Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu aralar kimsecikler ugramaz oldu topiğe herkes gezmelerde tabi kocişiyle bizde evde kös kös yatıyoz bebişlerimle alıcagınız olsun kızlar

bu aralar kimsecikler ugramaz oldu topiğe herkes gezmelerde tabi kocişiyle bizde evde kös kös yatıyoz bebişlerimle alıcagınız olsun kızlar

kıyamam sanaaaa..
annemdeydim bende bugün bir saat oldu geleli..
sende yaz dönemi transfer olunca eve kapandın tabii

kıyamam sanaaaa..
annemdeydim bende bugün bir saat oldu geleli..
sende yaz dönemi transfer olunca eve kapandın tabii

ayyy sorma gülden yaa yazın hiç çekilmiyomuş evde yatmak allah hastanede yatanlara yardım etsin valla:44::44::44::44::44:

ayyy sorma gülden yaa yazın hiç çekilmiyomuş evde yatmak allah hastanede yatanlara yardım etsin valla:44::44::44::44::44:

Amin canım şükretmek lazım her halimizden şikayet ediyoruz beterin beteri var düşünmek lazım..
sende çok şükür iyisin evdesin miss gibi napalım birazda sıkıl hiç bişeycik olmaz..
bi de bu sıkılmaların sonunda biz geldik anne diyen iki minnak seslenirse daha da sıkılmak yok sana koşturmaca başlar bugünlerin tadını çıkar

güldeeeeeeeeeeeeennnnnnnnniiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
gülden canım tebrik ederim birinciliği çok sevindim tatlım

Son düzenleme:
nafiş kız senin avatarını her gördüğümde bebek özlemşim arttığı gibi o bebeği ısırasım geliyor çok tatlı yaaaaaa

çok teşekkür ediyorum canım benimmmmm

günaydın arkadaşlar bşy soracağim lütfen cvp verin 3, gün embriyosu mu daha iyi oluyo yoksa 5, gün embriyosu mu daha iyiy oluyor biraz önce labaratuardan aradılar yumurtalar bölünmeye başlamış doktorum 5, gün e kadar bekleyelim demiş

tabiki 5.gün embriyosu daha iyi maşallah döllenen yumi sayısı fazla ve kaliteli demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…