Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın hanımlar gününüz aydın ve de bereketli olsun ,iyi haftalar...cümlemize hayırlı ramazanlar diliyorum

inşallah canım inşallah....
Yarın yeni bir gün olacak ramazanın ilk günü..
Allahım dua kapılarını sonuna kadar açıyor bizimde dualarımız kabul buyursun inşallah
amannnnnn bütün dualrımıza dostlarımızda katmak nasip olsun inşşş her kimin ne sıkıntısı varsa rabbim gidersin inş ramazın hürmetine

amannnnnn bütün dualrımıza dostlarımızda katmak nasip olsun inşşş her kimin ne sıkıntısı varsa rabbim gidersin inş ramazın hürmetine
inşallah canım benim inşallah...
zaten müslümanın müslümana duası geçermiş kendimizden ziyade karşımızdaki içinde cok dualar edelim inşallah

Günaydın kızlaar
bugün çok güzel bir gün inşaallah yarın daha da güzel birgün olacak 11 ayın sultanı geliyor...ne yapsam ne hazırlasam nasıl karşılasam diye içim içime sığmıyor...bir yazı okudum bugün etkilendim sanırımm.. son Ramazanımzmış gibi şevkle karşılayanlardan hakkıyla eda edenlerden olmayı nasip etsin Rabbim bize İnşaallah

günaydın hanımlar gününüz aydın ve de bereketli olsun ,iyi haftalar...cümlemize hayırlı ramazanlar diliyorum

inşallah canım benim inşallah...
zaten müslümanın müslümana duası geçermiş kendimizden ziyade karşımızdaki içinde cok dualar edelim inşallah

Günaydın ve de gönülden Amin diyorum dualarınıza dileklerinize hanımlar....Rabbim sıkıntılarımızı gidersin meleklerimizin müjdesini bu mübarek ayda herbirimize tek tek bildirsin inşaallahEki Görüntüle 750663

evet canım 11 ayınsultanı geliyoooo
bu gün bizde iş çıkışı ailemle ramazan öncesi son pikniğimzi yapcaz gece için ne hazırlasam derdindeyim bende ilk sahur ilk oruç olacak inşallah

günaydın canım....
inşallah arkadaşım bi dahaki ramazanımızı bebişlerimizle yanımızda veya göbişimizde karşılayalım

SELAM KIZLAR hepinize günaydın olsun , bu güzel günde her haberiniz hayırlı olsun gününüz bereketli ramazanımız hayırlı olsun inşallah.. nafişcim seni tebrik ediyorum canım bi sebebten dolayı..şimdi yazcam..

egunal Gülden'e özellikle

ferit geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktorumuz cumartesi günü pipisini gördüüüüüüüüüüüüüüüüü

Rabbiim herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah, sağlıkla sıhatle ve hayırla...

Son düzenleme:
bu tebrik sebebi oğluşun olucanı
bildiğimden dolayı dimi başka bişi yok yaneeee:44::44:
hadi gözün aydın canım ama iki pipilide zor işin yaaa

gözünüz aydın, sağlıkla kucağınza alın oğlunuzu inşallah
siz "ferit geliyor" diye yazınca ilgimi çekti, biz de eşimle konuşurken oğlumuz olursa ferit koyarız diyorduk, eski isimleri seviyoruz diye
şuan tüp bebek tedavisine başladık sebepsiz infertilite nedeniyle, bugün henüz iğnelerdeki 5. günüm. inşallah hamilelik ve annelik bana da nasip olur

hayırlı olsun tedaviniz sonu bebekli olsun inşallah...

evet canım 11 ayınsultanı geliyoooo
bu gün bizde iş çıkışı ailemle ramazan öncesi son pikniğimzi yapcaz gece için ne hazırlasam derdindeyim bende ilk sahur ilk oruç olacak inşallah
ne güzel dir ailece piknik yapmak...evet yaa geldik mi iftara ne pişirsem derdinee...ne yapsak ki sahuraa :44::44::44::44:biz de her sene mutlaka ya sultanahmette ya da eyüp sultan da iftar yaparız...piknik yapmayalı yıllar oldu aslında...memlekette ailemle yapıyoruz ama burda nasip inşallah Ramazandan sonra piknik mangal ne denk gelirse yaparız inşaallah
günaydın canım....
inşallah arkadaşım bi dahaki ramazanımızı bebişlerimizle yanımızda veya göbişimizde karşılayalım
amin NFY ciğim inşaallah ramazan da koca göbüşlü ya da doğurmuş bebişli olalımm.....

hoş gelsin sefalar getirisin Ferit Paşamız sağlıkla gelsin inşaalah kucağına canımm....dualarına da yürekten Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

babamın köyde tarlası var yandaki bi tarlayıda aldık kocaman çiftlik oldu 15 dönüm oraya ev filan yaptılar bide düğünden sonra güneş enerjisinden elektrik yapıldı bildiğin ev gibi oldu biz baska yere değil hep oraya gideriz pikniğe canım yolunuz bursaya düşerse beklerimm

bana özel bir mesaj varmış hemen geldim
sen teeeeee bi zamanlar feride istiyorum ondan feridemasal koydum nickimi dediydin bende nerden biliyosun ya ferit masal olursa geyiği yapmıştım al sana ferit kukulu olsun diye çıktın yola pipili bitti
maşallahhhhh paşa geliyooo

öncelikle tedavin hayırlı sonu bebekli olsun tatlım..
''ferit'' hikayesi çok derin bizde şöyle anlatayım
kocasınınkuzusu nickli arkadaşımızın ilk nicki FERİDEMASAL idi kadınlar kulübünde sonra değişiklik yaptı ve kocasınınkocası olarak bizimle devam ediyor...feridemasal nickini kızı olursa adını feride koyarım diye düşündüğünden nicikini de ona göre seçmiş bende o dönem ya erkek olursa feridemasal değil de ferit masal olursa dedim o günden beri ferit muhabbeti var işte dediğime geldi feride değil ferit geliyor

selam vermeden direk yazmaya başladım..
güzel bir hafta bizim olsun şekeler..
Ramazan bu gece başlıyor...
Bugün ütü işini halledeyim yarın malum oruçlu dağ gibi ütüyü yapamiciimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…