Tüp Bebek Günlüğümüz !

Insaallah dedigin gibi tutunma belirtisidir aglamak. Icime sıkıntı basmasi ve icimdeki aci bi yanma hissinden baskada belirtim yok.test tarihim 2 temmuz sali ama ben pazartesi yaptirayim diyorum.

kız kardeşim doğal gebelik yaşadığında o dönem bilmiyor hamile olduğunu ve daha adetine varken sürekli ağlıyordu ama herşeye noluyo bana yaaa diyip duruypdu meğerse hamileymiş günü geçince anladık test yapınca inşallah sende de öyledir canım..test gününden 1 gün önce yaptır bencede sonuç belli olur..

kızzz zaten bi kere dedim güneş diye diğerlerine bakarsan günaş yazmısımmm

anladık herhal ama günaş diye bişey olmadığından güneşi çağrıştıran bir ifade şekli tercih etmişin ha güneş demişin ha günaş yani ne farkederbu geyiğin sonu nerde acaba

Sagolasin canim benim simdi biraz daha iyiyim.insaallah hayirlisiyla pozitif haberini alirim.Rabbim hayirlisiyla tum evlat hasreti çeken kullarinin kucaklarini hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun insaallah.NFY cim güzel dileklerin için sanada çok tsk ederim.

sağol canım çok tşk 8. günkü değerim 106.7 idi diğer test yarın yapılacak şimdilik gayet güzel.Yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edildi tek kese idi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Masallah canim Allah tamamina erdirsin..

Offfd biri cati kati mi dedi sicak ki dedi???? Mahvolduuumm bittim kombim bozuldu dusa giremiyirum acil durum cagrisi yaptim beyime kv.ye gidicem sanirim Hayirlisiyla bir ev bulsaydim yoksa burada cildiriciimmm

inşallah pozitif haberini alcaz canım...

amannnn yok mapıs kalsın çok yattım ben

dün rainbowcu geldi yatağımızı temizledi tanrıııııımm ben artık 2 haftada bir o alezi yıkamaz mıyım
maytlar yiyomuş bizi bööğğh
ama çok pahalı alet 4100 euro didi beyim de şimdi gidin seneye gelin dedi haha

oyyyy mağduruz da mağduruz sen bi de bebelisin
kombide bolzulmuş mağdur kere mağdursun
kv deye düştün yani tüühhh

Allah sabır versin canım sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama kv evinde duş almak bana çok ürkütücü geliyo

inşallah pozitif haberini alcaz canım...

amannnn yok mapıs kalsın çok yattım ben
sen niye mapıs yattın Güldenim ne suç işledin

oyyyy mağduruz da mağduruz sen bi de bebelisin
kombide bolzulmuş mağdur kere mağdursun
kv deye düştün yani tüühhh

Oyyy oyyy hemde ne magdurluk guldenim kv.ye dusmedim hehehhe hallettim dus isini arkadasim da bugun evdeymis alt katta serin seriin oturuyoruz

Allah sabır versin canım sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama kv evinde duş almak bana çok ürkütücü geliyo

Hem urkutucu hem sinir bozucu tatlim ama napim mecburiyet olunca

geldim ve ilk iş oyumu verdim, kim yapmış bilmiyorum da çilek soslu çiskeke bayılırım

kızlar ya çok sıcak ve ilk defa bu sene İst.da tıkılı kaldım eşim yıllık iznini doğuma denk getirdiği için evden kıpırdayamıyoruz bebişimin odası geldi, bir haftadır onu bile silemedim, oysa nasıl heyecanla bekliyordum, geceleri bir çekmece silip bırakıyorum sıcak yüzünden
Siz nasılsınız, her şey yolundadır umarım. öpüyorum hepinizi

ben hiç yatmadım yatmamda insallah

yatma tabisi çok zordu ahhh ah bakıyon bakıyon ama kk ya giremiyon

canım ben siyasi topikte sıcqk gündemi değerlendirirkene polimiğe girdim o topikte ceza almayan kalamadı sanırım2 kez ayrı ayrı zamanlarda mapıs yattım

Oyyy oyyy hemde ne magdurluk guldenim kv.ye dusmedim hehehhe hallettim dus isini arkadasim da bugun evdeymis alt katta serin seriin oturuyoruz

Hem urkutucu hem sinir bozucu tatlim ama napim mecburiyet olunca

süpperrrr demek kv siz hallettin çok sevindim...
serin serin otur şincik yarın nolcak peki

canııımmmmmm bende o tarifi çok beğendim kim yaptıysa artık
saol tatlım...
demek odası geldi kuzunun
sağlıklı güzel günlerde kullanılsın inşallah...
sıcaklardan gebe olanda olmayanda şikayetçi çok fena çok hele gebelerimizin Allah yardımcısı olsun..

Eveett hallettim simdi esmeye basladi ama butun gun cati gunesi vakumladigi icin hala sicak yarini aimdiden kara kara dusunmeye basladum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…