saol cnm ben ilk defa yaptım evde yense yaparım ama bizde yenmio.dün iki tepsi yaptım bi tepsisini saklama kutusuna koydum komşuma verdim tatile çıkıcaklar yolda yerdiniz dedim.diğerlerini de eşimle işyerine yolladım eve 2 tane bıraktım.gittim gördüm geldim
ellerine sağlık canımcım..
ben çok sık elmalı kurabiye yaparım meşhurdur hatta..
hee doğru valla aynen öyle yapıyoduk...
senin chese kekide denicem ama ne zaman bilmiyorum
saol cnm ben ilk defa yaptım evde yense yaparım ama bizde yenmio.dün iki tepsi yaptım bi tepsisini saklama kutusuna koydum komşuma verdim tatile çıkıcaklar yolda yerdiniz dedim.diğerlerini de eşimle işyerine yolladım eve 2 tane bıraktım.
4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum
zamanla herşeyi deniyoruz yeni trend de bu olacak
amannn eksik dilek dileme kız:))))))
hakkatenn unut yaaa aşkısımmm darısı başına olsunn hemencecikk inşş.
aynen öle canımcım::))))))))))))kısasa kısas yani hee???
4.tüp denememde bende çatlatma iğnesini unutmayı planlıyorum
zamanla herşeyi deniyoruz yeni trend de bu olacak
amannn eksik dilek dileme kız:))))))
hakkatenn unut yaaa aşkısımmm darısı başına olsunn hemencecikk inşş.
tatlım tarçınlı pastaları sevmem ben bi tane yedim o da tadını merak ettim nasıl olmuş diye yedim.anaaa evde bişi kalmamış
2 tane az kalmış eve çayın yanında iyi giderdi be
fenomen olucam tüp bebekte çaglar boyu adım konuşlulcak meşurr oldum meşhurrrrrrrrrrrrrr
nerenize atayım imzayı
tatlım tarçınlı pastaları sevmem ben bi tane yedim o da tadını merak ettim nasıl olmuş diye yedim.
birde size herkese çok garip gelen bişe söylim asla çay ,kahve içemiorummmm:)
evet canım öyle yapıyoz napalımEki Görüntüle 747816
teee bunuda masa üstüne ekleyip eklenti ekleden koyabildim öylemi yapıyosunuz sizde çok uzun iş
canoşlarrrr iş başı.....
gidiyim ben .. çamaşır filan atıcam işimmm çokk öpüyorum sizi ....off canımda hiç istemio(
göbüşümüzee
canım masa üstüne sağ tıkla boş klasör oluştur...
sonra beğendiğin smileylere sağ tıkla kopyala de
sonra boş dosyaya gel sağ tıkla yapıştır smileyleri...
topiklerde kullanacagın zamanda eklentide koyuyorsun...anatamadımmı acaba ben öyle yapıyorumda:44:
fenomen olucam tüp bebekte çaglar boyu adım konuşlulcak meşurr oldum meşhurrrrrrrrrrrrrr
nerenize atayım imzayı
tatlım tarçınlı pastaları sevmem ben bi tane yedim o da tadını merak ettim nasıl olmuş diye yedim.
ayyy bende sevmem cayı nescafeyi filan...tatlım tarçınlı pastaları sevmem ben bi tane yedim o da tadını merak ettim nasıl olmuş diye yedim.
7 de cokmuş be anambende cayı sevmem çay bardana 7 küp şeker atıyorum o kadar sevmiyorum şerbet niyetine gidiyo daha atıcamda çözünmüyo 7den sonrası
kahve ve biberlede 20 yaşımdan sonra tnaıştım kahve cok nadir içerdim cok cukalatayla biber manya oldum ama simdi eskiden biber dolmasının bile biberinin yiyemezdim midem bulanırdı yaş kemale erince herşleyi yiyoinsan
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüEki Görüntüle 747860 Eki Görüntüle 747860 Eki Görüntüle 747860 Eki Görüntüle 747860 Eki Görüntüle 747860
ha ha haayyy bana delüüüü diyene bak hele
kızım sen önce avatarında noluyooo ona bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?