günaydın canım saol Allah razı olsun...Gunaydin kizlar hepimize hayirli ramazanlar diliyorum.
hoş geldin canım günaydın nasılsın???günaydın canikolar
hoş geldin canım günaydın nasılsın???
iyiyim tatlım. bugün pek enerji doluyum iş güç yapasım var toz aldım bekliyom, kpeder uyanırsa birazda süpürüp silecem.
şimdi yaptım yaptım akşama doğru ağırlık çöküyo karnıma baskı yapıyo sıpalar yürüyemiyom zaten.
sen nasılsın canım, ramazanın hayırlı olsun, Rabbim tüm duaları oruçları kabul etsin. bol bebişler versin.
arkadaşlar hepimizin ramazanı mübarek olsun. bu sıcakta oruç tutan arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin, mükafatı çok büyük tabiki.
Hepimizin kucaklarına sağlıklı bebişler almak nasip etsin.
son dönemlerde gördüğüm rüyalar hep çıkıyo hem de aynı gün içinde. İnşallah sizleri de sağlıklı bebişlerinizle görürüm.
kolay gelsin canım benim...
bende iyiyim cok şükür..
ilk orucumuzu tuttuk bugün seneyede erip görelim inşallah..
valla canım ramazan bitsin diye sabırsızlanıyorum nasipse ıce baby tedavime başlıcam...
bu sefer içimde tuhaf bi duygu var kalbim carpıyo heyecan var neden böyleki acaba:44:
ben seni görmüştüm sende beni iyi bi şekilde gör ödeşelim o zaman
saka bi yana bazen gerçekten öyle oluyo canım yaa basıma geldiğinde korkmuyo değilim
saol bitanem hepimizin kini kabul etsin Rabbim....Günaydın canlar nafişim teşekkür ederim canım daha eksiklerimiz var haftaya cumartesi odası gelcek onunda fotosunu koyarım inşallah bu sefer olacak inşallah o içindeki kıpırtı hiç bitmesin bu arada allah herkesin orucunu kabul etsin
bu sefer olacak hayırlısıyla, ondan şimdiden heyecanırdı seni. ben o zamana nasipse bebelerle uğraşıyo olucam. fırsat buldukça gelirim buraya. ya da telefonla haber alırım.
bu sefer olacak hayırlısıyla, ondan şimdiden heyecanı sardı seni. ben o zamana nasipse bebelerle uğraşıyo olucam. fırsat buldukça gelirim buraya. ya da telefonla haber alırım.
Kızlar ilk sahurumuz napıyonuz yiyin için bol bol
Şimdi Ankara için imsak vakti birazdan sabah namazımı kılıp yatacam...
Herkese hayırlı ramazanlar...
Eki Görüntüle 751251 Eki Görüntüle 751250
Rabbim seneyede yanımızda veya göbüşümüzde bebişlerimizle erdirip göstersin inşallah....
Gunaydin kizlar hepimize hayirli ramazanlar diliyorum.
günaydın canikolar
arkadaşlar hepimizin ramazanı mübarek olsun. bu sıcakta oruç tutan arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin, mükafatı çok büyük tabiki.
Hepimizin kucaklarına sağlıklı bebişler almak nasip etsin.
son dönemlerde gördüğüm rüyalar hep çıkıyo hem de aynı gün içinde. İnşallah sizleri de sağlıklı bebişlerinizle görürüm.
olsun canım sen yinede kötülerim çıkıyo diye düşünüp üzülme olurmu bazen beyinde yanıltabiliyo bizi iyi düşün iyi olsun herşeyiniz..inşallah iyi görürüm canım.
geçen hafta iki gün üstüste kötü şeyler gördüm ikisi de çıktı o zaman sinir oluyo insan.
herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva evsizlere ev işsizlere iş çocuksuzlara hayırlı evlat nasip etsin ramazanın bereketi bolluğu huzuru hürmetine evlerimize mutluluk bolluk bereket nasip etsin.kötülerin şerrinden kötü niyetlilerin hasedinden korusun inşallah.
herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva evsizlere ev işsizlere iş çocuksuzlara hayırlı evlat nasip etsin ramazanın bereketi bolluğu huzuru hürmetine evlerimize mutluluk bolluk bereket nasip etsin.kötülerin şerrinden kötü niyetlilerin hasedinden korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?