Tüp Bebek Günlüğümüz !

açken banada çok güzel görünüyodu tıka basa yiyince şimdi gayet sıradan görünüyorlar hiç bişey ifade etmiyo
saol canım bu arada

Bende açtım gözüme çokk güzel göründülerrrrrrrr
ellerine sağlık marifetli arkadaşımm

aç olduğun için güzel göründü normalde güzel değil diyon yani

Ha hahaha tabiki güzeller cnmm sen açken güzellerdi .şimdi öyle değiller yazınca bende öyle yazdım yoksa çok güzeller hele ben poğaca yemeyeli varyaa kaç ay olmuştur..yokki bi poğaça yapan..şöyle yesem yaprak sarmada geçen annem gelmişti o yapmış getirmiş. öyle yedimmmm

ohhhhhhhh afıyet olsun yıgenıme lop lop et olsun yarasın kuzucuma.sen ıste ben sana burdan kargolarım bebemmm

Biliyorum canım takılıyorum ben sana
Hamiş hamiş yapanın olsada yesen bak içlendim şimdi
yakınımda olaydın keşke...

wooooooow hamarat arkadaşım menim ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun

oyyyy akşam akşam bir sara yorumu geldi bugün ki yemeklerime saol canım ama bildiğimiz şeyler işte değişik bişi yok yani

al sana bi sara yorumu daha her gün dünya mutfaklarından değişik yemekler yapmıyoruz önemli olan sıradan bi yemeği bile tadında yapıp güzel bi şekilde sunmak ve senin yemeklerinde çok leziz göründü gözüme

önemli degil bizi bu ara herkes unuttu zaten inşallah kuzularım tutunucak allahın izniyle test tarihim 6 temmuz canım bekliyoz bakalım rabbim inşallah su mübarek 3 ayların içinde hepimizin hamile kalmasını saglar inşallah

kıyamam kim unuttu seni bakayım hormonların tavan yapmış inşallah gebeliktendir bu test tarihine az kalmış inşallah ramazana müjdeyle girersin tatlım menim

slm turkuazcım nasılsın

canim bu aralar cok giremedim biliosun sonra bi alintida girdum transferini karilasmamuzi bekliodum kuzum...insallahhhh canimmmm

canııııım mesajını şimdi gördüm geçmişe bakarken iyi dileklerin için sağol canım amin inşallah bebeğim gelirde bu çektiklerime değer ikramayam ben tedaviye başlayacam ama ben eylül gibi düşünüyodum buda bi adet dönemi geçsin başla dedi bakalım hayırlısı canım ben dün çamaşır sepetini kaldırdım ve karnım çok ağrıdı eşimde kızdı niye beni beklemedin diye ama kendimi azıcık iyi hissetttim ya ayaklandım hemen akşamları çok sıcak basıyo bu opersyonun etkisindenmidir bilmiyorum ama halsizleşiyorum bazen ve hala leke leke kanamam var sende olmuşmuydu canım

valla kendim yaptım diye demiyorum çok samimiyim pek bi güzel olmuşlardı aferin bana
yaprak sarmasını sevmem ben ama seven var diye yapıyorum ben karalahana ve beyaz lahana sarması seviyrum...

selam şekerim sahilde armutlara oturmuş keyif yaparken kocişinle arada bir bizimle kaçamakmı yapıyon kocan biliyomu bunu sen armuta otur bende gidip dolaptan alıp yiyeyim bari

ohhhhhhhh afıyet olsun yıgenıme lop lop et olsun yarasın kuzucuma.sen ıste ben sana burdan kargolarım bebemmm

sağolllll canım benim..ne göndericeksin..hem poğaca hem dolmamı bitanesin sennn

Evt cnm ya maaleseff yapanım yok benimde halim yok valla yapmaya..
sağol cnm benim seninkilerle şimdilik idare ediyorum.

iyiyim sara'm sahilde armutlarda oturuyoruz kocacigim nargile hupurdetiyo sohbet edioz arada size yaziom:)))

ooohhhhh sefan olsun canım :13::13::13::13::13:

çokda mütevazisin yani sevsinler seni

laz kızı karalahana sevmese olurmu hiç bende beyaz lahana sarmasını ve asma yaprağı sarmasına bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…