saramda buradaymışşş
yoğundur sarammmgeldi ama hemencecik kaçtı sara:26::26:
canım transferin hayırlı olsun senin de dediğin gibi Allah inşallah bu sefer yazmıştır...inşallah güzel sonuç alcaksın..Ben şubat ayında tüp denemiştim ve burda da yazmıştım. Sağolsun yine topikten arkadaşlarla yazıştım mesajlarıma cevap yazdılar 29 yaşındayım ama amh yani yumurtalık rezervim düşük tabi bu hamile kalmama engel değil ama eşimin sperm sayısı düşük olduğu için çocuğumuz olmuyor mecburen tüp bebek yapıyoruz tüp bebektede benim yumurta rezervim düşük olduğu için yumurta olmuyor ama çok şükürki 1 tane oluyor ama kaliteli oluyor.BU ay yine denedik dün transferim vardı yine 1 tane oldu 3.gün transferi nasip İnşallah Allahım bu sefer yazmıştır..sevgilerimle sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim birşey olursa bende elimden geleni yapmak isterim
canım sana bi maske önerim ben de ..kendime inatçı cilt lekerim için bir maske yapmaya gidiyorum ilk kez deneyecem Bismillah
karbonatlı bir maske bir miktar kabaracam hindi gibi
aaaaaaaaaaaaa inanmıyorum yaaaa çok heyecanlandımmm çok az kaldı ... alıcan yakında mis kokulunu kucağına..olsun be cnm 2500 de fena değil inanki zayıf doğan bebekler hemen yaşıtlarındakilerin kilosuna ulaşıyor..hem çıtır hatun olur daha ne:)dualarım seninle canımmmm benimmmmKızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar dua edin olur mu
slm cnm ozlettoin kendini!!!merak ettim dogrusu neler degistti hayatinda insallah olumlu degisikliklrdir.
çok merak ettim seni neler oldu iyimisin şimdi:26::26::26:
hoşheldin bebişimm nasıl geçti günlerin...inşaallah güzel değişmeler yaşamışsındır..bayramdan sonra çoğumuz tedaviye başlamayı planlıyoruz peşpeeşe doğracağımız tedavilerimize başlamış olalım inşaallah..Kesin benim dil çıkaran bebişi görmüşsündür.
selam canım hoşgeldin nerelerdesin ne var ne yok?selam kızlarrrrrrrrrrrrr
Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar dua edin olur mu
SelaaaamBen de geldiiim.
selam canım hoşgeldin nerelerdesin ne var ne yok?
saramda buradaymışşş
geldi ama hemencecik kaçtı sara:26::26:
yoğundur sarammmçok kalamaz
canım benim ben de iyiyim tatilden geldim temizlik moduna girdim kuzum bebeği de hemen yapmayım diyom aralıkta filan yapim diyorum..hala adetlerim düzensiz..Selam canım! Ben de çok özlediiim! Valla evle ilgili aileyle ilgili bir sürü şey değişti. Eşim ev değiştirmek istiyordu sonunda burada oturmaya ikna ettim. Bu arada eşimin ailesiyle ilişkimiz tamamen koptu. İnşallah herkes için böylesi hayırlıdır. En azından kavgalar stresler bitti. Belki de bebek bu nedenle gelmedi diye düşünüyorum. İyi bir ortam yoktu ama şimdi herşey duruldu. Belki bunu beklemiştir di mi olamaz mı
Sen nasılsın?
EguuuuuBen de çok özledim ve hep aklımdaydınız. Merak ettim seni de ama giremedim işte bir türlü. Çok şükür iyiyim. Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Çikolta kistlerimden birisi geçti. 3 ay önce gittiğimde sol yumurtalıkta bir tane vardı ama belki o da geçmiştir şimdi. Bayramdan sonra tedaviye başlayacağız. Yine acaba ramazan da bıraksam mı bir aylığına korunmayı diyorum. Belki bu hayırlı ayda Allah kısmet eder.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun canım?
