Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım nasılsın son 2 günüm kaldı yaa cok heyecanlıyım dua edin bana olurmu

inşaallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin mubarek aylar hürmetine artık bizde anne olalımm

amin canım amin valla hep dua ediyorum rabbim su mübarek aylar bitmeden hepimiziin meleklerini göndersin diye insallah duyar rabbim feryadlarımızı

kızlar ya bu avatarlarrr neee deliricem yaaa inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur yaaa bide kızlar durulife nerde yaa ondan ses seda yok merak ettim bilgisi olan var mı
bizimde i,kizlerimiz olsun diye önce avatarlardan başladık sonrada senden hamiş haberi alacaz ondan sıryla hepimiz bu yıl bitmeden hamile kalacaz Allahın izniyle

canııım adanalılar sıcak kanlı olur demek sen ondan bu kadar sıcaksın hiç bir il için genelleme yapılmaz ama halamın gelinini görsen sanki küçük dağları hanımefendi yaratmış hiç sevmiyom kendisini aksilik bu ya onun ismide benimkiyle aynı gıcık nolacak ama tatlım ben gizemli değilimki sadece facebookum yok sizler hep face den görüşüyosunuz birbirinizi görüyosunuz o kadar

canımmmm agzın bal yesinn emi inşallah allahın izniyle olcak inşallahh

mrhb kızlarrr nasılsınız burası bayağı aktif bir topikmişşş

amin canım amin valla hep dua ediyorum rabbim su mübarek aylar bitmeden hepimiziin meleklerini göndersin diye insallah duyar rabbim feryadlarımızı
elbet bigün kabul edecek mevlamız dualarımızı duyuyor her an bizimle bizleri çok seviyorki dua etmemizi istiyor...
amin canım nasılsın kdr cim epey oldu görüşmeyeli

canım benim iyiyim biraz karışık yoğun geçti günlerim ...
asıl sen nasılsın hist.olmnuşsun okudum ama o ara yazamadım çok geçmiş olsun inş.
evladına giden yolda sana hayırlı olsun bundan sonrasııı

benim yıl aşımına uğradı bir kara biri beyaz ikizler avatarım..
ağlaya ağlaya bi hal oldular ama bişi yok bende daha..
değiştireyim bari artık

kadercim evet aynen öyle canım rabbim tez zamanda kabul edicek inşallah

mrhb kızlarrr nasılsınız burası bayağı aktif bir topikmişşş
evet tatlım burası bayağı aktif bundan sonra sende gel tamam mı
amin canım sağol evet histereskopi oldum inşallah bebeğime giden yolda çektiklerimize değer
bana kimse bisey yazmamış

olurmu hiç canım gözden kaçmıştır sen aramızda yenisin sanırım hoş geldin nasılsın kendinden bahsetsene biraz

ya kızlar ben gelıyorumm kaynanama ınternete gırmek ıcın kımse olmuyor ya şurda ıkı dedıkodu yapamadık ufffffffffffffffffffffff ............ ne var ne yok ? gelısmelr var mı bana cvp yazın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…