Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım kokuluysa mantar olabilir. fitille gideriliyo mantarsa eğer..hastane uzaksa eczaneye sorabilirsin.. belki dediğim gibi fittille geçecek bişeydir
canım benim sadece koku ve akıntı varkaşınma yanma herhangi bişey yok.. işte kafama görede alıp kullanmak istemiyorum burdaki has. k.d.cu yok acaba aile hekimleri bilirmiki???
gerçi bu saatten sonrada ona ulaşamam p.tesiye kadarda napıcamki ben yaa offf bide hastayım ikiside denk geldi
kolay gelsin canım hayırlısıyla bişicik çıkmaz inşallah...

Allah kurtarsın canım bol bol dua et elden gelen başka bişey yok.. canını sıkma...
o kızınada bi çift lafım varrr hadi artık o gelsin dünyayada gelirken kardeşlerini bizimkileride getirsin tamammı

bebek alışverişi bu işin en keyifli kısmı gerçekten, alacakların bittikten sonra keşke bitmeseydi diyeceksin canım şeker yükleme sonuçların çok iyi çıkar umarım :) bebişin kafası nerede ki yukarı dönecek kız

moonsum sakin ol, hiç korkma. Eliz prenses gelmeden önce son defa annesini korkutmaya çalışıyor sanırım her şey yolunda gidecek ve çarşamba günü müjdeli haberini alıcaz inş. dualarımız sizinle

nfy kuzum kaşıntı da var mı? hastaneye gidemiyorsan da bir eczaneye sor en azından. Ben bir ara çok fazla mantar oluyordum, saat başı sabunla yıkayıp çamaşırımı değiştiriordum ama daha kötü oluyordu. meğer temizlik malzemeleri mantarın yayılmasına neden oluyormuş. banyodayken de çok fazla sabun değdirmemeye çalış. geçmiş olsun canım

canımmm daha erken deilmi normal olmazsamı çarşambaya sezeryanlamı alıcak ben hala karar veremedim doğumuma normalmi olsun sezeryanmı diye rabbim sağ salim kucağına aldırsın cnm

canım kaşıntı yok.. idrar sonrası yanmada yok..suadece koku var rahatsız ediyo sanki buram buam kokuyorum gibi ama eşimde yok öyle bişey diyo...
3 gündür günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum her tuvalete girdiğimde havlu peçete kullanıyorum yinede sırıl sıklam oluyo son 2 adet dönemimde böyle..(günlük ped öenrmiyolar o yğüzden havlu peçete)
zaten duşta filan orama hiç sabun sampuan türü seyler değdirmem ph dengesi bozuluyor diye duymustum.nötr olan bi jel temizleyiici var sadece onu kullanıyorum..
dediğin gibi en azından ecazneye bi danısayım bari..

canımmm daha erken deilmi normal olmazsamı çarşambaya sezeryanlamı alıcak ben hala karar veremedim doğumuma normalmi olsun sezeryanmı diye rabbim sağ salim kucağına aldırsın cnm

nafiyecim eliz hatun gelirken hepinize dua edicem allah ın izniyle sizde yaşayın bu stresi diyeşaka bi yana allah size stressiz hamilelik versin canım incirim eliz korktutmaya doymadı anacığını ama kalbi ne kadar dayanacak bilmiyom sağlıkla gelsinde kuzum maville tatlım erken ama suyum çok azalmış lekelenmelerim başladı doktorum riske atamam diyo kuzumda daha 2230 gr o yüzden tetikteyiz zaten tüpbebek olunca normal yapmak istemiyo seval hanım bakalım kısmet artık tatlım sen nasılsın

Moons canım seni çok iyi anlıyorum zor günler bunlar ama az kaldı canım eliz hatun doğunca hepsi unutulcak sağsalim doğcak inşallah içini ferah tut canım

İncirim geçen hafta doktor bebeğin kafası aşağıda dedi ondan diyorum belki dönmüştür inşallah yukarı çıkmıştır canım

canım şu fitiller varya 7 gün kullanılan unuttum adını şimdi ama ondan al benim sık sık olurdu iyi gelirdi morlu beyaz kutusu var bana iyi geliyodu
Moons canım seni çok iyi anlıyorum zor günler bunlar ama az kaldı canım eliz hatun doğunca hepsi unutulcak sağsalim doğcak inşallah içini ferah tut canım
inşallah canım benim sağ sağlim kucağımda görsem bende çok rahatlıycam allah a emanet kuzum

kuzum tocama bi sorıyım birazdan yazarım unuttum adını
canım bi kez daha başıma gelmişti zalain krem ve monudur du galiba saşe vardı onları kullanmızstım..
ama o zaman koku yoktu???
bakalım o ne önerecek canım yaa bi öğrenirsen cok makbule gecer...

