Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sağol canım benim nevresim takımıız hazır uyku setini bornozunu yorganını yastığını dayısı getircek yatağınıda dayısı aldı bebek çantasınıda dayısı getircek diğer dediklerinide aldım bi gögüs pompasıyla pijama takımı kaldı ha bide bebek telsizi ben görüntülü almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarım var çok memnun bakalım onlarıda en kısa zamanda tamamlarım inşallah

kızlar durulife ın konusu özel bir durumdan dolayı içeriği silindi önemli değil kk ile ilgisi yok durulife ın isteği üzerine silindi...

anladım canım

selam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
nickimi değiştirdim özel sebeplerden dolayı.

sen bizim bitanecik ikizlerimizin annesisin tatlım hoşgeldin

hepsi çok güzeller güle güle kullansın görkem paşamız

sara ablam nasılsn..
herkese hayırlı ramazanlar olsun..
Rabbime binlerce şükürler olsun bi ramazanı daha görmek nasip oldu.. hepımızın bu mübarek ayda duaları kabul olsun ınsallah..

Canım hepsi çok güzel güle güle kullansın paşan
ben kimim??
Canım bende seni merak ediyordum doğurdu mu acaba diyodum neyseki iyisinin kuzularınla habersiz bırakma bizi

ankara bir başka sıcak bugün allahım bu sıcak havalarda hayırlısıyla oruçlarımızı tutmamızı nasip eylesin bizlere dayanma gücü versin

evet çok fena sıcak vardı bugün neresindesin Ankaramızın:13:

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum özledim sizi

bizde seni ösledik nerelerdesin nasılsınız kuzularla..

çok datluuuuuu bunlar görkem paşama çok yakışacaklar annesi

sara ablam nasılsn..
Rabbime binlerce şükürler olsun bi ramazanı daha görmek nasip oldu.. hepımızın bu mübarek ayda duaları kabul olsun ınsallah..

senimde ramazanın mübarek olsun tatlım

ben kimim??

hiç te anlamadım kimsen artık
ben 3-5-8 gün düşüneyim kimsin

banada danışabilirsin şekerim 2 tüpümü hulusi hocada yaptırdım bir de dış gebelik sürecim oldu kendisiylen

Canim doktorumun adini duyunca hemen yazdim.bende baskent hast. Hulisi hocanin hastasiym.opum yapildi.transfer icin bekliyorum.sizin durumlar nasil.cok merak ediyorum acaba transferde sonda takiliyor muuuu

ayyy noluyo bugün hulusi daktır hastaları basmış topiki zaten nerdeyse kendisine özel oldu bu topik
ilk transferimde çok fena sıkışık olduğumdan sonda takılmadı ikinci tüp te azcık sıkışmıştım o zaman taktılar bana sonda rahimden güzel görüntü alabilmek için yeteri kadar sıkışık olmak lazım..

öncelikle hepinize hayırlı RAMAZANlar diliyorum.bu güzel ve hayırlı ayın hepimize sağlık mutluluk huzur getirmesini ve dileklerimiz isteklerimzden hakkımızda hayırlı olacakların tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum Allahımdan.
iyisiniz inşallah.çoook güzel bebiş eşyaları gördüm fotogralar gördüm,hayırlısıyla güle güle kullanmak nasip etsin Allah.hepimize o alişverişleri yapacağımız telaşlı günler diliyorum inşallah.bol dualı bir mesaj oldu.amiiiiiiiiiiin diyelim o zaman.öpüyorum hepinizi sevgiler

Selam kısçelerim.. Hayırlı Ramazanlarınız olsun insaAllah.. Rabbim dualarınızı kabul eylesin insaAllah..

sara ablam nasılsn..

merhaba tatlım hoşgelmişsin keşke denk gelebilseydik ben iyiyim sen nasılsın

sanada hayırlı ramazanlar dualarına amin diyorum

ayyy hepsi çok güzel canım sağlıklı mutlu güzel günlerde giysin inşallahhh..

ben kimim??
nerelerdesin bebeişim?

bebeğimizin cinsiyeti belli oldu tabiki de kız
kv çatlatması buna denir haydi halaya hobaa
ooo maaşallahh hayırlı bi evlat olsun inşallah cnm bi ananın bi kızı olmalı..

Kızlar ilk sahurumuz napıyonuz yiyin için bol bol
Şimdi Ankara için imsak vakti birazdan sabah namazımı kılıp yatacam...
Herkese hayırlı ramazanlar...

bebeğimizin cinsiyeti belli oldu tabiki de kız
kv çatlatması buna denir haydi halaya hobaa

ooooooooooooooo kız bebiş heeee
hadi hayırlı olsun canım
bu arada erkek bebek sırasını bozdun kızzz

Kızlar ilk sahurumuz napıyonuz yiyin için bol bol
Şimdi Ankara için imsak vakti birazdan sabah namazımı kılıp yatacam...
Herkese hayırlı ramazanlar...
sanada hayırlı ramazanlar canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…