evet tatlım burası bayağı aktif bundan sonra sende gel tamam mı
amin canım sağol evet histereskopi oldum inşallah bebeğime giden yolda çektiklerimize değer
olurmu hiç canım gözden kaçmıştır sen aramızda yenisin sanırım hoş geldin nasılsın kendinden bahsetsene biraz
Akşamın bu saati olmuş daha yeni girebildim kk ya
Anneciğimle hastaneleri ziyaret ettik
Sağlık ocağına gidip bi kan vereyim dedi anneciğim gittik aile hekimi geç gelecekmiş olmadı özel hastaneye gidelim dedik gideceğimiz bölüm doktoru yokmuş e o zaman uzaktaki devlet hastanesine gidelim dedik bi kan verecektik kemik taramasından ultrason çeşitlerine herşeylerine baktırıverdik sonuçlarınıda aldık geldik
Akşamın bu saati olmuş daha yeni girebildim kk ya
Sağlık ocağına gidip bi kan vereyim dedi anneciğim gittik aile hekimi geç gelecekmiş olmadı özel hastaneye gidelim dedik gideceğimiz bölüm doktoru yokmuş e o zaman uzaktaki devlet hastanesine gidelim dedik bi kan verecektik kemik taramasından ultrason çeşitlerine herşeylerine baktırıverdik sonuçlarınıda aldık geldik
mrhb kızlarrr nasılsınız burası bayağı aktif bir topikmişşş
tuse kız bi test yapsana yarın..amin canım amin valla hep dua ediyorum rabbim su mübarek aylar bitmeden hepimiziin meleklerini göndersin diye insallah duyar rabbim feryadlarımızı
iyiyim çiçeğim senden nbr?turkuaz nafiye napıyosunuz çiçekler
sana cvp yazim cnm ..valla herşey bildiğin gibi gülüm tusemim var sonuc bekleyen onun dısında hamişlerimizin keyfi yerinde çok şükür.moonsherose çarşambaya sezeryan oluyo büyük ihitmalle işte böle kuzum sen napıosun?ya kızlar ben gelıyorumm kaynanama ınternete gırmek ıcın kımse olmuyor yaşurda ıkı dedıkodu yapamadık ufffffffffffffffffffffff ............ ne var ne yok ? gelısmelr var mı bana cvp yazın :)
hangi topiktesen hemen gel çabukk kaçmaaaaaaSelamben de İkramaya gibi selam verip kaçayım kızlar öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun cnm inşallah ii çıkmıştır sonuclarınız.Akşamın bu saati olmuş daha yeni girebildim kk ya
tuse kız bi test yapsana yarın..
iyiyim çiçeğim senden nbr?
sana cvp yazim cnm ..valla herşey bildiğin gibi gülüm tusemim var sonuc bekleyen onun dısında hamişlerimizin keyfi yerinde çok şükür.moonsherose çarşambaya sezeryan oluyo büyük ihitmalle işte böle kuzum sen napıosun?
hangi topiktesen hemen gel çabukk kaçmaaaaaa
çok geçmiş olsun cnm inşallah ii çıkmıştır sonuclarınız.
iyiyim tatlım senden nbr?canım evet bi ara giremedim okul filan vardı sonra okul kapanınca temizliğe başladım sonra adanaya gittim ordan tatile gittik pazar günü geldim eve hala da temizlik yapıom cnm..sesini duydum geldimnasılsın canım? topiği okuyorum bazen de bir süredir seni göremedim.
kız sen nerelerdesin ne çalışması?o gn aklıma geldin dedim acaba annesi gillere mi gitti..slm kızlar nasılsınz çalışıyorum onun için pek uğrayamaıyorum siZden bişey rica edecem mümkünse ban ve aileme yasini şerif okurmusunz sıkıntılarımzdan sorunlarımzdan kurtulalım diye bende okuyacam bugunden başlayıp göz nazar cok cekmeyen felan her ay okutacam artık kuran
Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar dua edin olur mu
haksever bacım napıosun?
