Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın

Canım benimm kıyamam sana Hayırlısı olsun balım inş bir dahaki denemede herşey gönlünde olur gerçekten çok üzüldüm bugün girdim baktım meraktn şimdide sırf senin için girdim tatlım çok şükür yumurta var sperm var inş Rabbim tez zamanda bebişine kavusturur

kızlar test sonucum 2 bugün aglamaktan içim çıktı helak oldum ancak yazabiliyorum kusura bakmayın merakta bırakdım sizi yüzüm gözüm şişti resmen biraz toparlanıyım gelirim yarın

canım çok üzüldüm, allah sabır versin inşallah en kısa sürede toparlan... ama lütfen unutma , demekki hayırlısı bu imiş.. Yüce Rabbim böyle uygun görmüş.... sen şimdi önüne bakacak ve yeniden bekleyen embryolarını alacaksın.... görüştüğümüz topicde göremedim burdan buldum seni.... n e yaptın diye bakarken sonucunu gördüm.... görüşmek üzere sevgiyle kal.

tusemim sormayı unuttum canım, sen rahim çizdirme yaptırcaktın , sonraki gelişmelerini anlatırmsın müsait olunca. ne kadar verimli oluyor merak ettim, ben beklemedeyim biliyorsun...... ayrıca sen tarnsfer olduğuna göre istenilen kalınlığa ulaştın mı.

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim bu ay regli günüm 5gün geçti , bugün 6.günümdü ve sabah idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi allahım ne zaman pozitifi görüceğim moralim bozuldu 10 gün geçerse kanda yaptırmayı düşünüyorum şimdi kanda yaptırsam çıkmazsa diye korkuyorum bizler ne zaman kucağımıza alıcağız bebişlerimizi

canım dün kk ya giremedim kızların alıntılarından anladığıma göre negatif almışsın...
napıcaz önümüze bakacaz o negatiflerden çok gördüm ben Rabbimin bizim için düşündüğü bir iyilik vardır bu olumsuzlukların içinde üzülmemek elde değil ama olsun canımız saolsun

allahım atlatmayı nasip etsin inşşş en kısa zamanda yüzünü güldürecek haberler alırsın

allah büyük canım yaaa ynede kandan baktır inşş bir günnn o çift çizgiyi görmek bizede nasip olur

Mutlu pazarlar kızlar ramazan öncesi yemenin serbest olduğu son pazarımız ne bulursanız yiyin

Herkese iyi akşamlar bugün çok yoruldum çarşıya gittik öğlen bebişin eksiklerini aldık arabasını aldık akşamüstüde pikniğe gittik yoruldum ama bebişime bişeyler almak çok zevkli inşallah kullanmak nasip olur cuma doktora gittik 75 gr şeker yüklemesi yapıldı internetten sonuçlara baktım iyi şekerim yüksek değil hatta açlık şekerim sınırda aç olmadan ölçtürdüğüm halde demek aç olsam baya düşük çıkcak şuan problem yok çok şükür 2 hafta gitcem bidaha kontrole

Gunaydin kizlar mutlu haftalar herkese.. Bugun ilk sahurlar yapilacak Allahim oruclarinizi kabul etsin..

günaydın kızlar allahım hiç umadığımız yerlerden umadığımız kapılar açsınnn çok güzel haberler almak nasip olsun inş
hepimize

günaydın kızlar allahım hiç umadığımız yerlerden umadığımız kapılar açsınnn çok güzel haberler almak nasip olsun inş
hepimize
inşallah canım inşallah....
yarın yeni bir gün olacak ramazanın ilk günü..
Allahım dua kapılarını sonuna kadar açıyor bizimde dualarımız kabul buyursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…