herkese günaydın hayırlı ramazanlar
sarammmmmmmmmmmmmmm kız iki gündür peşinde koşuyorummmm nasılsın diyee
Günaydın canlar nafişim teşekkür ederim canım daha eksiklerimiz var haftaya cumartesi odası gelcek onunda fotosunu koyarım inşallah bu sefer olacak inşallah o içindeki kıpırtı hiç bitmesin bu arada allah herkesin orucunu kabul etsin
olsun canım sen yinede kötülerim çıkıyo diye düşünüp üzülme olurmu bazen beyinde yanıltabiliyo bizi iyi düşün iyi olsun herşeyiniz..
ammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
canım benim amiiiiiiinnnnnnn
Rabbim ellerimizi boş cevirmesin hayırlı kular olalım hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..sanada hayırlı ramazanlar canım
Amin saracım allah sizede ikişer tane bebiş versin
slm canlarrr napiosunuz
hepinize hayirli ramazanlarrrr.elektrigim suyum yokk oyle kaldim evdee(
slm canlarrr napiosunuz
hepinize hayirli ramazanlarrrr.elektrigim suyum yokk oyle kaldim evdee(
canlar şimdi ben bi dahaki adetle tüp tedavisi düşünüyorum..
hani gebe kalmadan önce kişilere folik asit verirler ya içmeye başlasammı acaba:26:
gerçi kansızlık var gynoferrosanol içiyodum onuda bıraktım uff napsamki
Bence zararı olmaz belki faydası olur canım bende ilk ay başlayamamıştım kist var diye ama folik asit içmiştim
yeteriiiim kıymetlim menim menim düşünceli arkadaşım iyiyim ben merak etme
sen nasılsın neler yapıyosun
iyiym bebeğim oruçluyum (rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin)ilk gün ya biraz baş ağrım var ama birazdan cimcimeye banyo yaptırıp sonrada size dua edeceğiz berabar inşş sara teyzesi
canım işte benim dondurulmuşların süresi kasımda doluyo bende o yüzden agustos eylül gibi başlayayımki ertelenirse süre geçmesin dedim...büp bebek tedavisine canım
evet çok fena sıcak vardı bugün neresindesin Ankarmızın
kazan dayım ben egunal
Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
AMİNNNNN banyomuzu yaptık abdestimizi aldık sonrada ıslak ıslak (annemizden süt bile içimeden )HEPİNİZE TEK TEK DUA ETTİK ALLAHIM TEYZEMİN TÜM YOL ARKADAŞLARINA BENİM GİBİ MELEKLER GÖNDER DEDİK inşş rabbim kabul eder
bugün bir ara geldim ama yazasım gelmedi çıktım kk dan
ramazan ve sıcak olunca pc nin başında durulmuyor arkadaş pc sankim çok sıcak saçıyoooo
kazan dayım ben egunal
Hayırlı ramazanlar canımmm nsıdı ilk orucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?