Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar bebişime aldığım cicilere bakmadan duramıyorum şimdi yine bakıp sayıcam kaç tane zıbın kaç tane tulum oldu eksiğim varsa alıcam yine allahım bu güzel günlerin yüzü suyuhürmetine herkesin kucağını doldursun benim görkemimde sağsalim gelsin inşallah

senin paşaya ayrıca içim kaynıyor adındanmıdır nedir görkem paşam vardı bir tane daha geliyor
koysana cicilerine bakalım

foto koyda bakalım görkem bebeişin cicilereee

yok şekerim ben erkek bebe modasına uyacam sanırım benkayra beni rüyasında siyah saçlı erkek bir bebek doğurmuşum olarak görmüş bu aydan tezi yok gebeyim ben

bizde dün yaşam koçumla akupuntur noktalarıyla kötü anıları silme karartma işlemi yaptık sonra onun yerine güzel şeyler koyduk benimde pembe kıyafetli kız cocugu simsiyah saçlı kara bi kız çocugu gördümmm
çok güzeldiii

ankara bir başka sıcak bugün allahım bu sıcak havalarda hayırlısıyla oruçlarımızı tutmamızı nasip eylesin bizlere dayanma gücü versin

selam kızlar, sonunda gelebildim.
ben kimim??
nickimi değiştirdim özel sebeplerden dolayı.

çok konuşmamaıştık aslında ama ben tanıdım seni
zaten kaç gündür de profiline girip en son ne zaman uğramışsın diye bakıyordum, ben de hulusi hocayla tüp bebeğe başladım da birşeyler danışmak istemiştim sana

bebişler iyiler mi?

iyiler canım bugün baya bi ağrım var. özelden yaz istersen

iyiler canım bugün baya bi ağrım var. özelden yaz istersen

Canim doktorumun adini duyunca hemen yazdim.bende baskent hast. Hulisi hocanin hastasiym.opum yapildi.transfer icin bekliyorum.sizin durumlar nasil.cok merak ediyorum acaba transferde sonda takiliyor muuuu

Canim doktorumun adini duyunca hemen yazdim.bende baskent hast. Hulisi hocanin hastasiym.opum yapildi.transfer icin bekliyorum.sizin durumlar nasil.cok merak ediyorum acaba transferde sonda takiliyor muuuu

hayırlı olsun tedavin canım. istersen takarlar sonda. ben ilk tedavide çok sıkışıktım sondayla biraz boşaltmışlardı rahatlamıştım. ne zamana nasipse ne zaman transfer canım hulusi hoca 3 gün yok biliyosundur. perşembe gelecek.

hepsi çok şeker canım Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
penye battaniye birkaç tane olsun çok lazım oluyomuş. ben aklıma gelenleri sayayım bizim aldıklarımızdan eksiklerini sen tamamla.
uyku seti, nevresim yedek çarşaf, havlu, ağız mendilleri,
bebek telsizi, ateşölçer, elektrikli göğüs pompası (bana şart ikiz olunca)
kendin için göğüs pedi, uzun ped ya da hasta bezi, göğüs kremi, gecelik, pijama, terlik, ıslak mendil, sabun.
en önemlisi de bebek bezi şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…