günaydın şekerim napıyon iyimisin...
çayla simit ve peynire bayılıyorum sağol yemiş kadar oldum
sen saol canım benim keşke gerçeğine ikram edebilsek ama napalım sanalda böyle takılıyoz işte
sanalda olsa ben sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum gerçek hayattaki bi çok insandan daha samimi daha içten ve daha sıcaksınız daha ilgilisiniz iyi ki tanımışım sizleri
canım benim bende iyiki tanıdım sizleri bizi bizden başkası anlamıyo iyiki sizler varsınız iyiki burası varrr
aynen canım yaşımız kaç olursa olsun yaşadığımız sorunlar aynı olunca bizi bizden başkası anlamıyo
bazen en yakınımız uzak...en uzagımızda yakın olabiliyor işte buda öyle bi durum dimi canım???
ailemiz bile bizi bu konuda birbirimizi tanımadan arkadaşlık kurdugumuz insanlardan bile daha az anlayabiliyolar..
Öyle canım sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım bu anne babadan küçücük bişii çıkıcak
Sabredemicek benim kuzu yengeç olucak
önce avatara sonra göbüşümüze koyalım bebeleri diye böyle yaptıkkızlar ya bu avatarlarrr neee deliricem yaaa inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur yaaa bide kızlar durulife nerde yaa ondan ses seda yok merak ettim bilgisi olan var mı
önce avatara sonra göbüşümüze koyalım bebeleri diye böyle yaptık
valla aynı seyi bu sabah bende düşünüyodum görükmüyo bu aralar inşallah bişicil yoktur..
sarammm ben antepli degilim.kuzum adanaliyim fakat 3 yildir antepte oturuyorum .ama antelplilerin hepsi diye genelleme yapmim de kibirlisi havalisi kendini bise sanan cok.ama sicak kanli oldugumu herkes soyler cnm saol sekerim:))turkuaz cım biliyon mu halamın gelinide Antepli ama çok gıcık biri çok kibirli havalı ama sende Anteplisin çok sıcaksın demekki insanın nereli olduğu değil nasıl olduğu önemli
İyiyiz canım hos geldin sen nasılsınMerhaba arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir umarım:)
inşallah canım inşallahh yaa topiğindeki bütün yazılarda silinmiş stres yöntemi vardıya hanii
İyiyiz canım hos geldin sen nasılsın
canım gecen bende farkettim içeriği silinmişti şimdi baktımda bu sefer konusu tamamen silinmiş acaba bi problemmi varki şimdi dahda merak ettim...en son 2 gün önce girmiş:18:
İyiyiz canım hos geldin sen nasılsın
canım gecen bende farkettim içeriği silinmişti şimdi baktımda bu sefer konusu tamamen silinmiş acaba bi problemmi varki şimdi dahda merak ettim...en son 2 gün önce girmiş:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?