Tüp Bebek Günlüğümüz !

gittim gördüm geldim
ellerine sağlık canımcım..
ben çok sık elmalı kurabiye yaparım meşhurdur hatta..
saol cnm ben ilk defa yaptım evde yense yaparım ama bizde yenmio.dün iki tepsi yaptım bi tepsisini saklama kutusuna koydum komşuma verdim tatile çıkıcaklar yolda yerdiniz dedim.diğerlerini de eşimle işyerine yolladım eve 2 tane bıraktım.

hee doğru valla aynen öyle yapıyoduk...
senin chese kekide denicem ama ne zaman bilmiyorum

denemeyen kalmadı acil dene bence..
işten gidince yap at dolaba sürelere uyman şart değil en güzek sonuç sürelere uyunca oluyor ama ben portakallısını hiç sürelere uymadan yaptım attım buzluğa soğumasını hızlandırdım felan işte...gece yap ertesi gün ye

anaaa evde bişi kalmamış
2 tane az kalmış eve çayın yanında iyi giderdi be

4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum

zamanla herşeyi deniyoruz yeni trend de bu olacak

amannn eksik dilek dileme kız:))))))

hakkatenn unut yaaa aşkısımmm darısı başına olsunn hemencecikk inşş.

fenomen olucam tüp bebekte çaglar boyu adım konuşlulcak meşurr oldum meşhurrrrrrrrrrrrrr

nerenize atayım imzayı

4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum

zamanla herşeyi deniyoruz yeni trend de bu olacak

amannn eksik dilek dileme kız:))))))

hakkatenn unut yaaa aşkısımmm darısı başına olsunn hemencecikk inşş.

fenomen olucam tüp bebekte çaglar boyu adım konuşlulcak meşurr oldum meşhurrrrrrrrrrrrrr

nerenize atayım imzayı

ya bu arada masa üstüne ne dosyası açıp yapıştırıyosunuz yapamadım ben ((((((((((((((((

anaaa evde bişi kalmamış
2 tane az kalmış eve çayın yanında iyi giderdi be
tatlım tarçınlı pastaları sevmem ben bi tane yedim o da tadını merak ettim nasıl olmuş diye yedim.
birde size herkese çok garip gelen bişe söylim asla çay ,kahve içemiorummmm:)

canoşlarrrr iş başı.....
gidiyim ben .. çamaşır filan atıcam işimmm çokk öpüyorum sizi ....off canımda hiç istemio(

nerenize atayım imzayı
göbüşümüzee
canım masa üstüne sağ tıkla boş klasör oluştur...
sonra beğendiğin smileylere sağ tıkla kopyala de
sonra boş dosyaya gel sağ tıkla yapıştır smileyleri...
topiklerde kullanacagın zamanda eklentide koyuyorsun...anatamadımmı acaba ben öyle yapıyorumda:44:

tatlım tarçınlı pastaları sevmem ben bi tane yedim o da tadını merak ettim nasıl olmuş diye yedim.

bende cayı sevmem çay bardana 7 küp şeker atıyorum o kadar sevmiyorum şerbet niyetine gidiyo daha atıcamda çözünmüyo 7den sonrası

kahve ve biberlede 20 yaşımdan sonra tnaıştım kahve cok nadir içerdim cok cukalatayla biber manya oldum ama simdi eskiden biber dolmasının bile biberinin yiyemezdim midem bulanırdı yaş kemale erince herşleyi yiyoinsan

tımam anladım canım daha kolay sanıyorum eklentiden ekleniyomuş acık üşengecimde

nerenize atayım imzayı

işte burama

ben yeşilçaycıyım mesela onu içebilirsin..
hemde sağlıklı..
kahve ve çay olmasada olur bence

ayyy bende sevmem cayı nescafeyi filan...
favorim türk kahvesidir onu cok severim..
dediğin gibi sevmiyorum deyince herkes sasırıyor
7 de cokmuş be anam
cok zorlarlarsa iç diye bende 4 tane atıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…