gülden bunu biz bozalım kız bebe getirelim inşallahhhEki Görüntüle 750908 Eki Görüntüle 750908
aminn canım hepimize hayırar getirsin..
töbeeeeee o nasıl bir benzetme ya hu
tamamen klavyem sülçmüş yazım hatası olmuş sıcaktan kesin
Kızlar bebişime aldığım cicilere bakmadan duramıyorum şimdi yine bakıp sayıcam kaç tane zıbın kaç tane tulum oldu eksiğim varsa alıcam yine allahım bu güzel günlerin yüzü suyuhürmetine herkesin kucağını doldursun benim görkemimde sağsalim gelsin inşallah
bugün sıcaktan deriz...
yarından itibarende 1 ay oruç vurdu derizz
foto koyda bakalım görkem bebeişin cicilereeeKızlar bebişime aldığım cicilere bakmadan duramıyorum şimdi yine bakıp sayıcam kaç tane zıbın kaç tane tulum oldu eksiğim varsa alıcam yine allahım bu güzel günlerin yüzü suyuhürmetine herkesin kucağını doldursun benim görkemimde sağsalim gelsin inşallah
yok şekerim ben erkek bebe modasına uyacam sanırım benkayra beni rüyasında siyah saçlı erkek bir bebek doğurmuşum olarak görmüş bu aydan tezi yok gebeyim ben
yok valla basbaya dikkatsizlikten işte ne sıcaktan ne oruçtan dikkatsiz hızlı bir yazım olmuş
selam demetcim sanada hayırlı ramazanlar
olsun yaa görelim işte...Koyarım tabi ama biraz zaman alıcak
kızlar durulife ın tüp bebek tedavisinde stres yönetimi isimli konusunda neden yazılanlar silinmiş bilgisi olan varmı ve durulife epeydir yoktur ondan haber alıyomusunuz merak ettim
selam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
nickimi değiştirdim özel sebeplerden dolayı.
çok konuşmamaıştık aslında ama ben tanıdım seni
zaten kaç gündür de profiline girip en son ne zaman uğramışsın diye bakıyordum, ben de hulusi hocayla tüp bebeğe başladım da birşeyler danışmak istemiştim sana
bebişler iyiler mi?
iyiler canım bugün baya bi ağrım var. özelden yaz istersen
Canim doktorumun adini duyunca hemen yazdim.bende baskent hast. Hulisi hocanin hastasiym.opum yapildi.transfer icin bekliyorum.sizin durumlar nasil.cok merak ediyorum acaba transferde sonda takiliyor muuuu
Eki Görüntüle 750951 Eki Görüntüle 750946 Eki Görüntüle 750947 Eki Görüntüle 750948 Eki Görüntüle 750949 Eki Görüntüle 750950 Eki Görüntüle 750952
Şimdilik bu kadar bunun haricinde banyo aksesuarlarını biberenunu emziğini bebek arabasınıda aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?