Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım menim sana şimdi mesaj yazıyodumki buraya yazdığını gördüm merak etmişsin sağol hatırşinas arkadaşım menim

korkacak bişey yok ama sonrası biraz sıkıntılı geçti en azından bende iki gün ara ara başım döndü bide hala leke tarzında kanamam var ağrılar oluyo ama normal gibi çünkü resmen içimi kazıdı doktor sondayı çıkarırken acımadı çünkü hala tam açılmamıştı uyuşukluk neyseki sonuç korktuğum gibi olmadı en azından bi sorun çıkmadı sende yaptır kafan rahat olsun bence

Saracım geçmiş olsun canım bu çektiklerinin mükafatını alllah ikiz bebelerle versin inşallah

Tusemin seninde bebişlerin karnındaymış kaç tane kondu bilmiyorum ama bak bebişlerin dedim ikiz olurlar inşallah

bilemiyorum ciddi düşünmem lazım tırstım bee
canım tatlı değildir aslında ama neden bilmiyorum bi soğudum histeroskopiden
kanama olması doğal bencede o kadar işlemden geçirmişsin takımı
geçmiş olsun canım şaka bir yana oldu bitti işte darısı bana olsun:26::26::26:

sağol tatlım evet darısı sana olsun yapmadığımız bişey kalmadı sanırım ne çok öğrenmemiz gerekn şey varmış vede denememiz gerekn ama bunada şükür

bu arada kardeşimin hanımı hamile yani hala oluyorum daha yeni öğrendim ve sevinçten havalardayım yeğenüm geliyo uğuruyla gelir inşallah darısı hepimizin başına

saracım geçmiş olsun canım be benimde aklıma geldin bugün valla nerelerde sara sultan dedim canım inşallah tez zamanda kavusursun cennet kokuluna inşallah bizlerde kavusuruz

saracım geçmiş olsun canım be benimde aklıma geldin bugün valla nerelerde sara sultan dedim canım inşallah tez zamanda kavusursun cennet kokuluna inşallah bizlerde kavusuruz

amin canım sağol seninde transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerin tutunur

öyle valla nerden bilecektik evlat hasreti çekip bu konuda doktora yapacak boyuta geleceğimizi...
çok tebrik ediyorum ne güzel hala saraaaaaaaaa
benim kızkardeşimde 3.cüyü yapabilir 2 paşa teyzesi iken bir de prenses gelse mikemmel olar

Canim cok gecmis olsun insallah meleklerini de gobuse alirsan mikemmel olur..

Kızlar nasılsınız belim fena ağrıyo başka zorum yok ama kopacak sankihaftasonu düğün var ayakkabı almaya çıktım gezmedim bile 35 numara ayaklarım 38 numara olmuş 39 bile oldu neredeyse çok şiş albümünün çok düşmüş tansiyonum yüksek nolcak böyle

canım benim çok geçmiş olsun atlatmıssın cok şükür..
bişey cıkmamasına sevindim cabuk toparlanırsın inşallah arkadaşım..

heyyyyyyyy bende hala oluyorum saraaa
topiği halalar bascakkkkk

canım benim çok geçmiş olsun atlatmıssın cok şükür..
bişey cıkmamasına sevindim cabuk toparlanırsın inşallah arkadaşım..

heyyyyyyyy bende hala oluyorum saraaa
topiği halalar bascakkkkk

sağol canım menim

gözün aydın canım demek sende hala oluyosun ne güzel bi duygu değilmi

sağol canım menim

gözün aydın canım demek sende hala oluyosun ne güzel bi duygu değilmi

evet canım nasipse olacagım inşallah...
bizimki daha çok yeni:))
en son 24 mayısta adet olmustu p.tesi test yaptık cıktı kontrolede önümüzdeki hafta içi gidecekler..
valla bizim ilk yeğen olacak ama eminim çok seveceğim..eltimin oğlana bile deliriyorum bu bizim canımızdan kanımızdan olacak..

amanin bizimkide çok yeni hatta tarihler bile çok yakın bizimde ilk yeğen olacak o yüzden de çok heyecanlıyım

aynen canım öyle olacak

evet artık sıra bizde acele etmemiz lazım
canım ben dün kırmızıları gördüm bayramdan sonraki kırmızılarla tedavimi düşünüyorum nasipse ama bakalım kısmet.. sanrım seninde öyle denk gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…