bir güzellik gelmiş dimi banaAma birde becerebilsem oynamalar yapabilmeyii..deneye deneye başarıcam artıkın..
Tekrardann çok teşekkürler aşkıısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm
bence sağdakiEki Görüntüle 747242 Eki Görüntüle 747243
Kızlar çocuk odasının dolapları için bu 2 kulp arasında kararsız kaldım siz hangisini beğendiniz
senin şu laflarına bayılıyorum ya yirim düüşünceye bakikramayada gelsin kürklerimizi alıp omuzumuza konken partimize gidelim
naptın ne durumdasıın
slm kızlarr napıosunuzzzzzz?lütfen gelen hemen çıkmasında iki sohbet edelim yaaaaaaaa...
Allah ayırmasın şekerimvalla alhın izniyle bebelerle yatıyoz kalkıyoz dolasıyoruz teyzesiiii
bence sağdakidaha şık duruyo diye düşünüyorum
senin şu laflarına bayılıyorum ya yirim düüşünceye bak
Allah ayırmasın şekerim3 kalpli ol inşallaaaahhh
slm kızlarr napıosunuzzzzzz?lütfen gelen hemen çıkmasında iki sohbet edelim yaaaaaaaa...
kolay gelsin canım cabuk bitirir inşallah..
valla ben buna katılmaymı malesef düşünmüyorum canım çalıştığım için cok fazla kimseyi agırlayamıyorum agırlasamda resimle filan malesef ugraşamam artık kısmet başka sefer inşallah
selam kızlar ben de ramazan başlamadan temizliğimi bitirym diye halılarımı yıkamaya verdim. şimdi evi silip süpürcem. camları kim silcek bilmiyorum. aman cam fln silme diyolar ama gizli gizli silebilirim bilmiyorumkoltuklar silincek camı silemezsem onları siliym bari
bu arada 2 saat kadar önce cine5te bi program vardı konuğu tüp bebek doktoruydu biraz izledim. söylediklerini aktarayım; doktor bey, benzer rahatsızlıklardan tüp bebek tedavisine başlayan 100 kişilik gruptan 50 kişide olumlu sonuç alıyoruz, diğer 50 sinde olumsuz sonuç alıyoruz diyelim dedi. olumlu sonuç aldığımız 50 kişilik grubun Allah inancının yüksek olduğunu saptadım, bence başarıda en önemli faktörlerden biri bu dediçok etkilendim doğrusu inanarak yola çıkıyoruz kızlar. dua ile başlıyoruz inşallah hepimiz bebek sahibi olcaz ramazan gibi 1e 1000 sevabın yazıldığı mübarek günlerde daha çok dua hadi bakalım
ayyy kız valla haklısın ama tatile geldin be bebeğim yoksa seni yalnız bırakırmıyız..moonsun bişeyi yok canım çok şükür iyiler..canım iyiyim sen napıyosun dimiii gelen giden yoktu bugün tabi tıpiğin bekçileri olarak bizde yoktuk yaa iyi oldu size hainler 9 gündür öldüm burda beeeeee moons a noldu ya ben kaçırdım dün kızlar soruyodu
ben de hemen pasta topiğine kaçtım:)seni tebrik edemediydim de:))hemen kaçtımşaka ettim ki
aa yeni katagoriden haberim yok hemen gidim bi bakim...tatlım biliyorsun köfteler olcaktı ama görüşmelerimiz sonucu ramazana uygun bir kategori kararı çıktı...töbe Tanrımane yani benim Allah inancım daha mı azki anne olamadım 8 yıldır :26::26: o nasıl bir araştırma ya da tespittir...hiç te caiz değil bi kere bu veriler
ayyy kız valla haklısın ama tatile geldin be bebeğim yoksa seni yalnız bırakırmıyız..moonsun bişeyi yok canım çok şükür iyiler..ben de hemen pasta topiğine kaçtım:)seni tebrik edemediydim de:))
canm bilmiyorum ben de uzun zamandır kendisini görmedim. ayın 8inde 4lü test ve cinsiyeti öğrenmek için gitcez ya inşallah o zaman görüşicizz
dek geldik akşam akşam...
hulusi hocam nasıl iyimi
aklıma düştü
ayyy kız valla haklısın ama tatile geldin be bebeğim yoksa seni yalnız bırakırmıyız..moonsun bişeyi yok canım çok şükür iyiler..ben de hemen pasta topiğine kaçtım:)seni tebrik edemediydim de:))
aa yeni katagoriden haberim yok hemen gidim bi bakim...
:)))))))) inşallah evde oturmanın mükafatını alıcaksın cnm...karnında bebelerinle benim transferimi beklicez:)))))hay o tattillerinize ben bu ara eve tıkıldım ya gezenlerde gezmesin diyorum hele de eşime aksam olunca bi çatıyorum e iyi o zaman bende evde oturuyum ne yiyip ne içicez 2 cocukla diyor
hımmmmmmmmmmm süper görünüyooooo ellerine sağlıkkk..ben de bugün kurabiye yaptım koyim mi resmini:))))))))Burada paylaşmayı unutmuşumşu an bundan yiyom ben portakallı çiskek Eki Görüntüle 747534 Eki Görüntüle 747535 Eki Görüntüle 747536
valla canım kusura bakma haklısın ama inan kıçımı günlerdir ilk kez koydum koltuğa ..off çok zormuş be gülüm bu katagori..2 gün geçti hacı tebriğimi kaldı yawbi bakta gel hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?