Ahhh canimmm buradan sana biraz bulut gondereyim istersen tam senlik hava var burada burasi serinlesin diye cok.dua.etmistim.orasi icinde edeyim.bariKolay gelsin..
iyyim canım benim sen napıyonnn
canım özel mesaj kutunu boşaltırmısın mesaj gönderemiyorum dolmuş kendileri
iyiyim tatlim ben de tatildeyim dun uzun bi gecikmeden sonra dun gece adet oldum sezlongda uzaniom bizimkiler yuzuyo ben giremedim dogal olarak:))
su an kim var goremiyorum ama hepunizi cokk ozledim ...
iyiyim tatlim ben de tatildeyim dun uzun bi gecikmeden sonra dun gece adet oldum sezlongda uzaniom bizimkiler yuzuyo ben giremedim dogal olarak:))
su an kim var goremiyorum ama hepunizi cokk ozledim ...
yaaa bende bende bende istiyom yaa ama malum gidemiyoz bu ara benim yerimede güneşlen olurmu napıyon canım özlettin kendini bende bu hatun nerelerde diyorum gezmelerdeymiş haberimiz yok
canım napıyon iyimisin...
test günün ne zamandı heyecan varmı???
nafişim iyiyim canım öyle uzanıyom bakim kızlar napıyo dedim ya bişey söylimmi hiç heyecan yok niye böyle oldum ki ben
bilmemki canım :26:
inşallah güzel sonuclar alacaksın inan buna tamammı..
inanıyorum ya inşallah bana bu rahatlığı onlar veriyodur benimlelerdir inşallah yavrularım bakalım hayırlısıyla test günümüz bi gelse
deliiiiiiii ne güldüm piliç soteye bak
ama bizde o kadan piliç yok bi ben varım yeter dimi ölçülere uyuyorum
çiskeki yarın yapcem üşendim şimdi bi çorba kodum ocağa bi de hamır mayaladım bakalım sonunda ne çıkacak hamırdan
o zaten piliçler sote sen tek piliç sote olacaksın
yap bakalım neler yapacaksın eee bi fotoda koy madem
mayalı hamırdan kuş konduramam poğaça yapacam işte evde bulunsun bişiler diye belki koyarım fotosunu:13:
ne zaman canım test günün..
6 temmuz canım eger meleklerim tutunduysa ki inşallah tutundu dayılarına doğum günü sürprizi olucaklar
ohhh inşallah süprizle gelecekler yaniii
dogru soluyosun cnm ben senin ustune 2.yi olyuyom..benimde vardi cnm sabah bayasen gene uzuun bi gecikmeden sonra oldun canım..
ben ise up uzuuunnn bi gecikmeden sonra şükürki 2 gün önce oldum ama ağrım var baya(
neyse canım sen tatildeymişsin tadını cıkart bizde nasipse ramazandan sonra gideceğiz...
kuzumm ben senin transferine hayirli olsun diyemedim kusura bakma canimm insanllah tutunur kuzularinnnn..evet cnm burayq yazmamistim gitcegimi haklisin..tewt tarihin ne zaman gulum?yaaa bende bende bende istiyom yaa ama malum gidemiyoz bu ara benim yerimede güneşlen olurmu napıyon canım özlettin kendini bende bu hatun nerelerde diyorum gezmelerdeymiş haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?