Tüp Bebek Günlüğümüz !

sabahtan beri topikteyim ama telefon trafiğim çok yoğun olduğu için bir mesaj yazamadımm..kalk otur pc nin başındaa...en azındna bir selam veriyim dedimm... bakarsın çıkarım daha da uğrayamam...eşim geliyormuşş mutfağa gidecem birazdann daa...
bende bir değişkilik yok aynı tas yanı hamam bir arzu bir kamber geçinip giidyoruzz

gelirim tabiki sarammm DAİMİ TÜPÇÜ OLARAKTAN fırsat buldukça

Akşamın bu saati olmuş daha yeni girebildim kk ya
Anneciğimle hastaneleri ziyaret ettik
Sağlık ocağına gidip bi kan vereyim dedi anneciğim gittik aile hekimi geç gelecekmiş olmadı özel hastaneye gidelim dedik gideceğimiz bölüm doktoru yokmuş e o zaman uzaktaki devlet hastanesine gidelim dedik bi kan verecektik kemik taramasından ultrason çeşitlerine herşeylerine baktırıverdik sonuçlarınıda aldık geldik

geçmiş olsun canım sonuçlar temiz çıkmıştır inşallah

Çokgeçmiş olsun canım anneciğine

amin canım amin valla hep dua ediyorum rabbim su mübarek aylar bitmeden hepimiziin meleklerini göndersin diye insallah duyar rabbim feryadlarımızı
tuse kız bi test yapsana yarın..

turkuaz nafiye napıyosunuz çiçekler
iyiyim çiçeğim senden nbr?

ya kızlar ben gelıyorumm kaynanama ınternete gırmek ıcın kımse olmuyor ya şurda ıkı dedıkodu yapamadık ufffffffffffffffffffffff ............ ne var ne yok ? gelısmelr var mı bana cvp yazın :)
sana cvp yazim cnm ..valla herşey bildiğin gibi gülüm tusemim var sonuc bekleyen onun dısında hamişlerimizin keyfi yerinde çok şükür.moonsherose çarşambaya sezeryan oluyo büyük ihitmalle işte böle kuzum sen napıosun?

Selam ben de İkramaya gibi selam verip kaçayım kızlar öpüyorum hepinizi
hangi topiktesen hemen gel çabukk kaçmaaaaaa

çok geçmiş olsun cnm inşallah ii çıkmıştır sonuclarınız.

sesini duydum geldim nasılsın canım? topiği okuyorum bazen de bir süredir seni göremedim.

slm kızlar nasılsınz çalışıyorum onun için pek uğrayamaıyorum siZden bişey rica edecem mümkünse ban ve aileme yasini şerif okurmusunz sıkıntılarımzdan sorunlarımzdan kurtulalım diye bende okuyacam bugunden başlayıp göz nazar cok cekmeyen felan her ay okutacam artık kuran

sesini duydum geldim nasılsın canım? topiği okuyorum bazen de bir süredir seni göremedim.
iyiyim tatlım senden nbr?canım evet bi ara giremedim okul filan vardı sonra okul kapanınca temizliğe başladım sonra adanaya gittim ordan tatile gittik pazar günü geldim eve hala da temizlik yapıom cnm..

kız sen nerelerdesin ne çalışması?o gn aklıma geldin dedim acaba annesi gillere mi gitti..

allah bi çığlıkta kurtarsın aminnnnnnn o dogum masasına yattını bide kalktıgını hatırla emi hiç agrımasın sızımasın agrırsada söleme korkutma beni:18: ay çok heycanlı arkadaşında 18 günü kaldı kocmaan göbegiyle biyere sıgamıyo gece uyumuyom diyo gündüzde 2ye kadar uyanmıyo uyuzcum benim allah kolaylık versin cnaım kilosuda gayet iyi takma sen ne bminicikler tosun oluyo maşallah saglıkla gelsin kucanızada şok şok emim telafi edersiniz

haksever bacım napıosun?

çok şükür iyim cnaım kayınvaldem geldi evi miss gb yaptı kadıncaz yattı horuyo şşuan bende kk ya girim dedim siz nasılsınız

anam bizimkiler sezeryan olucağı için Allah bi çığlıkta kutarsın duası da olmuyo:)))korkmana gerek yok cnm hele o günler gelsin doğuruverirsin inşallah..saolsun kayınvalidene Allah razı olsun .

hoş geldin canım, biz iyiyiz seni sormak lazım. Allah kabul etsin, bu mübarek aylarda duaların kabul olsun inş.

iyiyim tatlım senden nbr?canım evet bi ara giremedim okul filan vardı sonra okul kapanınca temizliğe başladım sonra adanaya gittim ordan tatile gittik pazar günü geldim eve hala da temizlik yapıom cnm..

ben de iyiyim işte, sıcaklarla boğuşuyorum. ben temizliğimi geçen gün bitirdim, halılarım da yıkamadan geldi. oh mis diyecektim ki bir baktım ev yine kirlenmiş sana kolay gelsin canım.

anam bizimkiler sezeryan olucağı için Allah bi çığlıkta kutarsın duası da olmuyo:)))korkmana gerek yok cnm hele o günler gelsin doğuruverirsin inşallah..saolsun kayınvalidene Allah razı olsun .

sezeryanında sonrası zor dimi ben bakıyorum bakıyorum en güzeli suda dogurmak ama bizim evde küvet yok bide benim kocam öyle ben dogururken o kadar sakin olup beni teselli edemeezz

bu arada dün bana gösterdiniz şu smiliy i bütün topiklere gidip sallayasım var banlanırım diye korkiremmEki Görüntüle 748990

saol cnm benim de halılarım dün geldi yıkamadan çocuk odasına serdim hepsini kat kat küfleniyormuş hemen poşetine koyunca havalansın diye bıraktım nemi gitsin .evi de silip süpürüyorum yerler çıplak olunca bakıom yine ayağım toz oluyo halısız zor ya of sürekli silinmek istiyo.göbüş büyüdümü?

hahaha yok anacım biz küvette müvette doğuramayız anam babam usulu sezeryan oluruz:)benim kocam da teselli edemez Allah korusun şu evde bana bişe olsa benden önce bayılır kalır:)))hiç soğuk kanlı filan değil.deprem olduğunda o benden daha çok korkuyo.salla canım salla söle herkese dönün de poponuzu imzamı atim de:)

büyüdü kız ama çok şükür hiç zorlamıyor. zaten maşallah diyeyim ne bulantım oldu ne halsizliğim ne de herhangi bir ağrım. bu hamişlik işini sevdim ben gerçi Allah bu süreçte başka sıkıntılar yaşattı ama atlattık çok şükür. şimdi her gün yüzmeye gidiyoruz oğlumla. çok seviyor suyu sıpa Allah sana da çok daha keyiflisini yaşatsın canım.
ben de sabah açıcam halıları, bakalım temiz olmuş mu. yere de yaz sonu doğum temizliği yapıldıktan sonra koymayı düşünüyorum.

yaa benim moonstan haberim yoktu. güzel haberlerini alırız inş.

haksever iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…