ikizdir ondan yüksektir kanın canım bende saskınım senin hamilelğin 2 haftası yazıuyo nası bu kadar erken ögrendinn
canım siteden özel mesaj atayım bakalım...cannım ya senin arkadasınsa duru bi özelden sorsana bi sorunmu var diyte bende cok merak ettim cünkü
canım nasılsın son 2 günüm kaldı yaa cok heyecanlıyım dua edin bana olurmu
canım nasılsın son 2 günüm kaldı yaa cok heyecanlıyım dua edin bana olurmu
ooo maaşallah canım benim...
sen transfer oldunda test günündemi yaklaştıı..
mevlam ol demiştir inşaallahhh
inşallah kdrim inşallah mevlam ol demiştir
inşaallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin mubarek aylar hürmetine artık bizde anne olalımm
bizimde i,kizlerimiz olsun diye önce avatarlardan başladık sonrada senden hamiş haberi alacaz ondan sıryla hepimiz bu yıl bitmeden hamile kalacaz Allahın izniylekızlar ya bu avatarlarrr neee deliricem yaaa inşallah bizimde böyle tatlı tatlı bebişlerimiz olur yaaa bide kızlar durulife nerde yaa ondan ses seda yok merak ettim bilgisi olan var mı
sarammm ben antepli degilim.kuzum adanaliyim fakat 3 yildir antepte oturuyorum .ama antelplilerin hepsi diye genelleme yapmim de kibirlisi havalisi kendini bise sanan cok.ama sicak kanli oldugumu herkes soyler cnm saol sekerim:))
ben de seni cok seviom ve cok merak ediom felaket gizemlisin:)
inşaallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin mubarek aylar hürmetine artık bizde anne olalımm
bizimde i,kizlerimiz olsun diye önce avatarlardan başladık sonrada senden hamiş haberi alacaz ondan sıryla hepimiz bu yıl bitmeden hamile kalacaz Allahın izniyle
canııım adanalılar sıcak kanlı olur demek sen ondan bu kadar sıcaksın hiç bir il için genelleme yapılmaz ama halamın gelinini görsen sanki küçük dağları hanımefendi yaratmış hiç sevmiyom kendisini aksilik bu ya onun ismide benimkiyle aynı gıcık nolacak ama tatlım ben gizemli değilimki sadece facebookum yok sizler hep face den görüşüyosunuz birbirinizi görüyosunuz o kadar
elbet bigün kabul edecek mevlamız dualarımızı duyuyor her an bizimle bizleri çok seviyorki dua etmemizi istiyor...amin canım amin valla hep dua ediyorum rabbim su mübarek aylar bitmeden hepimiziin meleklerini göndersin diye insallah duyar rabbim feryadlarımızı
amin canım nasılsın kdr cim epey oldu görüşmeyeli
elbet bigün kabul edecek mevlamız dualarımızı duyuyor her an bizimle bizleri çok seviyorki dua etmemizi istiyor...
canım benim iyiyim biraz karışık yoğun geçti günlerim ...
asıl sen nasılsın hist.olmnuşsun okudum ama o ara yazamadım çok geçmiş olsun inş.
evladına giden yolda sana hayırlı olsun bundan sonrasııı
evet tatlım burası bayağı aktif bundan sonra sende gel tamam mımrhb kızlarrr nasılsınız burası bayağı aktif bir topikmişşş
amin canım sağol evet histereskopi oldum inşallah bebeğime giden yolda çektiklerimize değerelbet bigün kabul edecek mevlamız dualarımızı duyuyor her an bizimle bizleri çok seviyorki dua etmemizi istiyor...
canım benim iyiyim biraz karışık yoğun geçti günlerim ...
asıl sen nasılsın hist.olmnuşsun okudum ama o ara yazamadım çok geçmiş olsun inş.
evladına giden yolda sana hayırlı olsun bundan sonrasııı
bana kimse bisey yazmamış
bana kimse bisey yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?