daha iyiyim canım sağol
ben eğitim aratırma hastanesinde yaptırdım gen testlerini canım ücret ödemedim sgk güvencem olduğu için bide bi düşüğüm ve iki negatif tüp bebek deneme olduğu için
yarın resimlerini çekerim canım fırsatım olursa
testlerin inşallah temiz çıkar
hoşgeldn canım ordudaymışsın bana yakınmışsın
her şey güzel olacak kalbini ferah tut tatlım
iyi geceler canım
güldenim temizlik yapmışsın güle güle güle kirlet
tatlım histereskopiyi 450 liraya yaptırdım
Evet tatlım sana çok yakındım birde havaalanmımız açılsa sizinle bizim aramıza süper olucak valla canımmm bu arada çok geçmiş olsun balım bende 2 sene önce lap+ histeroskopi 2 sini bir arada olmustum narkozu çok fazla vermişerdi ayy hiç unutmam ya 2 gün sonra işbası yapmıstım çok zor olmustu valla
biliyorum canım yaa ayşegülde gelemicek artık onu da biliorum napalım ii olduklarını bilmekle yetiniriz bizde...
sağol canım benimde 10 gün oldu kanamam yeni bitti gibi
Naberrr cnımm insan bi oşgeldin der be yawwwcanım yaa senin msj aldıgımda orududaydım gelince gördüm neyse oyumada gerek kalmamıs amaaa cheskekin süperdi canımmm 10 puan
Benim 3,4 falan sürmüstü canımm karnımda 7,8 dikiş falan vrdı çok şükür atlattık ikimizde inş diger arkadaşlarda atltılar canım dr, çok güzel rahim ve yumurtlıklar demişti canım ama rezerve düşüklügüm var maleseff
sağol canım benimde 10 gün oldu kanamam yeni bitti gibi
şimdi şöyle oluyor bi yandan nette dolanıyorum alışveriş sitelerinde gözüm döndü onlara bakarken sohbette aktif olamıyorum kk sayfası açık bi yandan arada bi size göz atıyorum ve o anda kimin mesaj gözüme ilişirse ona yazıyorum..hep turkuaza dek geldibak şimdide sana dek geldim hoşgeldin şekerim iyi gezdin yani yiterrrrrr...evet şampiyon oldum kupayı kaldırdım birincilik zor iş vesselam tebrik üstüne tebrik çok sıkıldım offff beee yazdıkça kendimden soğuyorum şaka bi yana şahsen ben tüpçü olduğum için değil tarifimi beğendiyseniz oy vermenizi isterim umarım öyle olmuştur...topikten fazla oy almadım zaten kimse kalmadı herkes yaz gelince dağıldı...aynı sen gibi
uzun zamandır niye az kanamam oluyor adet olunca diyodun ya al sana kanama işte
benim ki 1500 istiyo niye böle kazıkçılar ya benimkiler.kendi tüpçüne yaptırdın dimi?bi de benimki merkezde yapmicakmış özel bi hastanede yapcakmış.daha iyiyim canım sağol
ben eğitim aratırma hastanesinde yaptırdım gen testlerini canım ücret ödemedim sgk güvencem olduğu için bide bi düşüğüm ve iki negatif tüp bebek deneme olduğu için
yarın resimlerini çekerim canım fırsatım olursa
testlerin inşallah temiz çıkar
hoşgeldn canım ordudaymışsın bana yakınmışsın
her şey güzel olacak kalbini ferah tut tatlım
iyi geceler canım
güldenim temizlik yapmışsın güle güle güle kirlet
tatlım histereskopiyi 450 liraya yaptırdım
hayır bizim hatunda gece uyumaya alıştırmadı ki kızı bütün gece uyutmiak kendinisii de .artık gece karasuyla sohbet ederler:)evet şekerim bol bol sohbet edin küçük hanım annesini esir alacak
ben verdim valla oyumu tatilde de olsam telden girdim verdim hemi de:)şimdi şöyle oluyor bi yandan nette dolanıyorum alışveriş sitelerinde gözüm döndü onlara bakarken sohbette aktif olamıyorum kk sayfası açık bi yandan arada bi size göz atıyorum ve o anda kimin mesaj gözüme ilişirse ona yazıyorum..hep turkuaza dek geldibak şimdide sana dek geldim hoşgeldin şekerim iyi gezdin yani yiterrrrrr...evet şampiyon oldum kupayı kaldırdım birincilik zor iş vesselam tebrik üstüne tebrik çok sıkıldım offff beee yazdıkça kendimden soğuyorum şaka bi yana şahsen ben tüpçü olduğum için değil tarifimi beğendiyseniz oy vermenizi isterim umarım öyle olmuştur...topikten fazla oy almadım zaten kimse kalmadı herkes yaz gelince dağıldı...aynı sen gibi
sonucunun temiz çıkmasına sevindim rezerv azlığına takılma o belli olmuyo inşallah kendiliğinden gelir bebeklerimiz benimde temiz çıktı canım sorun yokmuş
benim ki 1500 istiyo niye böle kazıkçılar ya benimkiler.kendi tüpçüne yaptırdın dimi?bi de benimki merkezde yapmicakmış özel bi hastanede yapcakmış.
