Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ahhh canimmm buradan sana biraz bulut gondereyim istersen tam senlik hava var burada burasi serinlesin diye cok.dua.etmistim.orasi icinde edeyim.bari Kolay gelsin..

evet sen otur şimdi serinleme duası oku Ankara için gerçi yarından itibaren azcık serinleyecemiş öle dedi hava bülteni sende dua et serinleyince ben dua ettimde ondan serinledi dersin

limonlu olsuuunn
bide bence piliç sote yap...
bu nasıl

iyiyim tatlim ben de tatildeyim dun uzun bi gecikmeden sonra dun gece adet oldum sezlongda uzaniom bizimkiler yuzuyo ben giremedim dogal olarak:))
su an kim var goremiyorum ama hepunizi cokk ozledim ...

sen gene uzuun bi gecikmeden sonra oldun canım..
ben ise up uzuuunnn bi gecikmeden sonra şükürki 2 gün önce oldum ama ağrım var baya(
neyse canım sen tatildeymişsin tadını cıkart bizde nasipse ramazandan sonra gideceğiz...

iyiyim tatlim ben de tatildeyim dun uzun bi gecikmeden sonra dun gece adet oldum sezlongda uzaniom bizimkiler yuzuyo ben giremedim dogal olarak:))
su an kim var goremiyorum ama hepunizi cokk ozledim ...

yaaa bende bende bende istiyom yaa ama malum gidemiyoz bu ara benim yerimede güneşlen olurmu napıyon canım özlettin kendini bende bu hatun nerelerde diyorum gezmelerdeymiş haberimiz yok

yaaa bende bende bende istiyom yaa ama malum gidemiyoz bu ara benim yerimede güneşlen olurmu napıyon canım özlettin kendini bende bu hatun nerelerde diyorum gezmelerdeymiş haberimiz yok

canım napıyon iyimisin...
test günün ne zamandı heyecan varmı???

o zaten piliçler sote sen tek piliç sote olacaksın
yap bakalım neler yapacaksın eee bi fotoda koy madem

Merhaba kizlaar cok sicakmis disarisi karsiya akrabalarin dugunune gidiyoruz kocislee pistik minibustee tin tin tin daha metrobus ordan metro var pufff

dogru soluyosun cnm ben senin ustune 2.yi olyuyom..benimde vardi cnm sabah baya
parca gelfdi simdi biraz rahatim..insallah cnm ramazandab sojnrda guzel olur.
kuzumm ben senin transferine hayirli olsun diyemedim kusura bakma canimm insanllah tutunur kuzularinnnn..evet cnm burayq yazmamistim gitcegimi haklisin..tewt tarihin ne zaman gulum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…