Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah güldenim benim nede güzel diyon dimi inşallah gelcek o iki minnak ses canım benim bu arada tebrik ederim birinci olmussun ama havai fişek patlatmamıssın lütfen olmaz böyle havai fişeksiz

canım benim 5 gün embriyosu cok iyi diyee biliyorum cünki bebişler labaratuvar ortamı ne kadar iyi olsada anne rahmi gibi olamıyo o yüzden 5 güne dayanan bebişlerde gebeliğin tutuma ihtimali çok yüksek hayırlısı inşallah

kıyamam sana yaaaa inşallah bi kaç ay sonra yemeye başlarsında rahat edersin canım genelde üç ay oluyo zorluğu diyolar bide yeni kategori fikrin şahane serumlar

yeşerdim

saol kocasının kuzusu
o zaman yeni kategorimiz iki duble serum çeşitleri

:) ay kızlar bırakın delimisiniz kimse istemez böle serumu :) insan için zor zor ha kafaya dikceklerse o ayrı kış için kokteyller var mesela of a,b,c,d,e, fitamini içeren benimki kokulu b fitamininden başka bi fitamin içermiyo anacım leş kokuyo.. ama bir sürü de faydalı şey varmış onu yedimmi kendimden geçiyom :) yedim geldim işteyim çalışıyom ama ben burdamıyım yoksa hala hastane yatağındamı bilemedim içindekilerdenmidir nedir serseme çeviri bu beni aha böle geziyorum

saol canım inşallah sonuna kadar dayanır bebeişlerimiz çok 5 günleri görürüz moral oldu sözlerin artık gerisi kısmet rabbim yar ve yardımcımız olsun

gwnw kimsecikler yok topikte tabi bizde minnaklarla topik bekçisi olduk biri şöyle bi gecerken ugrar diye umut ediyoruz ama ne gelen varrr ne gidennnn nerde bu kızlar diyp duruyoruz

gwnw kimsecikler yok topikte tabi bizde minnaklarla topik bekçisi olduk biri şöyle bi gecerken ugrar diye umut ediyoruz ama ne gelen varrr ne gidennnn nerde bu kızlar diyp duruyoruz

Mrb canim nasilsin? Ben bugün test yaptirdim sonuç negatif cikti.4 .negatifimide aldim. Vardir bundada bi hayir diyorum artik. Insaallah senin bebislerin sana sımsıkı tutunur hep dua ediyorum senin için ve hepimiz için.

merhaba arkadaşlar ben bu konuya bu gün ilk defa baktım ben de uzun zamandır çocuk istiyorum klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı şimdi aşılama dedi doktorum sizce aşılama mantıklı mı yoksa direk tüp bebek tedavisine mi başlasam zaman kaybetmeden aşılama yapıp hamile kalan varmı hiç bildiğiniz oran düşük diye duydum ben de yardım ederseniz sevinirim :)

canim senin test günün ne zaman?

Kızlar geçmişi okuyamıyorum çok moons nasıl oldu bir haber varmı?

moonsa noldu ki? benim hiç haberim yok.

Mrb canim nasilsin? Ben bugün test yaptirdim sonuç negatif cikti.4 .negatifimide aldim. Vardir bundada bi hayir diyorum artik. Insaallah senin bebislerin sana sımsıkı tutunur hep dua ediyorum senin için ve hepimiz için.

geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını nasip etsin inş.

ayyy kıyamam tatlım canım yaaa mevlam demekki böylesini hayırlı gördü ya gercekten ne yazacagımı bilmiyorum ya cok üzüldüm sözün bittiği yerdeyim suan sabahtan beri seni bekliyodum varya topiklerde ne yaptı diye canım nolur üzme kendini yaa inşallah canım inşallah hepimizin gönlüne göre verir mevlam

canım ne olacıgını hiç bilemiyoruz tatlım rabbim nası kısmet ediyosa o şekilde olur şimdi sana ezbere tüp bebek yaptır asılama yaptırama deriz ama kısmet bizim tüp bebekle tutmaz senin asılamayla tutar bunu rabbim bilir ama ben 3 kez asılama yaptırdım 3 de negatifti rabbim hakkında hayırlısını kısmet etsin bence istihareye yat en dogrusunu öyle anlarsın canım

Sagolasin canim benim.gerçekten sözün bittigi yerdeyiz nasip degilmis demekki.insaallah bebislerim beni bekletmeden hayirlisiyla en kisa zamanda gelir.insaallah senin bebislerinde hayirlisiyla sana sımsıkı tutunmustur.

Sagolasin canim benim.gerçekten sözün bittigi yerdeyiz nasip degilmis demekki.insaallah bebislerim beni bekletmeden hayirlisiyla en kisa zamanda gelir.insaallah senin bebislerinde hayirlisiyla sana sımsıkı tutunmustur.

ya umutlucum gercekten cok üzüldüm canım ama nolur üzme3 kendini hayırlısı böyleymiş demekki rabbim inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalmanı saglarda sok olursun inşallah canım inşallah benimkilerde tutunmustur canım nolur üzme kendini

teşekkür ederim canım ama ne bileyim aşılama olup da hamile kalan duymadım daha ama aklımda kalmasın bir kere deneyeceğim olmazsa hemen tüp bebek tedavisine başlayacağım artık allah ahyırlısını nasüp etsin :))

Canim asilamayla hamile kalanlarda var ama o senin bebek olmama sorununa bagli olarak yüzdeleri degisiyo.tabiki tüp bebek sansi daha yüksek. Sizin sorununuz neydi? Senin içine en çok siniyosa dene derim.hakkinda hayirlisi olsun insaallah.

Rabbimden hep hayirlisini istedim ve hep ümit içinde oldum.insaallah hayirlisiyla bebegim saglikli bi sekilde kendiliginden gelip annesine sürpriz yapip mutlu eder. Rabbim tum evlat hasreti çekenlere en kisa zamanda hayirlisiyla kucaklarini doldursun ve ozlemini dindirsin insaallah.

umutlu canım Allah senin için en hayırlısını en güzel zamanda versin inşallah..ben de ne yazıcağımı bilemedim ama derdine ortak oluyorum bunu bil..

canım, benim en yakın arkadaşım ilk aşılamasında pozitifi gördü, benim iki aşılamam da negatifti maalesef. görünürde ikimizin de sorunu yok ama nasip kısmet meselesi bu. bebişin gelme zamanı gelmişse inan ki aşılama tüp hiç fark etmez. tabi kızların da dediği gibi yaşadığınız soruna da bağlı. hakkında hayırısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…