ben saat 15:45 e kadar burdayım canım o zamana kadar olursa sevinirim..

kullanabilirmişsin dedin dimi canım???
tamam not aldım akşama bi eczaneye gideyim bakalım cok saol
evet kuzum kullanabilirmişsin eczacıyada bi danış ben çok kullandım
merhabalar;
sorum olacak sizlere 1 çocuğu olanların 2.çocuk için devlet tüp bebek masrafını karşılıyor mu??
canım çocuğu olanlar rapor alamıyolar diye biliyorum ben özelde yaptırdım ama yinede daha iyi bilenler vardır

merhabalar;
sorum olacak sizlere 1 çocuğu olanların 2.çocuk için devlet tüp bebek masrafını karşılıyor mu??
canım malesef ilk çocugunuz varsa karşılamıyorrapor olayı cok zor bi iş şartları filan.. biz bile o yüzden tüp bebeği özelde yaptırıyoruz..
evet kuzum kullanabilirmişsin eczacıyada bi danış ben çok kullandım

canım çocuğu olanlar rapor alamıyolar diye biliyorum ben özelde yaptırdım ama yinede daha iyi bilenler vardır
canım cok saol teşekkür ederim inşallah dr a yazdırmadan fiyatıda uygundurda alabilirim işten cıınca bakıcam hemen eczaneye

Merhaba Maviella bebişimm...nasılsınız iyimiziniz tatlımm....az kaldı değil mi
canımm geçmiş olsun...benim ara ara adetlerden sonra yumurtlamama yakın renksiz ama kokusuz akıntım olurdu eskiden bu normal diye biliyorum ama kokusu rahatsız ediciyse üşütmüş olabilirsin idrar yollarını ayaklarını sıcak tut canımm..birkaç gün evde terliksiz gezmee rüzgarda cereyeanda durma soğuk soğuk suları içmee..ben yaz geleli ılık su içiyorumm...dolaba girmemiş damacanadan...inan soğuk su içinnce daha bi,r terliyor insan...vücut soğuk suyu içince vücut ısısını dengelemek için terletiyor resemn insanı....
ayşegül bebeğim çok az kalmışş...dayan eliz sultann azcık idareli kullan suyunu meleğimm
duamdasın bitanem ne diyeyim bol su tüketmeye çalış bari belki faydası olur suyun azalmaya devam etmez..inşaallah bir aksilik olmadan sağlıkla gelecek prensesimiz annesinin kucağınaa

canım iyim çok şükür bi yaramazlık yok hamileliğim sorunsuz geçiyor bebeğim 1200 grm olmuş azmı anlayamadım dr çok güzel haftasında dedi bu günlerde doğum stresi sardı ben normal doğum istiyorum ama sanırım olmucak çünkü babam beyin ameliyatı geçirdi planlı doğum yapmak zorundayım annemin benimle olabilmesi için çünkü kardeşiminde babamın yanına gelmesi lazım hastane 1,30 dk uzaklıkta kafam karışık kayınvalidemle yapamam rahatına düşkün stres olurum o olursa başımda illa bi sorun çıkıyormuş sakin huzurlu hamilelik geçiremicem galiba ben hayırlısıyla doğumuda atlatıp bebeğimle evime dönmekten başka bişi istemiyom artık

sağol semracım ya az kaldı su inan o kadar çok içiyorum ki ama yok anlayamadım zaten hep sınırdaydı şimdi iyice azalmış bende doğurayım istiyorum artık stres stres tabi öncelikle hayırlısını istiyorum canım dua et kuzumla bana olur mu

hep aklımdasın desem inanırmısın bana

inan senden eliz prensesin sağlıkla kucağında olduğun haberini alınca bende koca bir oh çekicem..Rabbim sağlıkla huzurla nasib edecek inş..Çok az kaldı..Çarşamba dediğin yatcaz kaklcaz bitcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…