Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güünnaayyddıınnnnn
Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak
Bir sürü işim var bu sıcakta nasıl yapcem...
Ev hanımlığından istifa ediyorum bundan sonra sadece kocamın kadını olcem
Ev işleri yemek işlerini yapmıyorum artık ohhh miiissss daha önce neden düşünemedim ki ben bunu

Insaallah canim sagol .darisi sizlere ins.Azmı kaldi yoksa cokmu gelde bana sor.evde sıkıntıdan patlamak uzereyim.yalnizliktan ve yatmaktan cok stres yapiyorum galiba.bide hiç bi belirtim yok(
umutlu yaaa kuran oku dua et bide durulife egzersizleri vardı onları alsana cok iyi geliyo benden söylemesi
bence en keyifli kısım bu bebekler sende ve test günü bekliyorsun...
ahh ah donmuşum olaydı bende transfer olurdum..

olcak olcak başka bişi düşünmüyoruz tamammı:13:
güldenim sende olmasan naparız biz yaaa pozitif düşünüp pozitifi çagırıyoruz bebeişlerimde seni dinlicekler inşallah teyzesiii

umutlu yaaaaa kötü düşünmesene yaaaa iyi düşün bende sana bakıp tedirgin oluyorum bu sefer aglamak falan yok bugünlerimiz tadını cıkaralım bence canım bozma moralini inşlallah gelcek bebişlerimiz

nasılsınız
sabahtan beri diyet topiklerinde geziyorumm...şunun şurasında tedavime 3-4 ay kalmış en fazla ama benim hala verilecek en az 15 kilom var uuzn süreli diyet yapamayacağım için kısa süreli şok diyetlerle vermem lazım geriliyorum boğuluyorum sürekli bir listeyi takip edmediğim için..ama kez şok diyet yaptım sonrasında çok dikkate etmesem de geri almadım henüz...
bu hafta üstüne bir kilo daha verdiğimi görüncee..devam etmem lazım dedim kendi kendime uzun zamandır içine giremediğim kıyafetlerimi denedimm çoğu oldu
bu gazla ben 3-5 kilo daha veririm inşaallahh
aslında gldenin cheescake ini yapacaktım haftasonu ama birkaç kilo daha veriyim ödül olarak yaparım diyorumm hem de rahat rahat yiyebilirim o sevinçlee.....yoksa hepsini kociş yer ben ölece bakarımm

ikramay azimle devam et kilolarını ver canım boşver cheescake de yapma hem sen yeme hemde eşin yemesin canım sen kilolarını vermeye bak talım

benim transferimin bugün 3 günü canım ya hapsırmalarım oluyo ara ara da bugün sabah yatarken hapsırdım ve karnım cok kasıldı bi ağrı girdi çıktı korkuoyrum miniklerime bişey olmusmudur acaba sence

Canım bugün bende çoook hapşurdum zaten bende allerjik astım var, haftada en az 2 -3 çok şiddetli hapşururum ve burnum akar, korkma canım hiçbişeycik olmaz içini serin tut:)

Canım bugün bende çoook hapşurdum zaten bende allerjik astım var, haftada en az 2 -3 çok şiddetli hapşururum ve burnum akar, korkma canım hiçbişeycik olmaz içini serin tut:)

tesekkür ederim canım yaaa benimde toza alerjim var heralde ondan oluyo

Burasida ayni kombim icin servis cagirdim gelip yapsinlar legene su koyup icine yaticambugun sudan cikmayi pek dusunmuyorum.. Ben istifa edeli cook oldu bu islerden sadece yemek isi var onu da ne yemek.istiyorum ne de yapmak hic istahim yok:18:

Ohhh kg.lar gidiyor demek masallah tatlim zayiflik gibisi yok...

Burasida ayni kombim icin servis cagirdim gelip yapsinlar legene su koyup icine yaticambugun sudan cikmayi pek dusunmuyorum.. Ben istifa edeli cook oldu bu islerden sadece yemek isi var onu da ne yemek.istiyorum ne de yapmak hic istahim yok:18:

sıcakta ne iş ne yemek geliyor insanın aklına kombi işini acil çzömen lazım gerçekten..
bende küveti su doldurdum yorganımız vardı onu bastım deterjanlı koslalı suya bi güzelde çiğnedim ayaklarımlan şimdide süzülsün onu asıcam bir yorgan bile enerjimi tüketti nolcek bilmiyorum

kuzular nabersınız ???? :) bende sızı ozledım sımdıde kaynanama geldım nete gırmek ıcın bu net yuzunden kapı kapı gezyorum hee :) bu arada ferıde hatun oğluşun mu olcak mışş :) banada herkez erkek dıyorr duymazdan gelyorum hayrlısı dıyorum opuldunuzz

Slm kızlar nasılsınız beni dün hastaneden aradılar idrar kültür vermiştim çıkmamış bidaha yaptırcan dediler offf neyse dün çok korktum fetal eko çekildim doktor bi ara bebeklerin kalbinde 2 delik olması gerekiyo bunlar doğunca kapanıyo eğer olmazsa yaşamaz dedi biz eşimle doktorun ağzına bakıyoz allahtan sonra sende var normal dedi ben nasıl rahatladım bi ara yok dicek sandım ödüm koptu çok şükür herşeyi normal çıktı doğduktan 10 gün sonra bidaha bakalım dedi

ikramay azimle devam et kilolarını ver canım boşver cheescake de yapma hem sen yeme hemde eşin yemesin canım sen kilolarını vermeye bak talım

yemekten kaçmıyorum canım şükür verdiğim kiloları geri almıyorumm..zaten mide de küçlümüş eskisi giib yiyemiyorum bol bol da su tüketiyorumm...chees cake i yapacam kurtuluşu yok ama bir iki hafta sonra ancak yaparım..hem o zamana belki kocişimin atama sonuçları açıklanırsa kutlama yaparıkk cheescake le..

