avatarına laf yok o avatar sayesinde yapmıs bebişi bi yerde öyle diyoduha ha haayyy bana delüüüü diyene bak hele
kızım sen önce avatarında noluyooo ona bak
evet canım insan aradıkca farklı seyler buldukça güzel oluyosmilly bakarken kafayı yedim iyimiEki Görüntüle 747870 Eki Görüntüle 747871
hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişlerin kucağında can bulsunn inş..Kızlar nasılsınız özledim sizleri..nasılsınız..sizi okuyorum ama kendimden de size haber vermek istedim..dün itibariyle tüp bebek tedavim başlamış bulunuyor..saat 19 da gonal f 150 likle başladık.perşmbe kkontrolum var ve kısa protokol uygulanacak inş bir aksilik çıkmadan olumlu sonuçlarda hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inş..dualarınızda eksik eymeyin.sizleri seviyorum
ikramayada gelsin kürklerimizi alıp omuzumuza konken partimize gidelim
cam siliyorum ev işlerine verdim kendimi ara ara gelicem
mrhb arkadaşlar
hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun sonunda bebişlerin kucağında can bulsunn inş..
bu hafta kimde konken partisi... ona göre kuru temizlemeye verecemm kendisini
hamarat aşkısımm yaaa..ben %75 in olmaktan çıktım %1 ine razıyım şu sıralarrr
Ben şubat ayında tüp denemiştim ve burda da yazmıştım. Sağolsun yine topikten arkadaşlarla yazıştım mesajlarıma cevap yazdılar 29 yaşındayım ama amh yani yumurtalık rezervim düşük tabi bu hamile kalmama engel değil ama eşimin sperm sayısı düşük olduğu için çocuğumuz olmuyor mecburen tüp bebek yapıyoruz tüp bebektede benim yumurta rezervim düşük olduğu için yumurta olmuyor ama çok şükürki 1 tane oluyor ama kaliteli oluyor.BU ay yine denedik dün transferim vardı yine 1 tane oldu 3.gün transferi nasip İnşallah Allahım bu sefer yazmıştır..sevgilerimle sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim birşey olursa bende elimden geleni yapmak isterim
selam kısçeler nasısınız..
ev işleri biter mi ya.. ütü ütü ütü .. ıyyhhçok severim de ondan bian öyle didim
şmdi oturunca uyku bastı iyi mi
Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar dua edin olur mu
Canım beni bi görsen taş gibiyim resmen o kadar panik stres olan ben 0 tepki veriyorum lekelenmeye kilosunaay çok az kalmış çok duygulandım
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kuzu bekler biraz daha ama gelirsede hoş gelir
lekelenmeyi bilmiyorum canım
Canım beni bi görsen taş gibiyim resmen o kadar panik stres olan ben 0 tepki veriyorum lekelenmeye kilosuna
hayıelısı olsun kuzum tez zamanda sizde yaşayın inşallahhhh
Öyle canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım bu anne babadan küçücük bişii çıkıcaksağlığı yerinde olduktan sonra azcık zayif doğsun ne olacak lütfen buna takılma doğumdan sonra hızlıca toparlanıyor bebekler...
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü götersin...
aslan burcu olcak diye beklerken sıpa yengeç burcu olcak
Öyle canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım bu anne babadan küçücük bişii çıkıcak
Sabredemicek benim kuzu yengeç olucak
Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?