sanada hayırlı ramazanlar canım...kandillerde tutmuştum oruç çok ta zorlamadı bir ara başım rahatsız etti işte bi de çok sıcak oluyor evim çatı katı olunca heryerden güneşi çekiyor off kine of yani...senin nasıldı peki
HOŞGELDİN
Recep, Şaban derken geldin Ramazan
Hoş geldin ayların en birincisi
Cennet kokuları yayıldı şu an
Hoş geldin ayların sen bir incisi.
Bu gün birinci gün, gülce tütersin
Aklımın nurusun, gözümde fersin
Yetiştim imdada der de gülersin
Kuranı okumak, sen de başkadır
Üstümüze yağan günaha çadır
Allahın izniyle nurları yağdır
Hoş geldin ayların sen bir incisi
Yak da günahları dönsün nurlara
Kalbimiz dayansın muhkem surlara
Peşinden koşalım tüm baharlara
CEYHUNİ neşeyle doldu ufkumuz
Bu dünyada sade Haktan korkumuz
Işıklandı şimdi aydın yolumuz
Hoş geldin ayların sen bir incisi
huuu huuuuu kızlarrrrr napıosunuz?
Çok şükür iyiyidi şekerimm bol bol meze yaptım canım ne çektiyse yptım 3 gündür marketten pzardan çıkamıyorum buzdolabı doldu mübarek ramazan çok bereketli geldi canımezana ykın çıktım mutfaktran valla ilk misafirimi agırladım bile bugün şekerimmm böyle işte
huuu huuuuu kızlarrrrr napıosunuz?
Hayırlı Ramazanlar kızlar...ilk iftarımızı yaptık gerçi ben oruç değildim ama akşama dek su bile içmedimmbu gece yıkanıp yarın inşaalah ilk orucumu tutacağım ...misafirim vardı kuzenim iftara geldi yarın dönüyor memlkete ee misafir oluncaa abartmışım çeşitleri...şiştik resmen...çay içiyoruz şimdi bir bakaım ne var ne yok dedim... pc ye kuzenim el koymuştu dışarı çıktılar ben de fırsat dedim geldimm
ellerine sağlık kuzum ben de tek kendim oruuç olduğum için ıvır zıvır uydurdum bişiler kv mde dolma yolladıydı onu yedim kocam hasta ağzına lokma almıo.Hayırlı Ramazanlar kızlar...ilk iftarımızı yaptık gerçi ben oruç değildim ama akşama dek su bile içmedimmbu gece yıkanıp yarın inşaalah ilk orucumu tutacağım ...misafirim vardı kuzenim iftara geldi yarın dönüyor memlkete ee misafir oluncaa abartmışım çeşitleri...şiştik resmen...çay içiyoruz şimdi bir bakaım ne var ne yok dedim... pc ye kuzenim el koymuştu dışarı çıktılar ben de fırsat dedim geldimm
gel ben de seni öpimmEki Görüntüle 752029ohhh ellerine sağlık valla ben anca kendimizi doyurcak bişiler yaptım canım bişi çekmedi acıktım bir ara ama olsada yesem dediğim bişi olmadı...misafir işine bende girecem ama bakalım ne zaman..
öpiyim önceEki Görüntüle 752027
bişi yapmıyom ben sıcaktan bunalıyorumEki Görüntüle 752026
sen napıyon
Hayırlı Ramazanlar kızlar...ilk iftarımızı yaptık gerçi ben oruç değildim ama akşama dek su bile içmedimmbu gece yıkanıp yarın inşaalah ilk orucumu tutacağım ...misafirim vardı kuzenim iftara geldi yarın dönüyor memlkete ee misafir oluncaa abartmışım çeşitleri...şiştik resmen...çay içiyoruz şimdi bir bakaım ne var ne yok dedim... pc ye kuzenim el koymuştu dışarı çıktılar ben de fırsat dedim geldimm
hayırlı ramazanlar şekerimm değiştirdimm deneme yapmıştımm uğraştırdı biraz ama bir süre farklı farklı imzalarla karşınızdayım efenim....çok kocaman olmuş ama imzaaa
hayırlı ramazanlar efenim..
ben de duş alıp yatcem...ama yatmayabilirim de sonra kalkamıyorum.....biraz daha oyalanıp Sahuru yapıp da mı yatsam acaba...nsaıl da uyku bastırdıı:44::44::44::44::44: iyi geceler tatlımmben en güzeli yatayım saat 2.30 da kalkcem yoksa çok uykusuz kaliyrum...
size iyi muhabbetlerEki Görüntüle 752028
geçmiş olsun turkuazım ..geçen de okudum sanırım çok hasta demiştin...hala toparlanamadı demek ramazan günü de zor olur HASTALIK Allah yardımcınız olsun...afiyet olsun...ben de hafif geçirme kararını kuzenim sebebiyle bozdum ama sonraki iftarlarımız hafif geçecek inşaallahellerine sağlık kuzum ben de tek kendim oruuç olduğum için ıvır zıvır uydurdum bişiler kv mde dolma yolladıydı onu yedim kocam hasta ağzına lokma almıo.
gel ben de seni öpimmEki Görüntüle 752029
ben de aynı canım ya kıçım başım deri koltuğa yapışmış bi şekilde oturuyomm..
Rabbim kolaylığını gösteriyor çok şükür...inşaallah yarın dualrıma da başlıcam hayırlısıylaa ihmal ettiğim dua topiklerinde gezme ayı bu ay benim için...Allah rahatlık versin herbirinizee ben kaçayımHoşgelddinn canımm yarın rmıza katılcan demekki gel tatlım bekleriz ben çok zorlanmadım maşallah
herkese günaydın arkadaşlar...
nasılsınız iyimisiniz...
günaydın kızlar nasılsınız
Beni de aranıza alır mısınız :)
Selam hanimlar yarin 5.gun transferim yapilacak.ilk denemen 4.gun compact olmstu.tutmadi.heveslenmeyim desemde daha cok heyecanliyim.sanki tutma sansi daha yuksek diyeee :))
Yanliz embr.4gun yani bugune aramayin yarin direk gelin dedi.neden diyede sormadim.acaba neden demis olabilir??bu arada opudan sonra oturup kalkarken sanki yumurtaliklarin aciyor normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?