hıhıhı hıhıhııyavrım heryerden çağırılıyorum bi sürü topiğe takılıyorum gelince
anca düştüm bebe topikimize
Kızlar benim imza kısmında ne görüyorsunuzz
vermeeee vermeee istemiozzz
iyiyiz cnm özlettin kendini gelsene ara sıra... bebişle ilgili detay versene canım ...Allah dualarınızı kabul etsin inşallahhh bizleri de unutma...naber canlarımnasılsınız
ben çok iyiym çok şükür rabbime böyle rüyalarda gbyimdua ediyorum herkez için bol bol kendim içinde tabi korkularım çok ... geceler kavuslarla korkulu rüyalarla geçiyo ... ramazanın güzellikleri belli olmaya başladı yarın mukabele başlıyo bol bol dua edelim birbirimize sizsiz güzel olmuyo hep beraber olmalı hamilelik ki tatlı olsun
hoşgeldinnn sefalar getirdin:))selaammmmm geldim çoktan ama yeni yazabiliyorum
ya hepsini yedm bitirdim size kalmadı demio da vermicem diyobiliyoz coktan geldiğini ama buraya erken gelmediğin için sanada simit cay yok git chese kek yeee
canım benim iyi olmana sevindim valla ne yalan söyleyeyim ara ara girdiğin topiklere girip yazdıklarını okuyorum..
iyi oldugunu uyunca seviniyorum...
hayırlısıyla yavrularmıza hepimiz kavusuruz inşallah
çılgın hamişimizzz napıyonn beyaaa..Bebişini gördünmü hayırlısı ile ben okumadım kaçırdımm..Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul buyursun tüm dualarımızıı..Sende unutma bizleri..
(Bu arada çılgın derken çatlatma iğnesini unuttuğun için benim çılgınımsın ona göre)
hıhıhı hıhıhıı
hiç bişi yoookkk
bişe görünmüyo canımmmKızlar benim imza kısmında ne görüyorsunuzz
vermeeee vermeee istemiozzz
iyiyiz cnm özlettin kendini gelsene ara sıra... bebişle ilgili detay versene canım ...Allah dualarınızı kabul etsin inşallahhh bizleri de unutma...
hoşgeldinnn sefalar getirdin:))
ya hepsini yedm bitirdim size kalmadı demio da vermicem diyo
Kızlar benim imza kısmında ne görüyorsunuzz
iyiyiz cnm özlettin kendini gelsene ara sıra... bebişle ilgili detay versene canım ...Allah dualarınızı kabul etsin inşallahhh bizleri de unutma...
:
amiiinnn canımmmmmmaminnn canım aminnnnnnnnnnnnnn inşallah inşallah şu güzel ramazan aynının hürmetine rabbim hasretlerimizi gidersin evlatlarımıza kavuştursun hepimizi
ben bilerek unuttum ki
geçen cuma gördük canım kalbide atıyo dedi doktor çok şükür rabbime çok sevenim varmış telefon hiç susmadı gören boynuma sarılıyo burdan arayan arkadaşlar felan cok duygulanıyorum vallautanıyorumda
bu dua eden sizler sayesinde odu bende bol bol dua ediyorum şimdi
utrasyonda gördük eşimide çardı doktor tüp ebebk bölümündeki hemşireler asistanalr hepsi odaya doluştu doktor diyo bune herkez diyo biz özgeninkini çok merak ediyodukçatlatma iğnesini unutan olaraktan meşur oldum tüp bebek bölümünde
doktorda diyo her işte bi hayır varmış demeekki
çok şükür rabbime rüya gb herşey hiç uyanmak istemiyorum 9 ay sürsün bu rüya
sanırım öyle canım ama merak ettim cabucak düzeltnayırrrr nolamaaazzz sadece ben görüyorum öyleyseee
yakaladın beni evet 3 saatte yedim bitirdim hepsini tabi bide size söyleme cekindim
(bu smileyide yeni buldum) Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759
aminnn canım aminnnnnnnnnnnnnn inşallah inşallah şu güzel ramazan aynının hürmetine rabbim hasretlerimizi gidersin evlatlarımıza kavuştursun hepimizi
ben bilerek unuttum ki
geçen cuma gördük canım kalbide atıyo dedi doktor çok şükür rabbime çok sevenim varmış telefon hiç susmadı gören boynuma sarılıyo burdan arayan arkadaşlar felan cok duygulanıyorum vallautanıyorumda
utrasyonda gördük eşimide çardı doktor tüp ebebk bölümündeki hemşireler asistanalr hepsi odaya doluştu doktor diyo bune herkez diyo biz özgeninkini çok merak ediyodukçatlatma iğnesini unutan olaraktan meşur oldum tüp bebek bölümünde
inşallahhhhhhhhh srücek canım mutluluğun 9 ay değil bi ömür..adın özge mi?aminnn canım aminnnnnnnnnnnnnn inşallah inşallah şu güzel ramazan aynının hürmetine rabbim hasretlerimizi gidersin evlatlarımıza kavuştursun hepimizi
ben bilerek unuttum ki
ben biliodum işte:)))))))yakaladın beni evet 3 saatte yedim bitirdim hepsini tabi bide size söyleme cekindim
(bu smileyide yeni buldum) Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759 Eki Görüntüle 747759
kızım ne orucuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen delimisin ?bebişi doğur emzirmen bittikten sonra borçlarını tutarsın..nolur dikkat et tutma canım..kör oldum nalan göremiyorum
oyy canımpek bi haber yok bu sıra bakalım oruc tutma telaşı sardı beni sanki aclıktan bayılacam gb geliyo bakalım yata yata oruc tutcaz galiba bu dmek oluyoki bana mudanya yolu gözüküyo kayınvaldeme gideriz herelde ama suan badana işine kalkıştık eşim yavaş yavaş yapıcak ne zman biterse artık
çok güzell ya maşallah suphanallah canımRabbim inşş nasib edecek sağlıkla kucağına almayı..Çük güzel demek pıt pıtlarıda gördünüzzz..Çok mutlu oldum adına inan bana
inşallahhhhhhhhh srücek canım mutluluğun 9 ay değil bi ömür..adın özge mi?
aynen canım ya valla herşeyde bi hayır var işte..
ben biliodum işte:)))))))
kızım ne orucuuuuuuuuuuuuuuuuuu sen delimisin ?bebişi doğur emzirmen bittikten sonra borçlarını tutarsın..nolur dikkat et tutma canım..
valla nete sarı kafa hareketli smileylerbende hiç degişik smillyler yok millette çok nerden alıyonus onalrı nasıl kaydediyosunuz:44:
memnun oldum özgecim şarkında güzelmiş:)))evet canım adım özge
leyla bir özgeeeeeeeeeeeeeeee candırrrr
kara gözlü ceylandırrrrrrrrrrrrrrrrr
adımın geçtigi tek sarkıda
özge: başka ,herkezden farklı dimek
denicem canım tutabilirsem tutucam tutamazsam tutmam zaten doktorada sorucam
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-537.html#post31032165
kızlarr kurabiyeme bakın ilk defa yaptım nasıl olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?