Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım az değil kilosu sıkma canını bak çok güzel gidiyo diyosun herşey bişeyi kafana takma yanında birileri var ben hala yalnızım sağlıkla gelsin kuzularımız inşallahhh
sağol canım benim rabbim sanada göstersin ama en sorunsuzundan inşallah evet çarşambaya az kaldı tatlım hayırlısıyla gelsin elizim böyle beklemek çok zormuş

tatlım hiç stres yapma bence eliz prensesimiz hayırlısıyla annesine merhaba dicek canım hiç canını sıkma inşallah bi çarsamba olsunda müjdeni bekliyoruz kızlar banada dua edin nolur yaa ölücem heyecandan yarın test günüm inşaallah meleklerim annnelerine sıkıca tutundular inanıyorum yada inanmak istiyorum bakalım yarın hayırlısıyla cıkıcak ortaya dualarınıza cok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:

ayyy Canısımm imzan şapşahane olmuşş..bende istiyorum banane yaa birtürlü yükleyemedim gönlümce bir imza ..gerçi doğru ddüzgün bile uğrayamıyorumm o da var amaa....konken partimiz yarın kürkünü de giy gel taam mıı

Tusemim canımm kutlayamadım senii denk gelip birtürlü....inşaallah değerin güzelce katladığında şapşahane bir kutlama yapacağım dansözlerimleenn burdaa ayy ne alemim sen dua edin demişsin ben dansözlü kutlama yapacam diyorumm

Son düzenleme:
Sağol canım ya inşallah hayırlısıyla gelsin kuzum yarın büyük gün demek inşallah bebişlerin seninle tutunmuşlardır annelerine dualarım senle canım

ayyy ben de tusemim test yaptı pozitif çıktı da değerinin yükselmesini bekliyorz sandımm ama Allah söyletmiş olsun inşallah:=)
aysegülüm ıpad e bi geçsene cnm bişe dicem.

yarın büyük gün çok heycanlııııııı
idrar testi yapmadan nasıl durdun sen amaaaa :26:

canlar ben bu gece cok kalamicam bi haber verim dedimdi.yemegi yedikten sonra bi agirlik coktu midem bulandi.biraz uzanip uyicam.cok yoruldum bugun(

canlar ben bu gece cok kalamicam bi haber verim dedimdi.yemegi yedikten sonra bi agirlik coktu midem bulandi.biraz uzanip uyicam.cok yoruldum bugun(

Selam cnımmm bende çok yorgun ve gerginim misafirler yeni gittiler temizlik yptm vee çok şükür halılrımı serdim çok güzel yıkamışlar yrında birz işim var ve ramazna misler gibi giricem inş

Pozitif sonuç alan arkadaşlar

Şu beta hsg değerlerine bakar mısınız !
3.gün embriyosu 3 adet transfer edildi.
Benzeyen olumlu sonuçlanan gebelik var mı?

10.gün 41

11.gün 83

12.gün 102

14.gün 200

15.gün 269

Yarın 16.gün olacak ve yine test yapılacak

Endişeliyim artışlar az gibi..

Canım bence çoookk güzel artmış 2 günde bir 2 ye katlanması lazım senin hergün 2 ye katlamış stres yapma bence çok güzel hayırlı olsun bebişin

Gunaydin kizlar kac saattir uyumaya calisiyorum ama olmuyor. Dun tetanos asisi oldum kolum agriyoo Bugun detayli taramamiz var saat 11de insallah hersey yolundadir..

canım benim teşekkür ederim..o ara ara bendede oluyodu ama bu kokulu canım rahatsız ediyo afedersin yosun kokusundan agır ama seffaf..
neyse dün ayşegülün dediği fitili aldım inan felaket söktürdü devam edicem kokuda biraz yasıldı gibi bu sabah akıntım hiç olmadan uyandım faydası olacak herhalde.
canım ben üşütmüşüm zaten dün dr a gittim ciğerlerimi üşütmüşüm boğazlarım fena olmus..:2:

gececek inşallah...
canım benim büyük gün bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleeee

Gunaydin kizlar kac saattir uyumaya calisiyorum ama olmuyor. Dun tetanos asisi oldum kolum agriyoo Bugun detayli taramamiz var saat 11de insallah hersey yolundadir..
evet canım yaa cok agrıtır tetanoz sana tavsiyemm soğuk uygulama yap baya azaltır agrısını
hadi bakalım canım sende hayırlı haberlerle gel inşallah öpüldünüzz

günaydınlarrrr herkese....
hayırlı günler olsun inşallah....
güzel bi haftasonu olsun hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…