hoşgeldin cnm bak burası bağımlılık yapar haberin olsun:))selam hatunlar nasılsınız, hayırlı geceler , canım sıkıldı öyle geziyordum kk da, burayı buldum =)
tamam cnm ellossa da paylaşırım.hayırlı olsun tatlım...inşallah bebeğine giden yolda son adımlarındırbebeğin ben geldim anne der bi yerlerde paylaş görek ben seviyorum...
oooooooooo hadi koş koşşş:))kızlar ben acil kaçıyorum geleneksel yumurtlama günlerimdeyim değerlendirmek lazımyarın görüşürük
hoşgeldin cnm bak burası bağımlılık yapar haberin olsun:))
şuan değilim cnm nisanda negatifim var biraz ara verip histereskopi yaptırıp yıl sonuna doğru 3. tedavimi yaptırmayı düşünüyorum..hsbuldum saolasın.. napalım.. zaten alıştık kk ya.. bikaç topik geziyoruz böyletüp tedavisinde misin yoksa suan cnm ?:26:
şuan değilim cnm nisanda negatifim var biraz ara verip histereskopi yaptırıp yıl sonuna doğru 3. tedavimi yaptırmayı düşünüyorum..
söylerim canım. konuşmaya karar vermene sevindimheee anladım...
tabiki söyle selamımı ramazandan sonra ayarlasın işlerini ben geliyom söyle
hımmm üzüldüm cnm hemen başla o zaman vakit kaybetmeden inşallah yumilerin güzelce döllenirler..hangi hastaneye gidiosun cnm?hmm..hayırlısı olsun cnm.. Rabbim kendliğinden denk getirsin insaAllah yinede ..
.. benim de martın sonuydu 4.tüptü, transfere giremediydim bu kez kinde, 2 bölünmede kaldılar 2 gün boyunca =((
şuan ilaç kullanıyom, yumurtalarım için.. 4. kutuya baslıycam bikaç güne.
3-5 yumurtam için, olanı da kaybetmeden, bian önce 5. tüpü yaptırmamız lazımmış..
en erken eylül-ekim gibi , çok zor bu isler çok zorr ..
Allahım kimseyi aratmasın , valla insan yaşadıklarınla yaşlanıyo, ha oldu, ha olacaklarla=(
o ne ben bilmiyorum?kızlar aranızda co-culture yaptıranınız var mı ? :26::26:
günaydın nafişimmmmmmm ben de açtım valla hemen geliom:))))Eki Görüntüle 747627 herkese...bu ufaklıklar bizlerin olsun inşallah...
hadi gelin cay simitle başladım kahvaltıyaEki Görüntüle 747628
doktorun bunun tutması çok zor kalitesi kötü denilen embriyolarda bile tutanlar var cnm içini ferah tut hayırlı olsun inşallahh..günaydın kızlar
orta kalitede 3 embriyom var...orta kaliteli embriyolarla hamile kalanlarınız oldumu aranızda
hımmm üzüldüm cnm hemen başla o zaman vakit kaybetmeden inşallah yumilerin güzelce döllenirler..hangi hastaneye gidiosun cnm?
o ne ben bilmiyorum?
günaydın nafişimmmmmmm ben de açtım valla hemen geliom:))))
vermicem işte vermicemdemek öyle nafiş vermiosun simitinden kalkimde dünden kalan bayat ekmeğimin içine peynir koyim de yiyimEki Görüntüle 747743
benim simidim yok ablaaaaa
naber canlarımnasılsınız
ben çok iyiym çok şükür rabbime böyle rüyalarda gbyimdua ediyorum herkez için bol bol kendim içinde tabi korkularım çok ... geceler kavuslarla korkulu rüyalarla geçiyo ... ramazanın güzellikleri belli olmaya başladı yarın mukabele başlıyo bol bol dua edelim birbirimize sizsiz güzel olmuyo hep beraber olmalı hamilelik ki tatlı olsun
naber canlarımnasılsınız
ben çok iyiym çok şükür rabbime böyle rüyalarda gbyimdua ediyorum herkez için bol bol kendim içinde tabi korkularım çok ... geceler kavuslarla korkulu rüyalarla geçiyo ... ramazanın güzellikleri belli olmaya başladı yarın mukabele başlıyo bol bol dua edelim birbirimize sizsiz güzel olmuyo hep beraber olmalı hamilelik ki tatlı olsun
selaammmmm geldim çoktan ama yeni yazabiliyorum
biliyoz coktan geldiğini ama buraya erken gelmediğin için sanada simit cay yok git chese kek yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?