Tüp Bebek Günlüğümüz !

:44::44::44: nasıl yani
ayol o öyle değil inançsızlarla inançlılar denek gurubunu karşılaştırmış hoca tızımm
az inananlarla çok inanlar değil tatlım inancına laf edemez hoca da hehe

Burada paylaşmayı unutmuşum
şu an bundan yiyom ben
portakallı çiskek
Eki Görüntüle 747534 Eki Görüntüle 747535 Eki Görüntüle 747536
Güldenim bak bunu gösterttin ama iiyki şu an midem bulanıyo da canım çekmiyo yoksa nerden bulacaktık bu saatte böle şeyleriiii

inşallah canım inşallah valla hayırlı haberi bi alıyım topiğe aygımı sürüyerek gelcem hepinbizde patır patır gelin diye canım inşallah rabbim transfere kalmadan müjdeni gönderir hemen

canm bilmiyorum ben de uzun zamandır kendisini görmedim. ayın 8inde 4lü test ve cinsiyeti öğrenmek için gitcez ya inşallah o zaman görüşicizz selamını söyliym mi ne diyosun

heee anladım...
tabiki söyle selamımı ramazandan sonra ayarlasın işlerini ben geliyom söyle

inşallah canım inşallah valla hayırlı haberi bi alıyım topiğe aygımı sürüyerek gelcem hepinbizde patır patır gelin diye canım inşallah rabbim transfere kalmadan müjdeni gönderir hemen
inşallahh canım.. ben de acele etmim de şöle aralık ocak gibi filan yaptırım diyorum..

bence paylaş fotosunu kurabiyelerinin ama hamile var bana dediki az önce ya canım isteseydi nerden bulcaktım bu saatte dedi

valla canım kusura bakma haklısın ama inan kıçımı günlerdir ilk kez koydum koltuğa ..off çok zormuş be gülüm bu katagori..

kız yok ben tebrik etmeye gerek yok manasında dedim
o kadar çok tebrik edildim ki ego tavan yaptı bıktım sıkıldım tükenmişlik sendromu yaşıyorum bu arada trend ya bende de olması lazım

Son düzenleme:

anladım ben canım hoca ne demek istemiş ama değişik bi bakış açısı olmuş yani
ben daha az inanıyom demekki olacağına
çiskek bulunuyo ama pastanelerde ama doğru dedin bu saatte kaç pastane vardır açık

inşallahh canım.. ben de acele etmim de şöle aralık ocak gibi filan yaptırım diyorum..

canım en dogrusu sende dinlen vücudunda dinlensin rabbim inşallah ozamana kadar bekletmez bile inşallahh kızlar benden bu kadar dayanamıyorum yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı tatlı rüyalar kociş gelmeden uyuyum yoksa bu ara kazaya kurban gidebilirim

Kızlar nasılsınız özledim sizleri..nasılsınız..sizi okuyorum ama kendimden de size haber vermek istedim..dün itibariyle tüp bebek tedavim başlamış bulunuyor..saat 19 da gonal f 150 likle başladık.perşmbe kkontrolum var ve kısa protokol uygulanacak inş bir aksilik çıkmadan olumlu sonuçlarda hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inş..dualarınızda eksik eymeyin.sizleri seviyorum

peki öyleyse paylaşmayım fotoları..bi ara ellosa da paylaşırım o zaman..aynen çağımızın hastaığı oldu saolsun hürrem:))))))

karar verdiğim bir durum yok daha canımcım bi gidip görüşcem neler yapılabilir son durumumuzu değerlendirecez histeroskopi yaptırmak istiyorum bakalım ne diyecek...
anladım canım histereskopiyi kesin yaptırmalıyız ben de yaptırıcam inşallah.. aynen cnm beklicem bu sefer acelem yok...tamam cnm sana iyi gecelerr ...ne kazası kızımmmmmmmmmm??? transferli kızsın sen:)))bu arada senin gece 12 de progestanın yok mu? canımmm hayırlı uğurlu olurr inşallahhhhh dualarımız hepinizle...

selam hatunlar nasılsınız, hayırlı geceler , canım sıkıldı öyle geziyordum kk da, burayı buldum =)

hayırlı olsun tatlım...
inşallah bebeğine giden yolda son adımlarındır
bebeğin ben geldim anne der

peki öyleyse paylaşmayım fotoları..bi ara ellosa da paylaşırım o zaman..aynen çağımızın hastaığı oldu saolsun hürrem:))))))

bi yerlerde paylaş görek ben seviyorum...

kızlar ben acil kaçıyorum geleneksel yumurtlama günlerimdeyim değerlendirmek lazım
yarın görüşürük

hadi hayırlı olsun insaAllah Rabbim gönlünden geçeni hayırlısınla nasip eylesin insaAllah..
ilk tüp mü senin cnm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…