Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne teşekkür ediyosun be aşkısııııımmmmmmm herşey senin için biliyon

slm kızlarr napıosunuzzzzzz?lütfen gelen hemen çıkmasında iki sohbet edelim yaaaaaaaa...

canım iyiyim sen napıyosun dimiii gelen giden yoktu bugün tabi tıpiğin bekçileri olarak bizde yoktuk yaa iyi oldu size hainler 9 gündür öldüm burda beeeeee
moons a noldu ya ben kaçırdım dün kızlar soruyodu

Allah ayırmasın şekerim 3 kalpli ol inşallaaaahhh

inşallah bitanem inallah ayy ezan okunuyo suanda rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine bebişlerimin bana sıkıca tutunmasını saglasın bütün bebek bekleyen arkadaslarımızada hayırlısıyla bu aylarda nasib etsin sizin gibi hamişlerede bi avazda kurtarsın hayırlısıyla inşallah

tatlım biliyorsun köfteler olcaktı ama görüşmelerimiz sonucu ramazana uygun bir kategori kararı çıktı...

töbe Tanrıma
ne yani benim Allah inancım daha mı azki anne olamadım 8 yıldır:26::26:
o nasıl bir araştırma ya da tespittir...
hiç te caiz değil bi kere bu veriler

canım iyiyim sen napıyosun dimiii gelen giden yoktu bugün tabi tıpiğin bekçileri olarak bizde yoktuk yaa iyi oldu size hainler 9 gündür öldüm burda beeeeee moons a noldu ya ben kaçırdım dün kızlar soruyodu
ayyy kız valla haklısın ama tatile geldin be bebeğim yoksa seni yalnız bırakırmıyız..moonsun bişeyi yok canım çok şükür iyiler..
hemen kaçtımşaka ettim ki
ben de hemen pasta topiğine kaçtım:)seni tebrik edemediydim de:))

aa yeni katagoriden haberim yok hemen gidim bi bakim...

ayyy kız valla haklısın ama tatile geldin be bebeğim yoksa seni yalnız bırakırmıyız..moonsun bişeyi yok canım çok şükür iyiler..ben de hemen pasta topiğine kaçtım:)seni tebrik edemediydim de:))

hay o tattillerinize ben bu ara eve tıkıldım ya gezenlerde gezmesin diyorum hele de eşime aksam olunca bi çatıyorum e iyi o zaman bende evde oturuyum ne yiyip ne içicez 2 cocukla diyor

hay o tattillerinize ben bu ara eve tıkıldım ya gezenlerde gezmesin diyorum hele de eşime aksam olunca bi çatıyorum e iyi o zaman bende evde oturuyum ne yiyip ne içicez 2 cocukla diyor
:)))))))) inşallah evde oturmanın mükafatını alıcaksın cnm...karnında bebelerinle benim transferimi beklicez:)))))
Burada paylaşmayı unutmuşumşu an bundan yiyom benportakallı çiskekEki Görüntüle 747534 Eki Görüntüle 747535 Eki Görüntüle 747536
hımmmmmmmmmmm süper görünüyooooo ellerine sağlıkkk..ben de bugün kurabiye yaptım koyim mi resmini:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…