onu bunu bilmem transferden sonra kıçını kırıp evde yatıcaksın:)canım şöyle ki negatiften sonraki ikinci adetim daha gecikmeler oldu ikisinde de .geçen ay sormuştum doktora gecikti diye olsun bişey olmaz demişti.bakalım bu ay nasıl olcak.olmadı bi ay cylo prognova mı ne öle bi ilaç içmiştim geçen tüpte ondan alırım.Ben de aynı durumdayım canım. Tüp bebekten sonra 2 tane çikolta kisti bir tane de kanamalı kocaman bir kist oluşmuştu. D.kontrol hapına başladım 1 tane kaldı :) Ama artık yeniden deneme vakti geldi gibi. İşte moral, güç toplamaya çalışyorum. Senin planlar neler?
Geçen gün bir yerde okudum. Hani anne olunca anlarsın diyorlar ama anneliği asıl anne olamayanlara sorun demiş. Çok doğru. Kıymetini biz çok daha iyi biliyoruz. İnşallah bir gün kısmet olur bize de annelik.
Aynen canım biz de yeni döndük tatilden. Malesef izin kullandım bileAma daha 7 gün daha var. Artık çarşambaya falan gelirse 3 gün izin alırım. Haftasonuyla beraber 5 gün dinlenirim. Benim bu seyehatler kötü oluyor ve onu da engelleyemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Aslında müdürüme söylesem o anlar ve yardımcı olur. Bakalım artık. Zaten benim doktorum bir garip. Son gittiğimde aşılama yapalım demeye başladı. Ben de artık şapsal gibi oldum. Kim ne dese yapacak durumdayım :)
Adetlerin neden düzensiz acaba? Kist olmasın? Ben de tüp bebek ilaçlarından kist oluşmuş ama d.kontrol hapı ile 1 ayda geçti. Canım doktora gidiyorsun değil mi?
Tamamen hazır olunca yaparsın. Acele etmemek lazım onu anladım.
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olur. İnşallah artık daha sık girerim. Sen nasılsın?
kızlar bizim en son dondurulmuşlar da olmayınca doktor GENETİK TEST istedi. 1 ay kadar önce test yapıldı. şimdi onun sonucunu bekliyoruz. 2 haftaya kadar çıkacak inşallah.
saranızdan bu testi yaptıranlar oldu mu,sonuç ne cıktı?
Biz yaptırdık canım. sonuç "normal karyotip" diye geldi. Kromozomların şekline bakıyorlar. İnşallah normal gelir.
Canım dularım seninle!!!! İnanamıyorum ne kadar ilerlemiş. Çok yakında sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Sağol kuzum âmin inşallah hayırlısı olsunCanımm nasılsınn hoşgeldin bende şimdi duydum tatlım bebişin erken gelme durumu varmış Hayırlısı olsun tatlım stres yapma ne olur cennet kokulunu kilosunu dert etme canım gerçekten 2500 kiloaz sayılmz tatlımmm
çabuk ıpad e geç merak ediom tüm detayları.. bekliorum..
Saracım turkuazcım 9 ay hepiniz sağolun az kaldı bu akşamki lekeden sonra nolur bilmiyorum inşallah bekler kuzum Temmuz 20 yi heycanlıymışım bilmiyorum herşeye ağlayan stres olan ben resmen taş kesildim hakkımda hayırlısı Allah a emanet kuzum
onu bunu bilmem transferden sonra kıçını kırıp evde yatıcaksın:)canım şöyle ki negatiften sonraki ikinci adetim daha gecikmeler oldu ikisinde de .geçen ay sormuştum doktora gecikti diye olsun bişey olmaz demişti.bakalım bu ay nasıl olcak.olmadı bi ay cylo prognova mı ne öle bi ilaç içmiştim geçen tüpte ondan alırım.
canım benim ne güzel yazmışsın yine.... çok geçmiş olsun hem de çok
benim kist falan oluşmadı çok şükür
az yazdığım gibi dr genetik test istedi bizden. 1 aydan fazla oldu testi yaptıralı. 2 haftaya çıkar inşallah. sonucu alıp doktora gideceğiz,ona göre de tekrar deneyeceğiz .
umarım kötü bir sey çıkmaz .
dediğin gibi tekrar denemenin zamanı geldi. bakalım... biz maddi olarak hiç hazır değiliz ama.. eşimi ikna etmem gerek arabasını satması için.
şu an bekleme aşamasındayız yani canım
aynen canım inşallah sağlıkla katılıcak aramıza..aysegül bebişi ayağında sallarken ıpad den bize yazacak:)ooooo gececi gurup toplaşmış:118:
yakında bu guruba bi de eliz katılcak
görüşürüz canım yine gel..Arkadaşlar eşim hadi çık diyip duruyor ben kaçayıp dostlarİyi geceler herkese. Görüşme üzere...
aynen canım inşallah sağlıkla katılıcak aramıza..aysegül bebişi ayağında sallarken ıpad den bize yazacak:)
aynen canım inşallah sağlıkla katılıcak aramıza..aysegül bebişi ayağında sallarken ıpad den bize yazacak:)
biliyorum canım yaa ayşegülde gelemicek artık onu da biliorum napalım ii olduklarını bilmekle yetiniriz bizde...gerçi doğuran yokoluyo bilemiyorum yani
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olur. İnşallah artık daha sık girerim. Sen nasılsın?
:)))) yanlış yazmışım canım.
sen nerede ne kadara yaptırdın? ne kadar oldu yaptıralı? o snuç neyi değiştirecek canım?
eminim çok güzeldir canım size afiyet olsun cnm gönüllerimiz bir:)fotosunu çeksene yarın çiçeklerinin canım..sara genetik deyince ayşegülün verdiği testler var ya onlrı bi kağıda yazdım dün üniveriste hastanesine gittim bu testleri istiyorum dedim randevu al gel yapalım testlerini dedi.
canım ben bu hafta vericem kan baktırıcam genetiğe..
İyi geceler kızlarrr uzun bi ardn yani 15 günden sonra bende aranızdayımmm çok özledim sizleri şekerlerrr:)) günlerim çok yogun geçiyor ordudaydım cuma döndüm geldigimden beri iş güç yani
Saracım turkuazcım 9 ay hepiniz sağolun az kaldı bu akşamki lekeden sonra nolur bilmiyorum inşallah bekler kuzum Temmuz 20 yi heycanlıymışım bilmiyorum herşeye ağlayan stres olan ben resmen taş kesildim hakkımda hayırlısı Allah a emanet kuzum
Arkadaşlar eşim hadi çık diyip duruyor ben kaçayıp dostlarİyi geceler herkese. Görüşme üzere...
ooooo gececi gurup toplaşmış:118:
canım histereskopiyi kaça yaptırdın?
Dimi ya eliz Hanım'da olucak uslu olurda kuzum izin verir annesineooooo gececi gurup toplaşmış:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?