Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen saol canım benim keşke gerçeğine ikram edebilsek ama napalım sanalda böyle takılıyoz işte

sanalda olsa ben sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum gerçek hayattaki bi çok insandan daha samimi daha içten ve daha sıcaksınız daha ilgilisiniz iyi ki tanımışım sizleri

sanalda olsa ben sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum gerçek hayattaki bi çok insandan daha samimi daha içten ve daha sıcaksınız daha ilgilisiniz iyi ki tanımışım sizleri

canım benim bende iyiki tanıdım sizleri bizi bizden başkası anlamıyo iyiki sizler varsınız iyiki burası varrr

turkuaz cım biliyon mu halamın gelinide Antepli ama çok gıcık biri çok kibirli havalı ama sende Anteplisin çok sıcaksın demekki insanın nereli olduğu değil nasıl olduğu önemli

kızçeler bi bakıverin bakammm
yaa bu konu abonelikleri nasıl yapılıyor???
ben yapamadımda

aynen canım yaşımız kaç olursa olsun yaşadığımız sorunlar aynı olunca bizi bizden başkası anlamıyo

bazen en yakınımız uzak...en uzagımızda yakın olabiliyor işte buda öyle bi durum dimi canım???
ailemiz bile bizi bu konuda birbirimizi tanımadan arkadaşlık kurdugumuz insanlardan bile daha az anlayabiliyolar..

Öyle canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım bu anne babadan küçücük bişii çıkıcak
Sabredemicek benim kuzu yengeç olucak

aysegülüm rabbim kolaylık versin canım ohhh tusem teyzesi gibi yengec olcak elizimiz ne aslanı yaaa inşallah küçücük bişi de cıkmıcak yaa hem küçük de olsa bebişler cabuk büyür tatlım hiç üzülme sen rabbim hepimize yasatsın bu mutlu günleri inşallah

kızlar ya bu avatarlarrr neee deliricem yaaa inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur yaaa bide kızlar durulife nerde yaa ondan ses seda yok merak ettim bilgisi olan var mı

kızlar ya bu avatarlarrr neee deliricem yaaa inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur yaaa bide kızlar durulife nerde yaa ondan ses seda yok merak ettim bilgisi olan var mı
önce avatara sonra göbüşümüze koyalım bebeleri diye böyle yaptık
valla aynı seyi bu sabah bende düşünüyodum görükmüyo bu aralar inşallah bişicil yoktur..

önce avatara sonra göbüşümüze koyalım bebeleri diye böyle yaptık
valla aynı seyi bu sabah bende düşünüyodum görükmüyo bu aralar inşallah bişicil yoktur..

inşallah canım inşallahh yaa topiğindeki bütün yazılarda silinmiş stres yöntemi vardıya hanii

turkuaz cım biliyon mu halamın gelinide Antepli ama çok gıcık biri çok kibirli havalı ama sende Anteplisin çok sıcaksın demekki insanın nereli olduğu değil nasıl olduğu önemli
sarammm ben antepli degilim.kuzum adanaliyim fakat 3 yildir antepte oturuyorum .ama antelplilerin hepsi diye genelleme yapmim de kibirlisi havalisi kendini bise sanan cok.ama sicak kanli oldugumu herkes soyler cnm saol sekerim:))
ben de seni cok seviom ve cok merak ediom felaket gizemlisin:)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir umarım:)
İyiyiz canım hos geldin sen nasılsın

inşallah canım inşallahh yaa topiğindeki bütün yazılarda silinmiş stres yöntemi vardıya hanii

canım gecen bende farkettim içeriği silinmişti şimdi baktımda bu sefer konusu tamamen silinmiş acaba bi problemmi varki şimdi dahda merak ettim...en son 2 gün önce girmiş:18:

ikizdir ondan yüksektir kanın canım bende saskınım senin hamilelğin 2 haftası yazıuyo nası bu kadar erken ögrendinn

cannım ya senin arkadasınsa duru bi özelden sorsana bi sorunmu var diyte bende cok merak ettim cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…