Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben dün kırmızıları gördüm bayramdan sonraki kırmızılarla tedavimi düşünüyorum nasipse ama bakalım kısmet.. sanrım seninde öyle denk gelecek

aynen canım inşallah çok beklemeyiz artık bu ay kendiliğinden gelir bebeğimiz

Merhaba Derin 35
sanırım yanlış hatırlamıyorsam izmir deydin dimi
hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği. ben izmir de deyim.
istanbula gitmek bi fikir. burda devam etmek diğer fikir. ne yapıcaz diye düşünüyoruz. yardımcı olur musun
tşk.
Bu arada bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Allah bize de kısmet etsin..
tşk.

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzden geçen içimiiz yakan tüm dertlerimiizn dermanını versin bu mübarek ayın mübarek cuma günü hürmetinee kucaklarımızı doldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşaallah

Evet canım izmirdeyim smyrna tüp bebek merkezinde yaptırdım ben memnun kaldım canım tavsiye ederim allah sanada tez vakitte versin inşallah

Kontrolden geldim şimdi bebeişim büyümüş boyu 33 cm kilosuda 720 gr olmuş ama başı aşğıdaymış biraz dinlen fazla ayakta durma dedi içime kurt düştü değişir deme daha üste çıkar belki

selammmm
anca gelebildim topike sabah erken dışarı çıktım şu an Ankara da 41 derece sıcaklık var termometreler öyle gösteriyor çok fenayım çoookkk

canım özel mesaj kutunu boşaltırmısın mesaj gönderemiyorum dolmuş kendileri

Son düzenleme:

Saracımm çok zorlu bir operasyon geçirmişsinn:18::18::18::18kurken içim kıyıldı resmen:18::18:..yaşadıkların 3 defa geçirdiğim lapororskopi+ histereskopilerde farklı farklı işlemlerin bütününü yeniden yaşattı her ayrıntı....okudukça kötü oldum:26:..
Geçmiş gitmiş olsun ve Rabbim tekrar yaşatmadan bebğini göndersin inşaallah...
Sana söyleyebilceğim en önemli şey doktorunu dinlee ve vakit geçirmeden komplikasyonlar oluşmasına ihtimal bile vermeden tedaviye başlaman canım ben ilk ameliyatımdan sonra dinlemedim doktoru 2 ay içinde başlayalım demişti..bekledim iyice toparlanayım dedim...ve yapışıklıklar yeniledi..sonraki operasyonlar da da düzelmedi...hastanede kalmakla sonrasında kv ne giidp dinlenmekle çok iyi yapmışsın ..ben vücüdümun uyuşukluğuna güvenip iyiym sanıp hemen ayaklanmıştımm...ağır bile kaldırdım sanırım...gülüm biran önce toparlanmaya çalış ama iyi hissetmedikçe de iş güç yapmaa.....ben de çok özledim senii ..topiğe çok sık giremedim..sana da 2 sefer mesaj yazmaya niyetlendimm bilgisayar dondu ne hikmetse bu gece ye kaldı geç oldu asıl sen kusuruma bakma bebişimm...öpüyorum güzel gözlerinden çektiğin acılar bebğine giden yoldai gül yaprakları gibi birer hatıra olarak kalsın ..ve Rabbim çektiklerinin mikafatını çabucak göndersin inş..kucağına arkadaşımm

mrb arkadaşlar elimde bazı tüp bebek ilaçları var ihtiyaç sahibi birine ücretsiz göndermek istiyorum ..
gonal-f lerin son kullanım tarihi 2014 ocak ayı yakınlarda yaptırcak biri olursa daha iyi olur..
rabbim emekleri boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın..amin

Günaydınnn eyyyyy topik halkı...
Güzel ve serin bri hafta sonu diliyorum
Ev işlerine verecem kendimi bugün eminim herkes yerimde olmak istiyordur
Ütü ile başlayım diyorum bitirince başka bir işle devam edemem diye düşünüyorum
ohhh misss gibi sıcak ve bol buharlı ütü benden keyiflisi yok bugün

günaydın canım...
ben gerçekten senin gibi olup evimde ev işi yapmak istiyorum evi b... götürüyo doğrusu

neyse yarın 1 gün tatilim onuda temizlikle geçiririm...
bu arada kuzum hava sıcak zaten ütünü bence akşama bırak daha iyi olur...
ama tabi senin düşünce ütü ile daha cok yorulup başka iş yapmaktan kaçarım diyosan sen bilirsin...
kolay gelsin canımmmm

çalışan evde olmak istiyo evde olan işlerden şikayet ediyo kimse memnun değil hayatından en iyisi biz sadece bebe doğuralım en güzeli
akşama ütüyü bırakırsam hiç yapamam hala başlayamadım zaten bilmiyorum ne zaman kalkarım off of

onu bile yapamıyoz biz...
bak sana iş sıralamanı yapıtyorum şekerim...
öncelik ütüEki Görüntüle 744654
sonra bunlar...Eki Görüntüle 744655 Eki Görüntüle 744656
sonra bi duş alEki Görüntüle 744658
sonra bize chees kek yapEki Görüntüle 744657 sonrada gel yiyelim...

ayşegül nasılsn canım..elizimiz nasıl...
az kaldı canım yaa Sağlıkla kucagına al inşallah..

Ahhh canimmm buradan sana biraz bulut gondereyim istersen tam senlik hava var burada burasi serinlesin diye cok.dua.etmistim.orasi icinde edeyim.bari Kolay gelsin..

yalnız toz alan hatun azcık oynak öyle tozu bir haftada alır ben istemem onu
zaten daha çok mutfağa atasım var kendimi bi çiskek yapayımda neli yapayım portakallımı olsun limonlumu olsun :26::26:
yemek yapıcam daha ona karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…