kızlar zaten yok zaten yok bari bundan sonra keyif için sevişelim ne dersiniz:))))))kıyamam ağlama canım menim
ama çok haklısın bi çoğu hamile kalmamak için sevişirken kasar kendini biz inşallah bu sefer hamile kalırım diye kasarız millet eşiyle keyif için birlikte olur biz bu işi bile görev haline getirdik inşallah bu emeklerimize değer
anladım canım burda da fiyatlar öyle ama benim tüp doktorum benim için başka hastaneye gelip yapıcakmış işte o 1500 istio ama yaptırıcaz mecburrrrrrr..yok hayatım yanlış yazmışım kusura bakma özel hastanede yaptırdım
kızlar zaten yok zaten yok bari bundan sonra keyif için sevişelim ne dersiniz:))))))
anladım canım burda da fiyatlar öyle ama benim tüp doktorum benim için başka hastaneye gelip yapıcakmış işte o 1500 istio ama yaptırıcaz mecburrrrrrr..
tatlım eşim eylül gbi yaptıralım dedi. ben de dün dedim ki ne acelemiz var aralıkta his. yaptırırım ocakta da tüp yaptırırım dedim.niyeyse bu sefer hemen yaptırasım yok.hem dha en son nisanda yaptırdım çok geçmedi üstünden.inşallah sonucun temiz çıkar canım ne zaman yapacaksın
tatlım eşim eylül gbi yaptıralım dedi. ben de dün dedim ki ne acelemiz var aralıkta his. yaptırırım ocakta da tüp yaptırırım dedim.niyeyse bu sefer hemen yaptırasım yok.hem dha en son nisanda yaptırdım çok geçmedi üstünden.
inşallah canımcım...önce sen hamile kal ben de o gazla kalıcam inşallah:)))içinden nasıl geliyosa öyle yap kendini ne zaman hazır hissedersn o zaman yap hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın bu arada kendiliğinden gelir bebeğin
nafisim.eline. saglik saol cnm benim:))emelim maasallah size canim cumartesi cinsiyyetleri kesinlesir artik.dimi?
aaaaa ciddi misin o kadar yaniii ne makinalar cikti suna bak sen.sen ikili testte yaptiramadin tabi..nsallah hersey yolundadadir sapsagliklilardir:)))Sag ol canim benim en sonunda kesinlesecek insallah tatlim kiz bebeklerin rahimini bilr goruyorlarmis detayli taramada
günaydın canım benim iyiyiz biz cok şükür... hadi bakalım gözüaydın bi sorun çıkmıcak inşalllah rahat ol sen annecikGunaydin kizlaarrHerkes nasil gorusmeyeli? Biz iyiyiz cok sukur heyecanla cumartesiyi bekliyorum detayli ultrason taramamiz var:18:
afiyet olsun sekerimmmnafisim.eline. saglik saol cnm benim:))emelim maasallah size canim cumartesi cinsiyyetleri kesinlesir artik.dimi?
canım benim dün mesajını gördüm hayırlısı ile gelsin inşallah elizimiz...Kızlar doğurmadım ama dokuz doğurdum akşam ne uyku ne bişey haber ediyim dedim uyuyacağım öptüm sizi
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?