Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbim seneyede yanımızda veya göbüşümüzde bebişlerimizle erdirip göstersin inşallah....

herkese günaydın hayırlı ramazanlar
sarammmmmmmmmmmmmmm kız iki gündür peşinde koşuyorummmm nasılsın diyee

Gunaydin kizlar hepimize hayirli ramazanlar diliyorum.
günaydın canım saol Allah razı olsun...
sen nasılsın canım geçen gün kontrole gidecektinnasılsın diye sordum ama cevap vermedin bişeycikleri yoktur bebelerinin inşallah..

hoş geldin canım günaydın nasılsın???

iyiyim tatlım. bugün pek enerji doluyum iş güç yapasım var toz aldım bekliyom, kpeder uyanırsa birazda süpürüp silecem.
şimdi yaptım yaptım akşama doğru ağırlık çöküyo karnıma baskı yapıyo sıpalar yürüyemiyom zaten.

sen nasılsın canım, ramazanın hayırlı olsun, Rabbim tüm duaları oruçları kabul etsin. bol bebişler versin.

kolay gelsin canım benim...
bende iyiyim cok şükür..
ilk orucumuzu tuttuk bugün seneyede erip görelim inşallah..
valla canım ramazan bitsin diye sabırsızlanıyorum nasipse ıce baby tedavime başlıcam...
bu sefer içimde tuhaf bi duygu var kalbim carpıyo heyecan var neden böyleki acaba:44:

arkadaşlar hepimizin ramazanı mübarek olsun. bu sıcakta oruç tutan arkadaşlarıma Allah kolaylıklar versin, mükafatı çok büyük tabiki.
Hepimizin kucaklarına sağlıklı bebişler almak nasip etsin.
son dönemlerde gördüğüm rüyalar hep çıkıyo hem de aynı gün içinde. İnşallah sizleri de sağlıklı bebişlerinizle görürüm.

Günaydın canlar nafişim teşekkür ederim canım daha eksiklerimiz var haftaya cumartesi odası gelcek onunda fotosunu koyarım inşallah bu sefer olacak inşallah o içindeki kıpırtı hiç bitmesin bu arada allah herkesin orucunu kabul etsin

ben seni görmüştüm sende beni iyi bi şekilde gör ödeşelim o zaman
saka bi yana bazen gerçekten öyle oluyo canım yaa basıma geldiğinde korkmuyo değilim

bu sefer olacak hayırlısıyla, ondan şimdiden heyecanı sardı seni. ben o zamana nasipse bebelerle uğraşıyo olucam. fırsat buldukça gelirim buraya. ya da telefonla haber alırım.

ben seni görmüştüm sende beni iyi bi şekilde gör ödeşelim o zaman
saka bi yana bazen gerçekten öyle oluyo canım yaa basıma geldiğinde korkmuyo değilim

inşallah iyi görürüm canım.
geçen hafta iki gün üstüste kötü şeyler gördüm ikisi de çıktı o zaman sinir oluyo insan.

herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva evsizlere ev işsizlere iş çocuksuzlara hayırlı evlat nasip etsin ramazanın bereketi bolluğu huzuru hürmetine evlerimize mutluluk bolluk bereket nasip etsin.kötülerin şerrinden kötü niyetlilerin hasedinden korusun inşallah.

saol bitanem hepimizin kini kabul etsin Rabbim....
seneyede sizlerle yer değiştirmeyi nasip etsin siz dogurup tutun biz doguracak olalım tutmayalım inşallahhh

bu sefer olacak hayırlısıyla, ondan şimdiden heyecanırdı seni. ben o zamana nasipse bebelerle uğraşıyo olucam. fırsat buldukça gelirim buraya. ya da telefonla haber alırım.

inşallah canım benim inşallah...
sende güzelce dogur kucagına alda nasıl nasıl haber alırız birbirimizden..
zaten ben tedaviye başlayınca yine net olmıcak görüşemicem sizlerle hepinizi coookkk özlicem ama napalım bebiş gelsinde uykusuz günlerimizde bol bol konusuruz

bu sefer olacak hayırlısıyla, ondan şimdiden heyecanı sardı seni. ben o zamana nasipse bebelerle uğraşıyo olucam. fırsat buldukça gelirim buraya. ya da telefonla haber alırım.

Ay böyle doğumu yaklaşanları görünce benim ağlıyasım geliyo ya hamilelik hormonundan galiba ben bu haftalarda heyecandan uyuyabilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlı az kaldı

Kızlar ilk sahurumuz napıyonuz yiyin için bol bol
Şimdi Ankara için imsak vakti birazdan sabah namazımı kılıp yatacam...
Herkese hayırlı ramazanlar...

Eki Görüntüle 751251 Eki Görüntüle 751250
Rabbim seneyede yanımızda veya göbüşümüzde bebişlerimizle erdirip göstersin inşallah....

Gunaydin kizlar hepimize hayirli ramazanlar diliyorum.

günaydın canikolar

sizlerinde ramazanı hayırlı olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin arkadaşlarım

inşallah iyi görürüm canım.
geçen hafta iki gün üstüste kötü şeyler gördüm ikisi de çıktı o zaman sinir oluyo insan.
olsun canım sen yinede kötülerim çıkıyo diye düşünüp üzülme olurmu bazen beyinde yanıltabiliyo bizi iyi düşün iyi olsun herşeyiniz..

ammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
canım benim amiiiiiiinnnnnnn
Rabbim ellerimizi boş cevirmesin hayırlı kular olalım hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..sanada hayırlı ramazanlar canım

Amin saracım allah sizede ikişer tane bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…