günaydın hanımlar gününüz aydın ve de bereketli olsun ,iyi haftalar...cümlemize hayırlı ramazanlar diliyorum
amannnnnn bütün dualrımıza dostlarımızda katmak nasip olsun inşşş her kimin ne sıkıntısı varsa rabbim gidersin inş ramazın hürmetineinşallah canım inşallah....
Yarın yeni bir gün olacak ramazanın ilk günü..
Allahım dua kapılarını sonuna kadar açıyor bizimde dualarımız kabul buyursun inşallah
inşallah canım benim inşallah...amannnnnn bütün dualrımıza dostlarımızda katmak nasip olsun inşşş her kimin ne sıkıntısı varsa rabbim gidersin inş ramazın hürmetine
günaydın hanımlar gününüz aydın ve de bereketli olsun ,iyi haftalar...cümlemize hayırlı ramazanlar diliyorum
amannnnnn bütün dualrımıza dostlarımızda katmak nasip olsun inşşş her kimin ne sıkıntısı varsa rabbim gidersin inş ramazın hürmetine
inşallah canım benim inşallah...
zaten müslümanın müslümana duası geçermiş kendimizden ziyade karşımızdaki içinde cok dualar edelim inşallah
Günaydın kızlaar
bugün çok güzel bir gün inşaallah yarın daha da güzel birgün olacak 11 ayın sultanı geliyor...ne yapsam ne hazırlasam nasıl karşılasam diye içim içime sığmıyor...bir yazı okudum bugün etkilendim sanırımm..son Ramazanımzmış gibi şevkle karşılayanlardan hakkıyla eda edenlerden olmayı nasip etsin Rabbim bize İnşaallah
Günaydın ve de gönülden Amin diyorum dualarınıza dileklerinize hanımlar....Rabbim sıkıntılarımızı gidersin meleklerimizin müjdesini bu mübarek ayda herbirimize tek tek bildirsin inşaallahEki Görüntüle 750663
bu tebrik sebebi oğluşun olucanıSELAM KIZLAR hepinize günaydın olsun , bu güzel günde her haberiniz hayırlı olsun gününüz bereketli ramazanımız hayırlı olsun inşallah.. nafişcim seni tebrik ediyorum canım bi sebebten dolayı..şimdi yazcam..
egunal Gülden'e özellikle
ferit geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktorumuz cumartesi günü pipisini gördüüüüüüüüüüüüüüüüü
Rabbiim herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah, sağlıkla sıhatle ve hayırla...
bu tebrik sebebi oğluşun olucanı
bildiğimden dolayı dimi başka bişi yok yaneeee:44::44:
hadi gözün aydın canım ama iki pipilide zor işin yaaa
evet şekerim :)
kocamdan birtanedaha nasıl olucak bilmiyorum hayatımın sona erdiği an :)))))))))
SELAM KIZLAR hepinize günaydın olsun , bu güzel günde her haberiniz hayırlı olsun gününüz bereketli ramazanımız hayırlı olsun inşallah.. nafişcim seni tebrik ediyorum canım bi sebebten dolayı..şimdi yazcam..
ferit geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktorumuz cumartesi günü pipisini gördüüüüüüüüüüüüüüüüü
Rabbiim herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah, sağlıkla sıhatle ve hayırla...
gözünüz aydın, sağlıkla kucağınza alın oğlunuzu inşallah
siz "ferit geliyor" diye yazınca ilgimi çekti, biz de eşimle konuşurken oğlumuz olursa ferit koyarız diyorduk, eski isimleri seviyoruz diye
şuan tüp bebek tedavisine başladık sebepsiz infertilite nedeniyle, bugün henüz iğnelerdeki 5. günüm. inşallah hamilelik ve annelik bana da nasip olur
ne güzel dir ailece piknik yapmak...evet yaa geldik mi iftara ne pişirsem derdinee...ne yapsak ki sahuraa :44::44::44::44:evet canım 11 ayınsultanı geliyoooo
bu gün bizde iş çıkışı ailemle ramazan öncesi son pikniğimzi yapcaz gece için ne hazırlasam derdindeyim bende ilk sahur ilk oruç olacak inşallah
amin NFY ciğim inşaallah ramazan da koca göbüşlü ya da doğurmuş bebişli olalımm.....günaydın canım....
inşallah arkadaşım bi dahaki ramazanımızı bebişlerimizle yanımızda veya göbişimizde karşılayalım
SELAM KIZLAR hepinize günaydın olsun , bu güzel günde her haberiniz hayırlı olsun gününüz bereketli ramazanımız hayırlı olsun inşallah.. nafişcim seni tebrik ediyorum canım bi sebebten dolayı..şimdi yazcam..
ne güzel dir ailece piknik yapmak...evet yaa geldik mi iftara ne pişirsem derdinee...ne yapsak ki sahuraa :44::44::44::44:biz de her sene mutlaka ya sultanahmette ya da eyüp sultan da iftar yaparız...piknik yapmayalı yıllar oldu aslında...memlekette ailemle yapıyoruz ama burda nasip inşallah Ramazandan sonra piknik mangal ne denk gelirse yaparız inşaallah
amin NFY ciğim inşaallah ramazan da koca göbüşlü ya da doğurmuş bebişli olalımm.....
hoş gelsin sefalar getirisin Ferit Paşamız sağlıkla gelsin inşaalah kucağına canımm....dualarına da yürekten Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnfi
gözünüz aydın, sağlıkla kucağınza alın oğlunuzu inşallah
siz "ferit geliyor" diye yazınca ilgimi çekti, biz de eşimle konuşurken oğlumuz olursa ferit koyarız diyorduk, eski isimleri seviyoruz diye
şuan tüp bebek tedavisine başladık sebepsiz infertilite nedeniyle, bugün henüz iğnelerdeki 5. günüm. inşallah hamilelik ve annelik bana da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?