Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok şükür ramazan da geldi arkadaşlar, yüce rabbim bu güzel ayda herkesin dualarını dileklerini kabul eder, herkesin gönlüne göre verir inşallah :)

Feridecim gözün aydın canım. Tuna'ma arkadaş geliyor Ben erkek evlattan çok korkardım, kız gibi olmuyorlar sonuçta, dizinin dibinde her an gözünün önünde tutamıyorsun. İnş sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar

Nafişim piknik dedin yarama tuz bastın resmen Yaz aylarından sırf şu piknikçiler yüzünden nefret ediyorum. Eyüp ve Samatya sahilleri bizim yürüyüş alanlarımız normalde ama yaz aylarında mangal dumanı, ayaklarımıza dolaşan çöp poşetleri ve şalvarlı atletli sözde iyi Müslümanlar(değerlendirmesi bana kalmaz elbette ama) yüzünden arabayla bile geçemiyoruz oralardan. 7 ay boyunca midem bulanmadı, akşam arabanın içinde ölecektim neredeyse. Ben piknik yapılmasın demiyorum, herkes yiyeceğini alıp otursun yesin, mangalı sizin gibi özel alanları varsa yapsınlar. sonuçta bugüne kadar kimse mangalsızlıktan ölmemiş. kalkarken de çöpğlerini temizleyip gitsinler. ayrıca ben sokakta kocamın yanında dondurma yesem eleştirirler, hani bu insanlarda göz hakkı bilinci. hadi benim koku ve pislikten sinirlerim bozuluyor, ya canı isteyen diğer insanlar. çok ayıp yaaaaaaaa. bak yine sinirlendim

kırmızıyla çizdiğim ne oluyo kııızzz

dur bi kızzz sakin olll

evet canım biz evimizin balkonunda bile yapmayız mangalı halbuki küçük mahalle arası ama yiyen varyiyemeyen var..
o yüzden ya piknik alanına mangalcıların yerine gideriz yada çiftliğimizee

canım inşallah sizede rabbişm nasip eylesin meleğinizi, umuyorumki bebeğiniz sizinmle olacak tek yapman gereken rahat ve gevşek olman yoksa kendini kasyığın ve sürekli düşündüğün için olmama ddurumları tekrarlayacaktır. Bırak rabbim onun yazısını hazır ettiyse sen istesende gelecek istemesende.. hiç birşeyi değiştiremeyiz ancak yön verebiliriz sende olumu yönlendir ruhunu.. hayır olsun size şimdiden..
bu arada bebeğimizin adına ferit koymayacaız aslında o işin espirisi benim kızım olsaydı feride koyacaktım adına egunal var burda o bana he erkek olursa da ferit gelice derdi o sebeble ferit gelcek yazdım :))

allah razı olsun senden feritmasal nasılda güzel bi isim oldu :))))))))kız totoş gişbi oldu bu isim sadece ferit olsa neyse ama biz başka bişi koycaz pipiliyeeeeee :)

allah razı olsun inicirim tunanan bir arkadaşta benden gelsin tabi :) maviş maviş oynaşsınlar yavrularımız ve evet haklısın mangal olayı benide bitiriyor ögh ögh iim çıkıyo kokudan resmen ölümcül bişey bazı yerlerde yasaklamakla ne kadarda haklılar hem çöp hem pislik hem görüntü.. herkes hususi alanında yapmalı bu işi..

kırmızıyla çizdiğim ne oluyo kııızzz

güldenimi sıcak çarpmış yada ütü :))) ya nickşme baktım bir daha kendimden şüphe ettim bir an kocasınınkocası puhahahah

biraz önce egunal da yazmış okudum çok güldüm kendime de, konunun nereden geldiğine de... sağlıkla gelsin ferit öyleyse

tevekkül etmeye çalışıyorum canım dediğin gibi, herşeyi oluruna bırakmaya çalışıyorum. sadece çalıştığım için kimseye sezdirmeden halletmek beni strese sokuyor o kadar. şimdi Rabbimin izniyle oruca da başlayınca oyalanırım zaten. ama tabi opuda ve transferde tutamayacağım, inşallah sonra kaza ederim onları da...

Slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben bu sene oruç tutamıyacağım için çok garip geliyo ilk defa oruçsuz bir ramazan geçircem çok zorlancağım kesin çünkü arada babamlara gidip kalmayı düşünüyorum onların yanında nasıl saklı gizli su içcem bilmiyorum bu arada topiğimizde erkek üstünlüğü oluyo gibi erkekler çoğalıyo galiba :)

güldenimi sıcak çarpmış yada ütü :))) ya nickşme baktım bir daha kendimden şüphe ettim bir an kocasınınkocası puhahahah
öle bişicikler oldu galibaaaa

canım gizli saklı yapmanı gerektirecek utanılacak bişey yokki ortada..
rahat ol gerçekten onlar bizim iyiliğimizi düşünürler...
ben var yaa ohss den sonra acayip gaz problemi yasadım kalkıp gidemiyorum odadan dısarı cıkamadım 2 gün kıvrandım resmen..
hayatımda annemin yanında yanlışlıkla bile gaz kacırmadım ama o zaman mecburiyetten yapmıstım onun gbi aynı...
ay çokmu ayıp oldu nee

yok canım ayıp olmadı insan alışkın olmayınca garip geliyo işte

kızlar durulife ın tüp bebek tedavisinde stres yönetimi isimli konusunda neden yazılanlar silinmiş bilgisi olan varmı ve durulife epeydir yoktur ondan haber alıyomusunuz merak ettim

kızlar durulife ın tüp bebek tedavisinde stres yönetimi isimli konusunda neden yazılanlar silinmiş bilgisi olan varmı ve durulife epeydir yoktur ondan haber alıyomusunuz merak ettim

canım gecen hafta tusemimle bende gördük onu sonra mesaj attım ama hiç steye girmedi umarım bi sorun yoktur???

kızlar durulife ın konusu özel bir durumdan dolayı içeriği silindi önemli değil kk ile ilgisi yok durulife ın isteği üzerine silindi...

Allah benim iyiliğimi versin kendim yazdım kendim güldüm hiç te güliciimmmm yoktu valla ilahi ben
kafam nerdeyse o nasıl bir nicktir KOCASININKOCASI

adam geymidir 3 lü ilişkimi yaşıyolar nedir diyedüşündürcen insanları Eki Görüntüle 750889 Eki Görüntüle 750889 Eki Görüntüle 750889
kızlar durulife ın konusu özel bir durumdan dolayı içeriği silindi önemli değil kk ile ilgisi yok durulife ın isteği üzerine silindi...
bende görüştüm şimdi bi problem yokmuş cok şükür ama bebeler heran gelebilirimiş

bakalım ne koycaksınız ismini merakla bekliyorum istersen ben koyayım bugün harikayım yaratıcılıkta üzerime yok kocasınınkocası mesela
ütüye henüz başlayamadım o çarpmış olamaz demekki sıcaktan havale geçirdiğim bir anda çıkmış o kelime

daha neler hamilesin bu sıcakta oruç tutmak olurmu kimsede tuhaf karşılamaz..
evet topiki erkek bebeler bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…