4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum
amannn eksik dilek dileme kız:))))))4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum
4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum
beğenmene evindim cnm yakın olsak yerdik valla:)))baktım gittim gördüm çok beğendimm..Bayılırımm yaa şu an olsada yesek hakkaten çay demleyip..
kızzzz cok güzel olmuş imzaannnn görünüyo şimdii
ben hala göremedim yaaaaaaaaakızzzz cok güzel olmuş imzaannnn görünüyo şimdii
gülden kızzz cok güzel dimi bu sabah buldum hatta bak bunlarda senin için görünce ilk aklıma sen geldin...bunlara bayılıyorum beeeennnnn
beğenmene evindim cnm yakın olsak yerdik valla:)))
yalnız ben şuan farkettim sen de kürkleri giymişsin hayırlı olsun canım:))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-537.html#post31032165
kızlarr kurabiyeme bakın ilk defa yaptım nasıl olmuş?
aaaaaaa kürkünü hediye edebiliomuymuş ne güzell :))) hayırlı ossun:))evet cnm kürküm var sölemsi ayıppegaunalımın hedayesiii bana sağolsun varolsunn
saol şekerim ama sana yok malum simitleri bitirdin toksundur:)elmalı kurabiyelerin güzel olmuş şekerrr
saol şekerim ama sana yok malum simitleri bitirdin toksundur:)
zamanla herşeyi deniyoruz yeni trend de bu olacak
amannn eksik dilek dileme kız:))))))
hakkatenn unut yaaa aşkısımmm darısı başına olsunn hemencecikk inşş.
gülden kızzz cok güzel dimi bu sabah buldum hatta bak bunlarda senin için görünce ilk aklıma sen geldin...
bu canın cikolat isteyince ye diyeee
Eki Görüntüle 747785
buda kocişinin seni çağırma sahnesiii
Eki Görüntüle 747786
evet yeni trend olcak bu
dilek dilemedimki sadece düşündüm unutmanın planını yaptım
inşallah aşkısım ben 3 tane çatlatma iğnesi vuran bi kimse olarak hadi birini unuttum hadi ikincisini unuttum 3 tanesini nasıl unutcam
çok güzzeeellllllEki Görüntüle 747786 bu tam bizlik işte
yalnız çikelata aşığı ben olmuyom ben tatlı sevmem kuzucum
yaparım ama nadir yirim...
yeminle o bilgisayarı görünce aklıma ilk sen geldin hemen aldım
hımmdemek sen tatlıyı cok nadir seversin he??bende bi kaç kere denk gelmişti pastalar topiğinde onun yerine cikolat yeriz demiştin o yüzden onuda senin için almıstım neyse ben verecek birini bulurum
doğru diyon çikelata yirim ama aşık boyutunda değilim yediğimde bir parçadır
pasta yarışması dönemi zaten hayatımda yemediğim kadar çok çikelata tükettim fıstıklısından sadesine kadar
ama o dönem pastalarla yatıp kalkıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?