canım az değil kilosu sıkma canını bak çok güzel gidiyo diyosun herşeycanım iyim çok şükür bi yaramazlık yok hamileliğim sorunsuz geçiyor bebeğim 1200 grm olmuş azmı anlayamadım dr çok güzel haftasında dedi bu günlerde doğum stresi sardı ben normal doğum istiyorum ama sanırım olmucak çünkü babam beyin ameliyatı geçirdi planlı doğum yapmak zorundayım annemin benimle olabilmesi için çünkü kardeşiminde babamın yanına gelmesi lazım hastane 1,30 dk uzaklıkta kafam karışık kayınvalidemle yapamam rahatına düşkün stres olurum o olursa başımdailla bi sorun çıkıyormuş sakin huzurlu hamilelik geçiremicem galiba ben hayırlısıyla doğumuda atlatıp bebeğimle evime dönmekten başka bişi istemiyom artık
sağol canım benim rabbim sanada göstersin ama en sorunsuzundan inşallah evet çarşambaya az kaldı tatlım hayırlısıyla gelsin elizim böyle beklemek çok zormuşhep aklımdasın desem inanırmısın bana
inan senden eliz prensesin sağlıkla kucağında olduğun haberini alınca bende koca bir oh çekicem..Rabbim sağlıkla huzurla nasib edecek inş..Çok az kaldı..Çarşamba dediğin yatcaz kaklcaz bitcek..
ayyy Canısımm imzan şapşahane olmuşş..bende istiyorum banane yaa birtürlü yükleyemedim gönlümce bir imza ..gerçi doğru ddüzgün bile uğrayamıyorumm o da var amaa....konken partimiz yarın kürkünü de giy gel taam mııhep aklımdasın desem inanırmısın bana
inan senden eliz prensesin sağlıkla kucağında olduğun haberini alınca bende koca bir oh çekicem..Rabbim sağlıkla huzurla nasib edecek inş..Çok az kaldı..Çarşamba dediğin yatcaz kaklcaz bitcek..
tatlım hiç stres yapma bence eliz prensesimiz hayırlısıyla annesine merhaba dicek canım hiç canını sıkma inşallah bi çarsamba olsunda müjdeni bekliyoruz kızlar banada dua edin nolur yaa ölücem heyecandan yarın test günüm inşaallah meleklerim annnelerine sıkıca tutundular inanıyorum yada inanmak istiyorum bakalım yarın hayırlısıyla cıkıcak ortaya dualarınıza cok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:
Sağol canım ya inşallah hayırlısıyla gelsin kuzum yarın büyük gün demek inşallah bebişlerin seninle tutunmuşlardır annelerine dualarım senle canımtatlım hiç stres yapma bence eliz prensesimiz hayırlısıyla annesine merhaba dicek canım hiç canını sıkma inşallah bi çarsamba olsunda müjdeni bekliyoruz kızlar banada dua edin nolur yaa ölücem heyecandan yarın test günüm inşaallah meleklerim annnelerine sıkıca tutundular inanıyorum yada inanmak istiyorum bakalım yarın hayırlısıyla cıkıcak ortaya dualarınıza cok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:
canlar ben bu gece cok kalamicam bi haber verim dedimdi.yemegi yedikten sonra bi agirlik coktu midem bulandi.biraz uzanip uyicam.cok yoruldum bugun(
Canım bence çoookk güzel artmış 2 günde bir 2 ye katlanması lazım senin hergün 2 ye katlamış stres yapma bence çok güzel hayırlı olsun bebişinPozitif sonuç alan arkadaşlar
Şu beta hsg değerlerine bakar mısınız !
3.gün embriyosu 3 adet transfer edildi.
Benzeyen olumlu sonuçlanan gebelik var mı?
10.gün 41
11.gün 83
12.gün 102
14.gün 200
15.gün 269
Yarın 16.gün olacak ve yine test yapılacak
Endişeliyim artışlar az gibi..
canım benim teşekkür ederim..o ara ara bendede oluyodu ama bu kokulu canım rahatsız ediyo afedersin yosun kokusundan agır ama seffaf..canımm geçmiş olsun...benim ara ara adetlerden sonra yumurtlamama yakın renksiz ama kokusuz akıntım olurdu eskiden bu normal diye biliyorum ama kokusu rahatsız ediciyse üşütmüş olabilirsin idrar yollarını ayaklarını sıcak tut canımm..birkaç gün evde terliksiz gezmee rüzgarda cereyeanda durma soğuk soğuk suları içmee..ben yaz geleli ılık su içiyorumm...dolaba girmemiş damacanadan...inan soğuk su içinnce daha bi,r terliyor insan...vücut soğuk suyu içince vücut ısısını dengelemek için terletiyor resemn insanı....
canım benim büyük gün bugünkızlar banada dua edin nolur yaa ölücem heyecandan yarın test günüm inşaallah meleklerim annnelerine sıkıca tutundular inanıyorum yada inanmak istiyorum bakalım yarın hayırlısıyla cıkıcak ortaya dualarınıza cok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:
evet canım yaa cok agrıtır tetanoz sana tavsiyemm soğuk uygulama yap baya azaltır agrısınıGunaydin kizlar kac saattir uyumaya calisiyorum ama olmuyor. Dun tetanos asisi oldum kolum agriyooBugun detayli taramamiz var saat 11de insallah hersey yolundadir..
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn
bu sesiz topik hafta sonu diye sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?