Pozitif sonuç alan arkadaşlar
Şu beta hsg değerlerine bakar mısınız !
3.gün embriyosu 3 adet transfer edildi.
Benzeyen olumlu sonuçlanan gebelik var mı?
10.gün 41
11.gün 83
12.gün 102
14.gün 200
15.gün 269
Yarın 16.gün olacak ve yine test yapılacak
Endişeliyim artışlar az gibi..
Bugün 423.60 çıktı. Dr iyi dedi. Bir hafta sonra çağırdı:))
evet canım hem h.sonu diye hemde yaz geldi ya ondan...bide herkes tedavilere ara verdi o yüzden cok fazla konusulmuyo ama genelde cıvılcıvılızdır
merhaba kızlar :) umarım keyifler yerindedir. ben ist.un nemi yüzünden patlamak üzereyim
deti gözün aydın canım. hayırlısıyla keseyi görüp pıtpıtları duyarsın inş
yetercim çok çok eski halini bilmiyorum ama bu topik bile tatil başladığından beri sessizleşti
tusemim merakla senden güzel haberler bekliyoruz. umarım şu anda kocişinle kutlama yapıyorsundur
Evet cnm hafta sonu diye böle ama bu aralar sakin genel olarak normalde bi dakka boş durmazdı burda:))))))bu sesiz topik hafta sonu diye sanırım
ay canım ya çok geçmiş olsun eklem yerlerine soğuk bez koy tatlım yaaysegülüm kocam hasta orta kulak iltihabı olmuş ağrıdan duramıyor ateşi 39 derece.napacağımı şaşırdım
saol cnm koydum koydum sürekli ayaklarına bile.az önce ağrı kesici ateş düşürücü içirdim biraz uyudu .şimdi uyuduğu yerde ölçtüm 36.9 çıktı.ama alnı boncuk boncuk terdi.ay canım ya çok geçmiş olsun eklem yerlerine soğuk bez koy tatlım ya
aman canım düşmezse gidin acile ateş iyi değil ılık duş falan alsın kolay gelsin tatlım erkeklerin hastalıklarıyla uğraşmak zordursaol cnm koydum koydum sürekli ayaklarına bile.az önce ağrı kesici ateş düşürücü içirdim biraz uyudu .şimdi uyuduğu yerde ölçtüm 36.9 çıktı.ama alnı boncuk boncuk terdi.
ilaç işe yaramış demekki yoksa da acile gidicektik.
aldırdım cnm kafasını ıslattırmadım doktor su kaçmasın dedi. düşmüş şimdi bakalım yükselirse gidicez tatlım.hee kızz erkekler çok nazlı bizim gibi tüp bebek yaptırsalar 6 ay yatarlar heralde..neyse kuzu eşim yatmışken azcık ben de yatim.öptüm..aman canım düşmezse gidin acile ateş iyi değil ılık duş falan alsın kolay gelsin tatlım erkeklerin hastalıklarıyla uğraşmak zordur
evet cnm hafta sonu diye böle ama bu aralar sakin genel olarak normalde bi dakka boş durmazdı burda:))))))
aldırdım cnm kafasını ıslattırmadım doktor su kaçmasın dedi. düşmüş şimdi bakalım yükselirse gidicez tatlım.hee kızz erkekler çok nazlı bizim gibi tüp bebek yaptırsalar 6 ay yatarlar heralde..neyse kuzu eşim yatmışken azcık ben de yatim.öptüm..
kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın
kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın
evet az kaldı ama o zaman da oruç hazırlığı filan olur:)))))))pzts ye az kaldı
saol tatlım..geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin
oyy kuzum çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ben de iki kere yaşadım ama işte ağlıoz ağlıoz geçio be canım sen de atlatıcaksın ve inşallah bi gün yüzümüz gülücek.Allah hepimize sabır versin dualarımızı kabul etsin inşallah geçmiş olsun cnm..kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?