maaşallah suphanallah canım .. o yüzmenin sana çok faydası olur bak canım hem doğumda hem kilo açısından güzel olmuş.mikrop kapmamaya bak canım...aminn canım Allah hepimize yasatsın inşallahhh..büyüdü kız ama çok şükür hiç zorlamıyor. zaten maşallah diyeyim ne bulantım oldu ne halsizliğim ne de herhangi bir ağrım. bu hamişlik işini sevdim bengerçi Allah bu süreçte başka sıkıntılar yaşattı ama atlattık çok şükür. şimdi her gün yüzmeye gidiyoruz oğlumla. çok seviyor suyu sıpa Allah sana da çok daha keyiflisini yaşatsın canım.
ben de sabah açıcam halıları, bakalım temiz olmuş mu. yere de yaz sonu doğum temizliği yapıldıktan sonra koymayı düşünüyorum.
yaa benim moonstan haberim yoktu. güzel haberlerini alırız inş.
haksever iyi akşamlar canım
herkese günaydın arkadaşlar baya hastayım ben yaaa dün biraz kırgınlığım vardı bugün zor geldim işe...
inşallah sizler iyisinizdir:2::2:
herkese günaydın arkadaşlar baya hastayım ben yaaa dün biraz kırgınlığım vardı bugün zor geldim işe...
inşallah sizler iyisinizdir:2::2:
Gunaydin guzeller Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun.. Gonlunuzden ne geciyorsa Allahim tez vakitte versin..
GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar
Amin.Hayırlı cumalar yetercim...
Valla ben gece mailimize cevap geldiğini gördüm gelin görüşelim dediler
Böyle bir haber bekliyorum bugün
sanada günaydın hayırlı cumalar canım..off malesef eve gidip dinlenme sansım yok canım yaaGunaydin canim cok gecmis olsun keske dinlenebilsen evine gidip
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun inşallah...Günaydın cancağızlarım..
Hepimizin cuması mübarek olsun...
amiiiiinnnnnn....GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar
offf bilmiyorumki neden oldum:2:günaydın kızlar...
nafiye yavrucum geçmiş olsun..
sıcaklandın tabii açtın kapı pencereyi yel girdi dimi orana burana
sanada hayırlı cumalar canım benim.."Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin" (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(asm) ile Hayirli Cumalar Dua ile...
günaydınlar olsun kızlar..
herkese hayırlı cumalar Rabbim bizi çıkmazlardan sıkıntılardan kurtarıp feraha huzura eriştirsin inşallah
canım valla napcamı sasırdım burda kadın dogum yok bursayada gidemicem işten dolayı izinlerimde sıkıntılı ramazan sonrasıda tüp tedavisi düşünüyorum off 2-3 gündür var..nafiye geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin akıntın kokuluysa ihmal etme bi kadın doğumcuya görün muhakkak ve sık sık çamaşırını değişip pamuklu çamaşır giyin tatlım
canım kokuluysa mantar olabilir. fitille gideriliyo mantarsa eğer..hastane uzaksa eczaneye sorabilirsin.. belki dediğim gibi fittille geçecek bişeydirkızlar ben bişey sorcam..
seyy yaa benim 2 adet dönemim bittikten sonra kokulu seffaf bi akıntım oluyo burda kadın dogum yok bursaya merkezede gidemicem
iltihap diye düşündüm baştan ama beyaz değil seffaf ve kokulu ne acaba???
bi bilginiz varmı??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?