Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi gecelr canlarim basta sizleri cok ozledim 3g olmuyr tlfn ve ben nete giremiyrm gecn hafta carsmba gunu bnm yawrum yataktn dustu teyzeleri cok kotu birgun gecirdik rabbim bu duyguyu kimseye yastmasin aynada kendimi gorunce sok oldum yuzum bembeyaz di ciddi zor birdurummus rabbim beterindn korusun insllh gunlerve geceler kosustrma ile geciyorciddi bir kibritci kiz modundayim ev isi ve yawru beni yamulttu yanimizda calisn bayanda iki hafta oluck bizi birakti hic ic bitmiyr bu gece 12 ye kadar altkalt cam silundi cok yorgun bir haldeyim ve yakindir koca kafam haricigne deligindn gecmem hamile kalmadn onceki kilomainiverdim birden eski kiyafetlerimi giyorum kizimi bu konuda tebrik ediyorum en unlu spor hocalarina tas cikartir kilo vermek isteyen varsa 1 ay misafiredebilirim bizde guldenimmmm tebrikederim 1. Olmussun oy ocin ozurdiliyrm net cekn yer ustkatin tuvaleti yeni kesfettim opuyorum hepinizi iyigeceler

günaydın nafişim nasısın yarışmaya katılıyomusun

sanada tekrar günaydn canımcım..iyiyim canım sadeceyorgunum sen nasılsım
valla açıkcası düşünüyorum ama ne yapsamki bilemedim:26:
aklımda bi kaç çeşit var yardımcı olursunuz artık

sanada tekrar günaydn canımcım..iyiyim canım sadeceyorgunum sen nasılsım
valla açıkcası düşünüyorum ama ne yapsamki bilemedim:26:
aklımda bi kaç çeşit var yardımcı olursunuz artık

bende kendimi iyi hissetmiyorum sabahtan beri midem bulanıyo bide kasıklarım ağrıyo canım her neyse sen yapmak istediğin çeşitleri yaz fikir veririz tabikide

bende kendimi iyi hissetmiyorum sabahtan beri midem bulanıyo bide kasıklarım ağrıyo canım her neyse sen yapmak istediğin çeşitleri yaz fikir veririz tabikide

özeldenmi burdanmı yazayım şeker???:44:

bu arada geçmiş olsun umarım bişey yoktur...daha tam toparlanamadın galiba???

Son düzenleme:
kızlar slm nasılnız ? bengene kaynanama geldıımm sıze yazabılmek ıçın kocama saya saya bıtıremedım adam artık net almaya karar verdıı :) hepınız ıyısnızdr ınsallah opuyorum sızı ...

selaammmmmm
bugün pek havamda değilim başım ağrıyor
camları silmeye başlayacam iş güç off kine of

Kızlar yemek yarışmasında değişiklik oldu köfteler kategorisi olacaktı yalnız ramazan münasebetiyle kazenle görüşüp kategoriyi değiştirdik bilginize...Ve yeni kategori açıldı...

selaammmmmm
bugün pek havamda değilim başım ağrıyor
camları silmeye başlayacam iş güç off kine of
kolay gelsin canım cabuk bitirir inşallah..

Kızlar yemek yarışmasında değişiklik oldu köfteler kategorisi olacaktı yalnız ramazan münasebetiyle kazenle görüşüp kategoriyi değiştirdik bilginize...Ve yeni kategori açıldı...

valla ben buna katılmaymı malesef düşünmüyorum canım çalıştığım için cok fazla kimseyi agırlayamıyorum agırlasamda resimle filan malesef ugraşamam artık kısmet başka sefer inşallah

selam kızlar ben de ramazan başlamadan temizliğimi bitirym diye halılarımı yıkamaya verdim. şimdi evi silip süpürcem. camları kim silcek bilmiyorum. aman cam fln silme diyolar ama gizli gizli silebilirim bilmiyorum koltuklar silincek camı silemezsem onları siliym bari

bu arada 2 saat kadar önce cine5te bi program vardı konuğu tüp bebek doktoruydu biraz izledim. söylediklerini aktarayım; doktor bey, benzer rahatsızlıklardan tüp bebek tedavisine başlayan 100 kişilik gruptan 50 kişide olumlu sonuç alıyoruz, diğer 50 sinde olumsuz sonuç alıyoruz diyelim dedi. olumlu sonuç aldığımız 50 kişilik grubun Allah inancının yüksek olduğunu saptadım, bence başarıda en önemli faktörlerden biri bu dedi çok etkilendim doğrusu inanarak yola çıkıyoruz kızlar. dua ile başlıyoruz inşallah hepimiz bebek sahibi olcaz ramazan gibi 1e 1000 sevabın yazıldığı mübarek günlerde daha çok dua hadi bakalım

Gülden tebrik ederim canım. Tarifi en kısa zamanda deniycem inş.

Karasu, kolay gelsin. minik canavar senin canını okuyor sanırım. ama olsun onlara can feda :)

Moreblue sana da kolay gelsin canım, dün annem geldi dip bucak temizliğimi yaptı, eşim de makineyle koltukları yıkayacak. bana da ayaklarımı uzatıp yatmak kaldı

Kızlar selam hemen çıkıcam ara ara glmeye çalışıcam deli gibi yogğunum

Elimde iki tane cetrotide var bide crinone jel kutuyu açtım ama içinden 1-2 tane kullandım ihtiyacı olana göndericem ücretsiz..hele bi aracı olun kim istiyosa yollim..

Kızlar çocuk odasının dolapları için bu 2 kulp arasında kararsız kaldım siz hangisini beğendiniz

cetortide lerine talibim cnm..son kullanma tarihi ne? ben bu ay denicek gibi duruyorum tabii herşey yolunda giderse ve cetrotide kafadan kullanıyorum zaten..

çok datlu olmuşun

bir güzellik gelmiş dimi bana Ama birde becerebilsem oynamalar yapabilmeyii..deneye deneye başarıcam artıkın..

Tekrardann çok teşekkürler aşkıısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…