Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bugün 423.60 çıktı. Dr iyi dedi. Bir hafta sonra çağırdı:))

Bugün 423.60 çıktı. Dr iyi dedi. Bir hafta sonra çağırdı:))

değelerin en baştan bU YANA çok güzel ama dr neden her gün beta bakmış anlAmadım :26::26::26::26::26::26: SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR BEBEĞİNİ İNŞ

evet canım hem h.sonu diye hemde yaz geldi ya ondan...bide herkes tedavilere ara verdi o yüzden cok fazla konusulmuyo ama genelde cıvılcıvılızdır

BENDE YENİ FARK ETTİM BURAYI SARA TAKILIYORDU AMA GÜZEL HAREKTLİ BİR TOPİKMİŞ ESKİDEN KK DE HER BÖYLEYDİ ŞİMDİ KİMSELER YOK

Herkese mutlu günler diliyorun.topigin güzel hatunlari nasil bakalim? Kimse yok galiba telden girdigim için kim var kim yok goremiyorum.TUSEMIMCIM nerelerdesin test sonucun insaallah pozitif cikar.sonucu bekliyorum.

merhaba kızlar :) umarım keyifler yerindedir. ben ist.un nemi yüzünden patlamak üzereyim
deti gözün aydın canım. hayırlısıyla keseyi görüp pıtpıtları duyarsın inş
yetercim çok çok eski halini bilmiyorum ama bu topik bile tatil başladığından beri sessizleşti
tusemim merakla senden güzel haberler bekliyoruz. umarım şu anda kocişinle kutlama yapıyorsundur

yaz geldi valla hareket edesi gelmiyor insanın bu ne sıcak böyle valla yanıyoruz

Son düzenleme:
aysegülüm kocam hasta orta kulak iltihabı olmuş ağrıdan duramıyor ateşi 39 derece.napacağımı şaşırdım

ay canım ya çok geçmiş olsun eklem yerlerine soğuk bez koy tatlım ya
saol cnm koydum koydum sürekli ayaklarına bile.az önce ağrı kesici ateş düşürücü içirdim biraz uyudu .şimdi uyuduğu yerde ölçtüm 36.9 çıktı.ama alnı boncuk boncuk terdi.
ilaç işe yaramış demekki yoksa da acile gidicektik.

aman canım düşmezse gidin acile ateş iyi değil ılık duş falan alsın kolay gelsin tatlım erkeklerin hastalıklarıyla uğraşmak zordur

aman canım düşmezse gidin acile ateş iyi değil ılık duş falan alsın kolay gelsin tatlım erkeklerin hastalıklarıyla uğraşmak zordur
aldırdım cnm kafasını ıslattırmadım doktor su kaçmasın dedi. düşmüş şimdi bakalım yükselirse gidicez tatlım.hee kızz erkekler çok nazlı bizim gibi tüp bebek yaptırsalar 6 ay yatarlar heralde..neyse kuzu eşim yatmışken azcık ben de yatim.öptüm..

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin

kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın

kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın

allah sabır versin bacım cok zor bu acıya dayanmak

Son düzenleme:

çok üzgünüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum hiç bir sözün teselli etmeyeceğinide biliyorum allah içine inşirah versin huzura erdirsin bebek hasretini bitirsin

pzts ye az kaldı
evet az kaldı ama o zaman da oruç hazırlığı filan olur:)))))))

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin
saol tatlım..

oyy kuzum çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ben de iki kere yaşadım ama işte ağlıoz ağlıoz geçio be canım sen de atlatıcaksın ve inşallah bi gün yüzümüz gülücek.Allah hepimize sabır versin dualarımızı kabul etsin inşallah geçmiş olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…