Tüp Bebek Günlüğümüz !

maaşallah suphanallah canım .. o yüzmenin sana çok faydası olur bak canım hem doğumda hem kilo açısından güzel olmuş.mikrop kapmamaya bak canım...aminn canım Allah hepimize yasatsın inşallahhh..

herkese günaydın arkadaşlar baya hastayım ben yaaa dün biraz kırgınlığım vardı bugün zor geldim işe...
inşallah sizler iyisinizdir:2::2:

Gunaydin guzeller Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun.. Gonlunuzden ne geciyorsa Allahim tez vakitte versin..

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

herkese günaydın arkadaşlar baya hastayım ben yaaa dün biraz kırgınlığım vardı bugün zor geldim işe...
inşallah sizler iyisinizdir:2::2:

Gunaydin guzeller Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun.. Gonlunuzden ne geciyorsa Allahim tez vakitte versin..

günaydın kızlar...
nafiye yavrucum geçmiş olsun..
sıcaklandın tabii açtın kapı pencereyi yel girdi dimi orana burana

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

Amin.Hayırlı cumalar yetercim...
Valla ben gece mailimize cevap geldiğini gördüm gelin görüşelim dediler
Böyle bir haber bekliyorum bugün

Amin.Hayırlı cumalar yetercim...
Valla ben gece mailimize cevap geldiğini gördüm gelin görüşelim dediler
Böyle bir haber bekliyorum bugün

inşşşş inş güzel sonuçlar alınACAK

Son düzenleme:
"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin" (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(asm) ile Hayirli Cumalar Dua ile...

günaydınlar olsun kızlar..

Gunaydin canim cok gecmis olsun keske dinlenebilsen evine gidip
sanada günaydın hayırlı cumalar canım..off malesef eve gidip dinlenme sansım yok canım yaa

Günaydın cancağızlarım..
Hepimizin cuması mübarek olsun...
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun inşallah...
amiiiiinnnnnn....
sanada hayırlı cumalar canım
günaydın kızlar...
nafiye yavrucum geçmiş olsun..
sıcaklandın tabii açtın kapı pencereyi yel girdi dimi orana burana
offf bilmiyorumki neden oldum:2:
rüzgarda kalmadım
soğk bişide yiyip içmedim kuzum ama fenayım yaa izin alma durumumda yok..
salya sümük öksürük idare ediyorum:2::2:
sanada hayırlı cumalar canım benim..

kızlar ben bişey sorcam..
seyy yaa benim 2 adet dönemim bittikten sonra kokulu seffaf bi akıntım oluyo burda kadın dogum yok bursaya merkezede gidemicem
iltihap diye düşündüm baştan ama beyaz değil seffaf ve kokulu ne acaba???
bi bilginiz varmı??:26:

herkese hayırlı cumalar Rabbim bizi çıkmazlardan sıkıntılardan kurtarıp feraha huzura eriştirsin inşallah

nafiye geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin akıntın kokuluysa ihmal etme bi kadın doğumcuya görün muhakkak ve sık sık çamaşırını değişip pamuklu çamaşır giyin tatlım

nafiye geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin akıntın kokuluysa ihmal etme bi kadın doğumcuya görün muhakkak ve sık sık çamaşırını değişip pamuklu çamaşır giyin tatlım
canım valla napcamı sasırdım burda kadın dogum yok bursayada gidemicem işten dolayı izinlerimde sıkıntılı ramazan sonrasıda tüp tedavisi düşünüyorum off 2-3 gündür var..

canım kokuluysa mantar olabilir. fitille gideriliyo mantarsa eğer..hastane uzaksa eczaneye sorabilirsin.. belki dediğim gibi fittille geçecek bişeydir

Kızlar slm herkese hayırlı cumalar dün çarşıya gittik bebişime bişeyler aldık ama daha alıncak çok şey var yarın da şeker yüklemem var dua edin bebişimin kafası yukarıya dönmüş olsun ve şeker çıkmasın inşallah

kızlar hala doğurmadım ama lekelerim geliyo az az inanın doğurmak istiyorum küçük ama bu stres daha kötü dün gittik işte suyum hala çok az ama açıklık sancı falan yok salı tekrar çağırdı geldi muhtemelen çarşambada alıcak gibime geliyo artık uyuku uyuyamaz oldum ya suyum biterse ya bişey olursa diye avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum rahatlarım belki diye yok onuda yapamıyorum dua etmekten başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…