kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın
kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın
günaydın kızlar benim bu ay regli günüm 5gün geçti , bugün 6.günümdü ve sabah idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi allahım ne zaman pozitifi görüceğim moralim bozuldu 10 gün geçerse kanda yaptırmayı düşünüyorum şimdi kanda yaptırsam çıkmazsa diye korkuyorum bizler ne zaman kucağımıza alıcağız bebişlerimizi
Mutlu pazarlar kızlar ramazan öncesi yemenin serbest olduğu son pazarımız ne bulursanız yiyin
ne burlsak yiyelim ha
Eki Görüntüle 750279 Eki Görüntüle 750279 Eki Görüntüle 750279 Eki Görüntüle 750279 Eki Görüntüle 750279 ezan OKUNUYOR RAMAZAN GELİYOR SİZE BÖYLE OLUN İNŞŞŞ DEMEK GELDİ İÇİMEki Görüntüle 750280 EN İNŞŞŞŞŞ BÖYLE OLURSNUZEki Görüntüle 750280
Mutlu pazarlar kızlar ramazan öncesi yemenin serbest olduğu son pazarımız ne bulursanız yiyin
Aleykum selam sana da hayirli sabahlar tatlimm
inşallah canım inşallah....günaydın kızlar allahım hiç umadığımız yerlerden umadığımız kapılar açsınnn çok güzel haberler almak nasip olsun inş
hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?