benim transferimin bugün 3 günü canım ya hapsırmalarım oluyo ara ara da bugün sabah yatarken hapsırdım ve karnım cok kasıldı bi ağrı girdi çıktı korkuoyrum miniklerime bişey olmusmudur acaba sence
ay sen hangi ara transfer oldun...sağlıkla gelişsin herşey karnındaki bebişin kucağında hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah canımm...

hapşırmak tıksırmak öksürmek birşey yapmaz için rahat olsun..benim tarnsferimde hemşire bunları erinmedi teker teker saydı..sadece ani hareketlerden yukarıya uzanmaktan ve karnınıza baskı yapacak zorlayacak hareketlerden kaçının demişti...mesela bulaşık makinesini doldururken sıkıntı yokmuş ama boşaltmak için eğilip doğrulmak üst raflara uzanmak sakıncalıymış..
elektrik süpürgesini kullanmayı da yasaklamıştı bazı doktorlar

ohh ben olsam o yorganın üstüne otururdum serin serin sonra asarsınn dinlen bu sıcaktaa enerji mi kalır insan da....ben bu evimi sadece yazın arayacağım sanıırm çok serin oluyor hele de camları açarsamm püfür püfür esiyor ..şimdi camlar kapalı oturuyorum ve gram terlemiyorumm o dereceee...Rabbim bana burayı aratmasın inşaallah taşınıncaaa:26::26::26:

Son düzenleme:
derinim yaaa senin yazıları okurken yüreğim agzımda okuyom yaaa allahım hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kıucagına almayı nasib etsin canımmmmm

bende diyorum ikramayacım bana niye hiç bişi demiyo demekki görmemişsin canım ya salı günü transferim oldu şimdi benimleler inşallah benimlede kalırlar yaaa sagol ya hapsırıklar beni tedirgin etmeye baslamıstı helede sabah ama içi,m rahatladı hiç bi iş yapmıyom valla öyle yatıyom jeli attıktan sonra geziniyorum biraz o kadar bide bişi sorcam ikramayacım ya merdiven inip çıkmak falan sakıncalımıdır

merhaba kızlar ,

ben pazartesi günü histereskopi yaptırdım bi gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum.operatif histereskopi yapıldı.sabahtan hastaneye gittik ekg akciğer filmi ve ameliyat için gerekli kan tahlilleri yapılıp hastaneye yatışım yapıldı sonra ebe gelip rahime bi ilaç koydu tablet olarak aynı ilaçtan iki tanede biri bi yanağa diğeri öbür yanağa koydurdu eriyip gittiler bunlar rahim ağzının açılması içinmiş daha önce doğum yapmadığım için. sonra 4 - 4,5 saat bekleme süresi başladı rahim açılsın diye ondan sonra lavman yapılıp ameliyathaneye götürüldüm sonda takmak istediler kabul etmedim spinal anestezi ile uyuşturulduktan sonra histereskopi gerçekleşti şükür önemli bi şey yokmuş ufak tekef yapışıklık varmış ki onuda açtım dedi doktorum ben ameliyatı ultrasondan izledim doktorumda hem anlattı hem ameliyat yaptı işlem 15 - 20 dakika sürdü rahime çiziklerde attı doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak adına sonrada bi adet dönemi geçsin çok bekleme tüp bebek tedavisini yap ki bu operasyon bi işe yarasın dedi.tabi bu arada ben uyuşukken sondayı takmışlar ama iyiki takmışlar bi yandan serum yerken bi yandan sonda dolmuş haberim bile olmamış sonra uyuşukluk 5 -6 saat sonra açılmaya başladı ve gece 11 de sonra yürütmeye başladılar ve kendimi iyi hissetmeyince haliyle o gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum antibiyotik ağrı kesici ilaçlar içiyorum 15 gün sonra kontrolüm var operasyondan sonra lekelenme tarzında kanamam var ama bu normalmiş belim ağrıyo adet sancısı gibi sancı oluyorum bunlarda normalmiş .hastaneden çıkınca kaynanamlara gittim çünkü bi hafta ağır kaldırmamam gerekiyomuş zaten iş yapacak halimde yoktu halsizlik ve baş dönmesi yaşadım ara ara bugün evime geldim hem evimi hem sizleri özlemişim size bu yüzen geçyazdığım için kusura bakmayın.

çatladım merakımdan çok şükür bişi çıkmamış..
bu arada anlattıklarında vazgeçtim olmayacam ben histeroskopi en azından seninkinden olmayacam
o ne kız öyle lavman dan tut sondaya kadar heryerlerini kurcalatmışın
bende sondayı canlı canlı transferden önce ve sonra ikiz kez doldurum ve bolaştımda taktırmıştım iyi biliyorum nasıl bişi ayy içim daraldı beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…