hayır bizim hatunda gece uyumaya alıştırmadı ki kızı bütün gece uyutmiak kendinaptırdım isii de .artık gece karasuyla sohbet ederler:)
ben verdim valla oyumu tatilde de olsam telden girdim verdim hemi de:)
İnşşşş canımmm agzın bal yesin inss senin bebişlerde tezz zamanda seni ugrastırmadan gelirler cnımm
Valla canım tüp ortaklıgı ayrı,oy ortklığı ayrıı çokk güzeldi canım gerçekten dibim düştü ellrine saglık canımmm daha ttil bitmedii gerçek tatil inşş eylülde ordu,agva falan atıştırmalıktı yani
kanama ama leke tarzında onda bile korktum ama doktorum normal didi ne bileyim güldenim az oluruz korkarız çok oluruz korkarız endişe hiç bitmiyo
benim ki 1500 istiyo niye böle kazıkçılar ya benimkiler.kendi tüpçüne yaptırdın dimi?bi de benimki merkezde yapmicakmış özel bi hastanede yapcakmış.
hayır bizim hatunda gece uyumaya alıştırmadı ki kızı bütün gece uyutmiak kendinisii de .artık gece karasuyla sohbet ederler:)
ben verdim valla oyumu tatilde de olsam telden girdim verdim hemi de:)
hııı anladım canımm benim tüpçü doktorum olduğu için çok istedi o zaman.sen devlette mi yaptırdın cnm?yok canım kendi tüpçüme yaptırmadım bende özel hastanede yaptırmadım
amin canım
saol canım dene sende emin ol tadını beğeneceksin...
ayrıca çok gıcıksın biz sıcakta evde oturalım hatun gezsin dursun
aynen öyle valla her durumda endişe edecek bişeyler bulabiliyoruz ama bizde haklıyız..
büyük bir kesim sevişip hamile kalırken bir çok şeyin farkında olmazken biz öyle şeyler yaşıyoruz sara bu hale geldik zamanla..
iyi bişeyde bile acabalarımız oluyor...
biz böyle değildik yaşarken olduk..
biraz daha böyle yazmaya devam edersem ağlamaya başlayacam
saol canım dene sende emin ol tadını beğeneceksin...
ayrıca çok gıcıksın biz sıcakta evde oturalım hatun gezsin dursun
aynen öyle valla her durumda endişe edecek bişeyler bulabiliyoruz ama bizde haklıyız..
büyük bir kesim sevişip hamile kalırken bir çok şeyin farkında olmazken biz öyle şeyler yaşıyoruz sara bu hale geldik zamanla..
iyi bişeyde bile acabalarımız oluyor...
biz böyle değildik yaşarken olduk..
biraz daha böyle yazmaya devam edersem ağlamaya başlayacam
hııı anladım canımm benim tüpçü doktorum olduğu için çok istedi o zaman.sen devlette mi yaptırdın cnm?
örnek hatunsun işte birileride gezdirsin kıymetli totolarını sadece unutsunlar bizi hıııhhhhh işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?