anam bizimkiler sezeryan olucağı için Allah bi çığlıkta kutarsın duası da olmuyo:)))korkmana gerek yok cnm hele o günler gelsin doğuruverirsin inşallah..saolsun kayınvalidene Allah razı olsun .allah bi çığlıkta kurtarsın aminnnnnnn o dogum masasına yattını bide kalktıgını hatırla emi hiç agrımasın sızımasın agrırsada söleme korkutma beni:18: ay çok heycanlı arkadaşında 18 günü kaldı kocmaan göbegiyle biyere sıgamıyo gece uyumuyom diyo gündüzde 2ye kadar uyanmıyo uyuzcum benimallah kolaylık versin cnaım kilosuda gayet iyi takma sen ne bminicikler tosun oluyo maşallah saglıkla gelsin kucanızada şok şok emim telafi edersiniz
çok şükür iyim cnaım kayınvaldem geldi evi miss gb yaptı kadıncaz yattı horuyo şşuan bende kk ya girim dedimsiz nasılsınız
slm kızlar nasılsınz çalışıyorum onun için pek uğrayamaıyorum siZden bişey rica edecem mümkünse ban ve aileme yasini şerif okurmusunz sıkıntılarımzdan sorunlarımzdan kurtulalım diye bende okuyacam bugunden başlayıp göz nazar cok cekmeyen felan her ay okutacam artık kuran
iyiyim tatlım senden nbr?canım evet bi ara giremedim okul filan vardı sonra okul kapanınca temizliğe başladım sonra adanaya gittim ordan tatile gittik pazar günü geldim eve hala da temizlik yapıom cnm..
anam bizimkiler sezeryan olucağı için Allah bi çığlıkta kutarsın duası da olmuyo:)))korkmana gerek yok cnm hele o günler gelsin doğuruverirsin inşallah..saolsun kayınvalidene Allah razı olsun .
saol cnm benim de halılarım dün geldi yıkamadan çocuk odasına serdim hepsini kat kat küfleniyormuş hemen poşetine koyunca havalansın diye bıraktım nemi gitsin .evi de silip süpürüyorum yerler çıplak olunca bakıom yine ayağım toz oluyo halısız zor ya of sürekli silinmek istiyo.göbüş büyüdümü?hoş geldin canım, biz iyiyiz seni sormak lazım. Allah kabul etsin, bu mübarek aylarda duaların kabul olsun inş.
ben de iyiyim işte, sıcaklarla boğuşuyorum. ben temizliğimi geçen gün bitirdim, halılarım da yıkamadan geldi. oh mis diyecektim ki bir baktım ev yine kirlenmişsana kolay gelsin canım.
hahaha yok anacım biz küvette müvette doğuramayız anam babam usulu sezeryan oluruz:)benim kocam da teselli edemez Allah korusun şu evde bana bişe olsa benden önce bayılır kalır:)))hiç soğuk kanlı filan değil.deprem olduğunda o benden daha çok korkuyo.salla canım salla söle herkese dönün de poponuzu imzamı atim de:)sezeryanında sonrası zor dimi ben bakıyorum bakıyorum en güzeli suda dogurmak ama bizim evde küvet yok bide benim kocam öyle ben dogururken o kadar sakin olup beni teselli edemeezz
bu arada dün bana gösterdiniz şu smiliy i bütün topiklere gidip sallayasım var banlanırım diye korkiremmEki Görüntüle 748990
saol cnm benim de halılarım dün geldi yıkamadan çocuk odasına serdim hepsini kat kat küfleniyormuş hemen poşetine koyunca havalansın diye bıraktım nemi gitsin .evi de silip süpürüyorum yerler çıplak olunca bakıom yine ayağım toz oluyo halısız zor ya of sürekli silinmek istiyo.göbüş büyüdümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?