Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişlerin kucağında can bulsunn inş..

ikramayada gelsin kürklerimizi alıp omuzumuza konken partimize gidelim

bu hafta kimde konken partisi... ona göre kuru temizlemeye verecemm kendisini

Ben şubat ayında tüp denemiştim ve burda da yazmıştım. Sağolsun yine topikten arkadaşlarla yazıştım mesajlarıma cevap yazdılar 29 yaşındayım ama amh yani yumurtalık rezervim düşük tabi bu hamile kalmama engel değil ama eşimin sperm sayısı düşük olduğu için çocuğumuz olmuyor mecburen tüp bebek yapıyoruz tüp bebektede benim yumurta rezervim düşük olduğu için yumurta olmuyor ama çok şükürki 1 tane oluyor ama kaliteli oluyor.BU ay yine denedik dün transferim vardı yine 1 tane oldu 3.gün transferi nasip İnşallah Allahım bu sefer yazmıştır..sevgilerimle sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim birşey olursa bende elimden geleni yapmak isterim

selam kısçeler nasısınız..
ev işleri biter mi ya.. ütü ütü ütü .. ıyyhh çok severim de ondan bian öyle didim

mrhb arkadaşlar

merhabaaaaaaaa

hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişlerin kucağında can bulsunn inş..

bu hafta kimde konken partisi... ona göre kuru temizlemeye verecemm kendisini

jüli ye gidelim konken için çok müsait bu ara
hemen ver kuru temizlemeye kokoş olcam diye yazın giydin tabi kürkünü ter kokmuştur şimdi o acil temizlenmesi lazım

hamarat aşkısımm yaaa..ben %75 in olmaktan çıktım %1 ine razıyım şu sıralarrr

oyyyy ama senin psikolojikmen temizlik vs... gibi şeylerle işin olamaz bu ara Allahın izniyle artık evini kadın temizler:13:

canım demek transfer oldun çok sevindim
Rabbim güldürsün yüzünü bu kez güzel haberlerini alalım 12 gün sonra

selam kısçeler nasısınız..
ev işleri biter mi ya.. ütü ütü ütü .. ıyyhh çok severim de ondan bian öyle didim

selam şekerim nasıl olcaz işte ev işleri falan filan

kendime inatçı cilt lekerim için bir maske yapmaya gidiyorum ilk kez deneyecem Bismillah
karbonatlı bir maske bir miktar kabaracam hindi gibi

Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar dua edin olur mu

ay çok az kalmış çok duygulandım
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kuzu bekler biraz daha ama gelirsede hoş gelir
lekelenmeyi bilmiyorum canım

ay çok az kalmış çok duygulandım
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kuzu bekler biraz daha ama gelirsede hoş gelir
lekelenmeyi bilmiyorum canım
Canım beni bi görsen taş gibiyim resmen o kadar panik stres olan ben 0 tepki veriyorum lekelenmeye kilosuna
hayıelısı olsun kuzum tez zamanda sizde yaşayın inşallahhhh

Canım beni bi görsen taş gibiyim resmen o kadar panik stres olan ben 0 tepki veriyorum lekelenmeye kilosuna
hayıelısı olsun kuzum tez zamanda sizde yaşayın inşallahhhh

sağlığı yerinde olduktan sonra azcık zayif doğsun ne olacak lütfen buna takılma doğumdan sonra hızlıca toparlanıyor bebekler...
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü götersin...
aslan burcu olcak diye beklerken sıpa yengeç burcu olcak

nerdesiniz gadasını aldıklarım işlerimi bitirdim pek bi keyifliyim kayfemi içiyorum ohh miissss darısı pis tembel hatunlara olsun

Öyle canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım bu anne babadan küçücük bişii çıkıcak
Sabredemicek benim kuzu yengeç olucak

Öyle canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım bu anne babadan küçücük bişii çıkıcak
Sabredemicek benim kuzu yengeç olucak

minnak çıksada farketmez anne babasına benzeyecek sonuçta genler belli şekerim sen bi doğur en kısa zamanda benim kız tombalak bişi oldu diye yazacaksın buraya

Allah sağlıkla bi avazda kurtulmanı ve kucağına almayı nasip etsin leken varsa hiç kalkma dinlen bol bol ayşegülcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…