Allahım sizlere biran önce bebiş versin sonrada sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım şükretmek lazım her halimizden şikayet ediyoruz beterin beteri var düşünmek lazım..
sende çok şükür iyisin evdesin miss gibi napalım birazda sıkıl hiç bişeycik olmaz..
bi de bu sıkılmaların sonunda biz geldik anne diyen iki minnak seslenirse daha da sıkılmak yok sana koşturmaca başlar bugünlerin tadını çıkar
günaydın arkadaşlar bşy soracağim lütfen cvp verin 3, gün embriyosu mu daha iyi oluyo yoksa 5, gün embriyosu mu daha iyiy oluyor biraz önce labaratuardan aradılar yumurtalar bölünmeye başlamış doktorum 5, gün e kadar bekleyelim demiş
kıyamam sana yaaaa inşallah bi kaç ay sonra yemeye başlarsında rahat edersin canım genelde üç ay oluyo zorluğu diyolar bide yeni kategori fikrin şahane serumlar
yeşerdim
saol kocasının kuzusu
o zaman yeni kategorimiz iki duble serum çeşitleri
canım benim 5 gün embriyosu cok iyi diyee biliyorum cünki bebişler labaratuvar ortamı ne kadar iyi olsada anne rahmi gibi olamıyo o yüzden 5 güne dayanan bebişlerde gebeliğin tutuma ihtimali çok yüksek hayırlısı inşallah
gwnw kimsecikler yok topikte tabi bizde minnaklarla topik bekçisi olduk biri şöyle bi gecerken ugrar diye umut ediyoruz ama ne gelen varrr ne gidennnn nerde bu kızlar diyp duruyoruz
gwnw kimsecikler yok topikte tabi bizde minnaklarla topik bekçisi olduk biri şöyle bi gecerken ugrar diye umut ediyoruz ama ne gelen varrr ne gidennnn nerde bu kızlar diyp duruyoruz
Kızlar geçmişi okuyamıyorum çok moons nasıl oldu bir haber varmı?
Mrb canim nasilsin? Ben bugün test yaptirdim sonuç negatif cikti.4 .negatifimide aldim. Vardir bundada bi hayir diyorum artik. Insaallah senin bebislerin sana sımsıkı tutunur hep dua ediyorum senin için ve hepimiz için.
Mrb canim nasilsin? Ben bugün test yaptirdim sonuç negatif cikti.4 .negatifimide aldim. Vardir bundada bi hayir diyorum artik. Insaallah senin bebislerin sana sımsıkı tutunur hep dua ediyorum senin için ve hepimiz için.
Sagol canim Allah razi olsun.insaallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin.hamişlerin duasi kabul olur bizler için de dua edin.
canım ne olacıgını hiç bilemiyoruz tatlım rabbim nası kısmet ediyosa o şekilde olur şimdi sana ezbere tüp bebek yaptır asılama yaptırama deriz ama kısmet bizim tüp bebekle tutmaz senin asılamayla tutar bunu rabbim bilir ama ben 3 kez asılama yaptırdım 3 de negatifti rabbim hakkında hayırlısını kısmet etsin bence istihareye yat en dogrusunu öyle anlarsın canımmerhaba arkadaşlar ben bu konuya bu gün ilk defa baktım ben de uzun zamandır çocuk istiyorum klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı şimdi aşılama dedi doktorum sizce aşılama mantıklı mı yoksa direk tüp bebek tedavisine mi başlasam zaman kaybetmeden aşılama yapıp hamile kalan varmı hiç bildiğiniz oran düşük diye duydum ben de yardım ederseniz sevinirim :)
canim senin test günün ne zaman?
6 temmuz incirim nolur dua edin bana bol bol yaaa moonsa noldu bende bilmiyorum
moonsa noldu ki? benim hiç haberim yok.
geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını nasip etsin inş.
ayyy kıyamam tatlım canım yaaa mevlam demekki böylesini hayırlı gördü ya gercekten ne yazacagımı bilmiyorum ya cok üzüldüm sözün bittiği yerdeyim suan sabahtan beri seni bekliyodum varya topiklerde ne yaptı diye canım nolur üzme kendini yaa inşallah canım inşallah hepimizin gönlüne göre verir mevlam
Sagolasin canim benim.gerçekten sözün bittigi yerdeyiz nasip degilmis demekki.insaallah bebislerim beni bekletmeden hayirlisiyla en kisa zamanda gelir.insaallah senin bebislerinde hayirlisiyla sana sımsıkı tutunmustur.
canım ne olacıgını hiç bilemiyoruz tatlım rabbim nası kısmet ediyosa o şekilde olur şimdi sana ezbere tüp bebek yaptır asılama yaptırama deriz ama kısmet bizim tüp bebekle tutmaz senin asılamayla tutar bunu rabbim bilir ama ben 3 kez asılama yaptırdım 3 de negatifti rabbim hakkında hayırlısını kısmet etsin bence istihareye yat en dogrusunu öyle anlarsın canım
teşekkür ederim canım ama ne bileyim aşılama olup da hamile kalan duymadım daha ama aklımda kalmasın bir kere deneyeceğim olmazsa hemen tüp bebek tedavisine başlayacağım artık allah ahyırlısını nasüp etsin :))
ya umutlucum gercekten cok üzüldüm canım ama nolur üzme3 kendini hayırlısı böyleymiş demekki rabbim inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalmanı saglarda sok olursun inşallah canım inşallah benimkilerde tutunmustur canım nolur üzme kendini
umutlu canım Allah senin için en hayırlısını en güzel zamanda versin inşallah..ben de ne yazıcağımı bilemedim ama derdine ortak oluyorum bunu bil..Sagolasin canim benim.gerçekten sözün bittigi yerdeyiz nasip degilmis demekki.insaallah bebislerim beni bekletmeden hayirlisiyla en kisa zamanda gelir.insaallah senin bebislerinde hayirlisiyla sana sımsıkı tutunmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?