Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim ya görünmezlikten çıksana burdamısın değilmisin anlamıyorum tızım yaaaa hem ben senin yeşil ışığının yandığını görünce çok mutlu oluyorum

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin...guldenim tebrik ederim bebisim devamini dilyorum kuzum sana burda birakma her kategoride basarirsin bunu..:) ♡♥♡♥♡
Sozde bidahakine bende istiyodum halime bak kendime bakamiuyom yemk yiyemiuom yemek yapmaya kalkiyorum..
Benim favoorim bu ara iki duble serum :)

kıyamam sana yaaaa inşallah bi kaç ay sonra yemeye başlarsında rahat edersin canım genelde üç ay oluyo zorluğu diyolar bide yeni kategori fikrin şahane serumlar

güldenim ya görünmezlikten çıksana burdamısın değilmisin anlamıyorum tızım yaaaa hem ben senin yeşil ışığının yandığını görünce çok mutlu oluyorum

yeşerdim

saol kocasının kuzusu
o zaman yeni kategorimiz iki duble serum çeşitleri

kıyamam sana yaaaa inşallah bi kaç ay sonra yemeye başlarsında rahat edersin canım genelde üç ay oluyo zorluğu diyolar bide yeni kategori fikrin şahane serumlar

yeşerdim

saol kocasının kuzusu
o zaman yeni kategorimiz iki duble serum çeşitleri

buda yeni gülüş stilimmm

yeni evimin bazı yerlerinde değişiklik istiyorum bugüne ayarladık ustaları sözde görüşcez program yapcaz diye hala ses yok kendilerinde çıldıriciimmmmmm
öğleden sonraya kaldım öyle hiç bişey yapamadım offf of

Herkese slm bende çocuk odası aksesuarlarıyla uğraşıyorum cumartesi günü bebişin odasını aldık ama 20 gün sonra gelcekler kurmaya sade beyaz bi oda aldım dolap kulplarına arabalı bişey takın dedim onlarda siz internetten beğenin bize mail atın aynısını takalım dediler ama beğenemedim bişey ya bide halısıyla takım olsun dedim ama halıda bulamadım offff çok zormuş bu işler

kolay gelsin canım benim...hayırlısıyla alın kucagınıza inşallah..

İnşallah canım ama cuma günü doktor biraz korkuttu beni bebeğin kafası aşağıda dedi fazla ayakta durma dedi şimdi kıpırdamaya korkuyorum yürürken bile karnımı tutuyorum düşcek gibi geliyo sanki tutunca kurtarcam refleks işte

kolay gelsin canım gerçekten zor iş bebeğinle ilgili bir konu hemen karar vermezki insan..
son halini merak ediyorum şimdiden

içini ferah tut canım bişey olmazmerak etme ama tabi tedbiride elden bırakma..
ben o duyguyu 3 hafta yasadım elim sürekli karnımdaydı dediğin gibi insan refleks olarak koyuyor elini

Allahım sizlere biran önce bebiş versin sonrada sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…