Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar zaten yok zaten yok bari bundan sonra keyif için sevişelim ne dersiniz:))))))

yok hayatım yanlış yazmışım kusura bakma özel hastanede yaptırdım
anladım canım burda da fiyatlar öyle ama benim tüp doktorum benim için başka hastaneye gelip yapıcakmış işte o 1500 istio ama yaptırıcaz mecburrrrrrr..

inşallah sonucun temiz çıkar canım ne zaman yapacaksın

inşallah sonucun temiz çıkar canım ne zaman yapacaksın
tatlım eşim eylül gbi yaptıralım dedi. ben de dün dedim ki ne acelemiz var aralıkta his. yaptırırım ocakta da tüp yaptırırım dedim.niyeyse bu sefer hemen yaptırasım yok.hem dha en son nisanda yaptırdım çok geçmedi üstünden.

içinden nasıl geliyosa öyle yap kendini ne zaman hazır hissedersn o zaman yap hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın bu arada kendiliğinden gelir bebeğin

herkese hayırlı sabalarım günaydınlar olsun canım arkadaşlarım hayırlı günler inşallah

Gunaydin kizlaarr Herkes nasil gorusmeyeli? Biz iyiyiz cok sukur heyecanla cumartesiyi bekliyorum detayli ultrason taramamiz var:18:

nafisim.eline. saglik saol cnm benim:))emelim maasallah size canim cumartesi cinsiyyetleri kesinlesir artik.dimi?

Sag ol canim benim en sonunda kesinlesecek insallah tatlim kiz bebeklerin rahimini bilr goruyorlarmis detayli taramada
aaaaa ciddi misin o kadar yaniii ne makinalar cikti suna bak sen.sen ikili testte yaptiramadin tabi..nsallah hersey yolundadadir sapsagliklilardir:)))

Gunaydin kizlaarr Herkes nasil gorusmeyeli? Biz iyiyiz cok sukur heyecanla cumartesiyi bekliyorum detayli ultrason taramamiz var:18:
günaydın canım benim iyiyiz biz cok şükür... hadi bakalım gözüaydın bi sorun çıkmıcak inşalllah rahat ol sen annecik
nafisim.eline. saglik saol cnm benim:))emelim maasallah size canim cumartesi cinsiyyetleri kesinlesir artik.dimi?
afiyet olsun sekerimmm

Kızlar doğurmadım ama dokuz doğurdum akşam ne uyku ne bişey haber ediyim dedim uyuyacağım öptüm sizi
canım benim dün mesajını gördüm hayırlısı ile gelsin inşallah elizimiz...
bi avazda dogurursun inşallah canım...
hayırlı günler

ayşegülüm sakin ol canım uyumaya çalış eliz bebekte sıksın biraz dişini valla bu dünyada bi halt yok en güvenli yer şu an bulunduğu yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…