gibi kolundan benim doktoruma götürdüm ama onu saolsun doktorum 1 numara moral vericidir öylede oldu. Allah razı olsun ondan, ona dua ettim olucak sadece içini rahat tut dedim ilk kez dinledi beni ve oldu
Hadi gozun aydin canim degerin kac cikti tek kese mi vardi? Ayy ne cok sordum Allah tamamina erdirsin..
Cok sukur iyiyiz tatlim bugun isimiz vardi mecbur ciktik simdi kv.ye.geldik yolda gelirken 39 dereceyi gordukHeyecanla 6 temmuzu bekliyiruz detayli tarmamiz olacak. Senin ki sans mi sanssizlik mi bilemedim be gulum :) seninle kuzun nasil?
ayyyy feridemmmm agzından bal damlıyo canımcımmm unutma dualarında beni inşallah umutsuzluga kapılmıyom zaten hersey kısmet rabbim inşaallah ol dicek ve oluvericek inşallah yaaaa
okudum üfledim, bebemle sana dua ettik korkma sakın olucak bebem bana öyle dedi
en kalın yeri 7.6 dı sonrası 7.5 falandı ama dr ozonada ne kadar cevap verir bilemeyiz oyüzden bu kalınlığı bulmusken kacırmayalım dedi bakalım hayırlısı güldenim yaaaama içim umutlu yaaa tutunacaklar allahın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?