Valla mı ben de bayramdan sonra düşünüyorum. Ya aşılama yada tüp. Ayy işallah peş peşe hamile kalırız. Sen nasılsın canım benim
zaman nasıl geçmiş dmi kasım topiğinde konuşuyorduk moonsla:)Canım dularım seninle!!!! İnanamıyorum ne kadar ilerlemiş. Çok yakında sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
iyiyiz biz tatlım bi değişiklik yok bizde de canım arasıra gel de konusalım..o kadar uzun bir zaman geçti ki... ara ara bakıyorum .
aslında buralardayım kızlar ama çok ilgilenemedim burayla.
bende her sey aynı ,sizler nasılsınız? geçmişi okumaya çalıştım ama bu pek mümkün olmadı. neler yapmaktasınız?
saram hoşgeldin annenin gelmesine çok sevindim o gzel balkonunuz da kahve için yerime:)kıymetliiiiiiiiiiiiim seni burda gömek ne güzel
annemle ilahi dinliyoz arada burayada göz atıyorum
iviiiiiiiiit yoğunum bu günlerde ama tatlı yoğunluk annem geldi
zaman nasıl geçmiş dmi kasım topiğinde konuşuyorduk moonsla:)
iyiyiz biz tatlım bi değişiklik yok bizde de canım arasıra gel de konusalım..
saram hoşgeldin annenin gelmesine çok sevindim o gzel balkonunuz da kahve için yerime:)
kızlar bizim en son dondurulmuşlar da olmayınca doktor GENETİK TEST istedi. 1 ay kadar önce test yapıldı. şimdi onun sonucunu bekliyoruz. 2 haftaya kadar çıkacak inşallah.
saranızdan bu testi yaptıranlar oldu mu,sonuç ne cıktı?
o kadar uzun bir zaman geçti ki... ara ara bakıyorum .
aslında buralardayım kızlar ama çok ilgilenemedim burayla.
bende her sey aynı ,sizler nasılsınız? geçmişi okumaya çalıştım ama bu pek mümkün olmadı. neler yapmaktasınız?
canım benim ben de iyiyim tatilden geldim temizlik moduna girdim kuzum bebeği de hemen yapmayım diyom aralıkta filan yapim diyorum..hala adetlerim düzensiz..
senin deşikliklerin de inşallah bebişini getirrir canımm lütfenn izin mizin kullanma otur transferden sonra bu sefer çalışma evde yat valla çalışırsan çok kızıcam sana.
tatlım inanki kaç gündür aklıma geliyodun hatta profiline girip baktım en son ne zaman uğramışsın diye
yaşadığın değişiklikler inşallah senin için hayırlı uğurlu olur bebeğinde gelir huzura erersin
saralarındanben ben yaptırdım gen testi ama sonuç daha çıkmadı canım
eminim çok güzeldir canım size afiyet olsun cnm gönüllerimiz bir:)fotosunu çeksene yarın çiçeklerinin canım..sara genetik deyince ayşegülün verdiği testler var ya onlrı bi kağıda yazdım dün üniveriste hastanesine gittim bu testleri istiyorum dedim randevu al gel yapalım testlerini dedi.sağol canım biliyomusun balkonum şimdi daha güzel kırmızı zambaklarım açtı glayöllerim büyüdü ama dereotlarım kurudu geçen hafta histereskopiden sonra kaynanamlarda kaldım bi kaç gün su veremedim kurumuşlar biçtim suluyorum inşallah yenden yeşerirler
şimdi sütlü kahve yapacam içecez keşke sen de yanımızda olsaydın beraber içeydik
canım ben bu hafta vericem kan baktırıcam genetiğe..kızlar bizim en son dondurulmuşlar da olmayınca doktor GENETİK TEST istedi. 1 ay kadar önce test yapıldı. şimdi onun sonucunu bekliyoruz. 2 haftaya kadar çıkacak inşallah.
saranızdan bu testi yaptıranlar oldu mu,sonuç ne cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?