güneş deme bana yaw hakketten güneşin ta kendisi oldum yanıyom
Insaallah dedigin gibi tutunma belirtisidir aglamak. Icime sıkıntı basmasi ve icimdeki aci bi yanma hissinden baskada belirtim yok.test tarihim 2 temmuz sali ama ben pazartesi yaptirayim diyorum.
tamam tamam demem günaş diye...
ya tamam demicem günaş ne ısrar ediyon demicem işte güneş diyeee
eksik olma şekerim hiç güneş demeğin için saol
insan su,havuz,deniz,buz gibi kelimeler seçer bu sıcakta
kızzz zaten bi kere dedim güneş diye diğerlerine bakarsan günaş yazmısımmm
kız kardeşim doğal gebelik yaşadığında o dönem bilmiyor hamile olduğunu ve daha adetine varken sürekli ağlıyordu ama herşeye noluyo bana yaaa diyip duruypdu meğerse hamileymiş günü geçince anladık test yapınca inşallah sende de öyledir canım..test gününden 1 gün önce yaptır bencede sonuç belli olur..
sağol canım çok tşk 8. günkü değerim 106.7 idi diğer test yarın yapılacak şimdilik gayet güzel.Yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edildi tek kese idi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Herkeslere güüüüünnnnnnaaayyyddııınnnnnn
Sabahın köründen beri sıcak olurmu bu saatte böyleyse öğlen dışarı çıkcam ben nolcam yaaaaa yanıyorum çatı katında oturunca bir tek dam var güneşle aramızda güneşin doğuşuyla birlikte batana kadar güneş yiyor evim mağdurum da mağdurum imdaaattttt
Sagolasin canim benim simdi biraz daha iyiyim.insaallah hayirlisiyla pozitif haberini alirim.Rabbim hayirlisiyla tum evlat hasreti çeken kullarinin kucaklarini hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun insaallah.NFY cim güzel dileklerin için sanada çok tsk ederim.
Masallah canim Allah tamamina erdirsin..
Offfd biri cati kati mi dedi sicak ki dedi???? Mahvolduuumm bittim kombim bozuldu dusa giremiyirum acil durum cagrisi yaptim beyime kv.ye gidicem sanirimHayirlisiyla bir ev bulsaydim yoksa burada cildiriciimmm
inşallah pozitif haberini alcaz canım...
amannnn yok mapıs kalsın çok yattım ben
Allah sabır versin canım sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama kv evinde duş almak bana çok ürkütücü geliyoMasallah canim Allah tamamina erdirsin..
Offfd biri cati kati mi dedi sicak ki dedi???? Mahvolduuumm bittim kombim bozuldu dusa giremiyirum acil durum cagrisi yaptim beyime kv.ye gidicem sanirimHayirlisiyla bir ev bulsaydim yoksa burada cildiriciimmm
sen niye mapıs yattın Güldenim ne suç işledininşallah pozitif haberini alcaz canım...
amannnn yok mapıs kalsın çok yattım ben
saol tatlm iyiym çok şükür. 16. hafta oldu inş 2hafta sonra da cinsiyeti belli olcakcanım nasılsın? hamileliğin hayırlı olsun.kaç haftalık oldun
oyyyy mağduruz da mağduruz sen bi de bebelisin
kombide bolzulmuş mağdur kere mağdursun
kv deye düştün yani tüühhh
Allah sabır versin canım sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama kv evinde duş almak bana çok ürkütücü geliyo
sen niye mapıs yattın Güldenim ne suç işledin
ben hiç yatmadım yatmamda insallah
Allah sabır versin canım sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama kv evinde duş almak bana çok ürkütücü geliyo
sen niye mapıs yattın Güldenim ne suç işledin
Oyyy oyyy hemde ne magdurluk guldenim kv.ye dusmedim hehehhe hallettim dus isini arkadasim da bugun evdeymis alt katta serin seriin oturuyoruz
Hem urkutucu hem sinir bozucu tatlim ama napim mecburiyet olunca
geldim ve ilk iş oyumu verdim, kim yapmış bilmiyorum da çilek soslu çiskeke bayılırım
kızlar ya çok sıcak ve ilk defa bu sene İst.da tıkılı kaldımeşim yıllık iznini doğuma denk getirdiği için evden kıpırdayamıyoruz bebişimin odası geldi, bir haftadır onu bile silemedim, oysa nasıl heyecanla bekliyordum, geceleri bir çekmece silip bırakıyorum sıcak yüzünden
Siz nasılsınız, her şey yolundadır umarım. öpüyorum hepinizi
yatma tabisi çok zordu ahhh ah bakıyon bakıyon ama kk ya giremiyon
canım ben siyasi topikte sıcqk gündemi değerlendirirkene polimiğe girdim o topikte ceza almayan kalamadı sanırım2 kez ayrı ayrı zamanlarda mapıs yattım
süpperrrr demek kv siz hallettin çok sevindim...
serin serin otur şincik yarın nolcak peki
canııımmmmmm bende o tarifi çok beğendim kim yaptıysa artık
saol tatlım...
demek odası geldi kuzunun
sağlıklı güzel günlerde kullanılsın inşallah...
sıcaklardan gebe olanda olmayanda şikayetçi çok fena çok hele gebelerimizin Allah yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?