Tüp Bebek Günlüğümüz !

vermeeee vermeee istemiozzz

iyiyiz cnm özlettin kendini gelsene ara sıra... bebişle ilgili detay versene canım ...Allah dualarınızı kabul etsin inşallahhh bizleri de unutma...
selaammmmm geldim çoktan ama yeni yazabiliyorum
hoşgeldinnn sefalar getirdin:))

biliyoz coktan geldiğini ama buraya erken gelmediğin için sanada simit cay yok git chese kek yeee
ya hepsini yedm bitirdim size kalmadı demio da vermicem diyo

canım benim iyi olmana sevindim valla ne yalan söyleyeyim ara ara girdiğin topiklere girip yazdıklarını okuyorum..
iyi oldugunu uyunca seviniyorum...
hayırlısıyla yavrularmıza hepimiz kavusuruz inşallah

aminnn canım aminnnnnnnnnnnnnn inşallah inşallah şu güzel ramazan aynının hürmetine rabbim hasretlerimizi gidersin evlatlarımıza kavuştursun hepimizi

ben bilerek unuttum ki

geçen cuma gördük canım kalbide atıyo dedi doktor çok şükür rabbime çok sevenim varmış telefon hiç susmadı gören boynuma sarılıyo burdan arayan arkadaşlar felan cok duygulanıyorum valla utanıyorumda

bu dua eden sizler sayesinde odu bende bol bol dua ediyorum şimdi

utrasyonda gördük eşimide çardı doktor tüp ebebk bölümündeki hemşireler asistanalr hepsi odaya doluştu doktor diyo bune herkez diyo biz özgeninkini çok merak ediyoduk çatlatma iğnesini unutan olaraktan meşur oldum tüp bebek bölümünde

doktorda diyo her işte bi hayır varmış demeekki

çok şükür rabbime rüya gb herşey hiç uyanmak istemiyorum 9 ay sürsün bu rüya

yakaladın beni evet 3 saatte yedim bitirdim hepsini tabi bide size söyleme cekindim
(bu smileyide yeni buldum) Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759

Kızlar benim imza kısmında ne görüyorsunuzz

kör oldum nalan göremiyorum

iyiyiz cnm özlettin kendini gelsene ara sıra... bebişle ilgili detay versene canım ...Allah dualarınızı kabul etsin inşallahhh bizleri de unutma...
:

oyy canım pek bi haber yok bu sıra bakalım oruc tutma telaşı sardı beni sanki aclıktan bayılacam gb geliyo bakalım yata yata oruc tutcaz galiba bu dmek oluyoki bana mudanya yolu gözüküyo kayınvaldeme gideriz herelde ama suan badana işine kalkıştık eşim yavaş yavaş yapıcak ne zman biterse artık

amiiinnn canımmmmmm

nayırrrr nolamaaazzz sadece ben görüyorum öyleyseee
sanırım öyle canım ama merak ettim cabucak düzelt

çok güzell ya maşallah suphanallah canım Rabbim inşş nasib edecek sağlıkla kucağına almayı..Çük güzel demek pıt pıtlarıda gördünüzzz..Çok mutlu oldum adına inan bana

inşallahhhhhhhhh srücek canım mutluluğun 9 ay değil bi ömür..adın özge mi?
aynen canım ya valla herşeyde bi hayır var işte..

yakaladın beni evet 3 saatte yedim bitirdim hepsini tabi bide size söyleme cekindim
(bu smileyide yeni buldum) Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759
ben biliodum işte:)))))))

kızım ne orucuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen delimisin ?bebişi doğur emzirmen bittikten sonra borçlarını tutarsın..nolur dikkat et tutma canım..

çok güzell ya maşallah suphanallah canım Rabbim inşş nasib edecek sağlıkla kucağına almayı..Çük güzel demek pıt pıtlarıda gördünüzzz..Çok mutlu oldum adına inan bana

saol canım allah razı olsun

evet canım adım özge

leyla bir özgeeeeeeeeeeeeeeee candırrrr
kara gözlü ceylandırrrrrrrrrrrrrrrrr

adımın geçtigi tek sarkıda

özge: başka ,herkezden farklı dimek

denicem canım tutabilirsem tutucam tutamazsam tutmam zaten doktorada sorucam

bende hiç degişik smillyler yok millette çok nerden alıyonus onalrı nasıl kaydediyosunuz:44:
valla nete sarı kafa hareketli smileyler
yazıp buluyorum masa üstüne dosya acım beğendiklerimi sağ tıklayıp kopyala diyorum sonra actıgım dosyaya yapıstırıyorum bak bi kaç tane daha...
istersen benim gönderdiklerimede aynılarını yapabilirsin..
Eki Görüntüle 747769 Eki Görüntüle 747772 Eki Görüntüle 747775 Eki Görüntüle 747776 Eki Görüntüle 747777 Eki Görüntüle 747778 Eki Görüntüle 747780
daha bi sürü var...
ben en iyisi bunlarla ilgili topik açayımm

Eki Görüntüle 747783 Eki Görüntüle 747783 Eki Görüntüle 747783

memnun oldum özgecim şarkında güzelmiş:)))
canım elimize zor geçti biliosunn yapma canım tutma sonra tutarsın..

Hamilelere oruç uyarısıUzmanlar, hamilelerin kesinlikle oruç tutmaması konusunda uyarıda bulundu.
Uzmanlar, hamilelerin Ramazan ayında kesinlikle oruç tutmaması gerektiğini, bu durumlarda anne ve bebek sağlığının ciddi derecede etkileneceği konusunda uyardı. Uzmanlar ayrıca, kronik hastaların da doktor kontrolünde oruç tutması gerektiğini söyledi.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ön plana çıkan insan sağlığı, uzmanları oruç konusunda uyarılarda bulunmaya zorladı. Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Nacaroğlu, Ramazan sebebiyle oruç tutmak isteyen hamilelere uyarılarda bulundu. Hamileleri kesinlikle oruç tutmamaları konusunda uyaran Dr. Nacaroğlu, "Hamilelerimiz için oruç tutulmaması çok önemli bir konudur. Gebeler kendi beslendiği gibi aynı zamanda kendi yavrusunu da beslemek zorundadır. Dolayısıyla gıdasına, özellikle içtiği suya, aldığı enerjiye, Proteine ve yağına dikkat etmesi gerekir. Oruç tutarsa, bunları yeterince sağlayamaz. Bu durumda anne adayı ve bebeklerde ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalınabilir. Ayrıca hamilelerimizinSıcak havalarda dışarıya çıkmamalarını öneriyorum' dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…