hepsi çok şeker canım Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
penye battaniye birkaç tane olsun çok lazım oluyomuş. ben aklıma gelenleri sayayım bizim aldıklarımızdan eksiklerini sen tamamla.
uyku seti, nevresim yedek çarşaf, havlu, ağız mendilleri,
bebek telsizi, ateşölçer, elektrikli göğüs pompası (bana şart ikiz olunca)
kendin için göğüs pedi, uzun ped ya da hasta bezi, göğüs kremi, gecelik, pijama, terlik, ıslak mendil, sabun.
en önemlisi de bebek bezi şekerim.
Eki Görüntüle 750951 Eki Görüntüle 750946 Eki Görüntüle 750947 Eki Görüntüle 750948 Eki Görüntüle 750949 Eki Görüntüle 750950 Eki Görüntüle 750952
Şimdilik bu kadar bunun haricinde banyo aksesuarlarını biberenunu emziğini bebek arabasınıda aldık
kızlar durulife ın konusu özel bir durumdan dolayı içeriği silindi önemli değil kk ile ilgisi yok durulife ın isteği üzerine silindi...
selam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
nickimi değiştirdim özel sebeplerden dolayı.
Eki Görüntüle 750951 Eki Görüntüle 750946 Eki Görüntüle 750947 Eki Görüntüle 750948 Eki Görüntüle 750949 Eki Görüntüle 750950 Eki Görüntüle 750952
Şimdilik bu kadar bunun haricinde banyo aksesuarlarını biberenunu emziğini bebek arabasınıda aldık
Canım hepsi çok güzel güle güle kullansın paşanEki Görüntüle 750951 Eki Görüntüle 750946 Eki Görüntüle 750947 Eki Görüntüle 750948 Eki Görüntüle 750949 Eki Görüntüle 750950 Eki Görüntüle 750952
Canım bende seni merak ediyordum doğurdu mu acaba diyodum neyseki iyisinin kuzularınla habersiz bırakma biziselam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
ankara bir başka sıcak bugün allahım bu sıcak havalarda hayırlısıyla oruçlarımızı tutmamızı nasip eylesin bizlere dayanma gücü versin
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum özledim sizi
sara ablam nasılsn..
herkese hayırlı ramazanlar olsun..
Rabbime binlerce şükürler olsun bi ramazanı daha görmek nasip oldu.. hepımızın bu mübarek ayda duaları kabul olsun ınsallah..
selam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
çok konuşmamaıştık aslında ama ben tanıdım seni
zaten kaç gündür de profiline girip en son ne zaman uğramışsın diye bakıyordum, ben de hulusi hocayla tüp bebeğe başladım da birşeyler danışmak istemiştim sana
bebişler iyiler mi?
Canim doktorumun adini duyunca hemen yazdim.bende baskent hast. Hulisi hocanin hastasiym.opum yapildi.transfer icin bekliyorum.sizin durumlar nasil.cok merak ediyorum acaba transferde sonda takiliyor muuuu
mehtap nörüyon
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu tabiki de kız
kv çatlatması buna denir haydi halaya hobaa
teşekkür ederm tatlm inşallahh sağlıkla duayla kavuşuruz bebeğimize:)Ay prensenses geliyo ne güzel sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahhhhh
Sağol canım Allah razı olsun yarın karar vericek ya Çarşamba alıcak yada 20 şinde nasıl heyecanlıyım:18:teşekkür ederm tatlm inşallahh sağlıkla duayla kavuşuruz bebeğimize:)
bu gün aklıma geldin doğumun kolay geçsin diye dua ettm sana:) sağlığın nasıl?
sara ablam nasılsn..
herkese hayırlı ramazanlar olsun..
Rabbime binlerce şükürler olsun bi ramazanı daha görmek nasip oldu.. hepımızın bu mübarek ayda duaları kabul olsun ınsallah..
ayyy hepsi çok güzel canım sağlıklı mutlu güzel günlerde giysin inşallahhh..Eki Görüntüle 750951 Eki Görüntüle 750946 Eki Görüntüle 750947 Eki Görüntüle 750948 Eki Görüntüle 750949 Eki Görüntüle 750950 Eki Görüntüle 750952
nerelerdesin bebeişim?selam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
ooo maaşallahh hayırlı bi evlat olsun inşallah cnm bi ananın bi kızı olmalı..
sanada hayırlı ramazanlar canım benim...Kızlar ilk sahurumuz napıyonuz yiyin için bol bol
Şimdi Ankara için imsak vakti birazdan sabah namazımı kılıp yatacam...
Herkese hayırlı ramazanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?