saol cannim ya bi kulagini iyilestirdik digeri basladi simdi.hayırlı ramazanlar şekerimm değiştirdimm deneme yapmıştımm uğraştırdı biraz ama bir süre farklı farklı imzalarla karşınızdayım efenim....
ben de duş alıp yatcem...ama yatmayabilirim de sonra kalkamıyorum.....biraz daha oyalanıp Sahuru yapıp da mı yatsam acaba...nsaıl da uyku bastırdıı:44::44::44::44::44: iyi geceler tatlımm
geçmiş olsun turkuazım ..geçen de okudum sanırım çok hasta demiştin...hala toparlanamadı demek ramazan günü de zor olur HASTALIK Allah yardımcınız olsun...afiyet olsun...ben de hafif geçirme kararını kuzenim sebebiyle bozdum ama sonraki iftarlarımız hafif geçecek inşaallah
Rabbim kolaylığını gösteriyor çok şükür...inşaallah yarın dualrıma da başlıcam hayırlısıylaa ihmal ettiğim dua topiklerinde gezme ayı bu ay benim için...Allah rahatlık versin herbirinizee ben kaçayım
gunaydinnn kuzum iyiyiz senden nbr?herkese günaydın arkadaşlar...
nasılsınız iyimisiniz...
iyiyiz cnn sen nasilsin?günaydın kızlar nasılsınız
hayirli olsun cnm brnim embriyologumda 4. gun aramaz , aratmaz.4.gun bi kriterimiz degil duymu belli olmaz der.sen merak etme onlar ayarlio herseyi.opudan sonra normal tabiki kolay mi icinde islem yapilio ben opydan sonra ayaga bile kalkamiom gunlerce.Selam hanimlar yarin 5.gun transferim yapilacak.ilk denemen 4.gun compact olmstu.tutmadi.heveslenmeyim desemde daha cok heyecanliyim.sanki tutma sansi daha yuksek diyeee :))
Yanliz embr.4gun yani bugune aramayin yarin direk gelin dedi.neden diyede sormadim.acaba neden demis olabilir??bu arada opudan sonra oturup kalkarken sanki yumurtaliklarin aciyor normal mi??
aa ne guzel hayirli olsun allah kucagina almiyi nasip etsin.memnun olmadigin dr dan mi hamile kaldin anlmadim?ben de malatyada tedavi oldum hiç alakam yok malatyayla amaa muhtesem bir hekim en iyi dedikleri fosssmuş aldanmayın direkt doktora bakın çok mutluyum allah herkese nasip etsin
neden olmasin:))Beni de aranıza alır mısınız :)
ben de malatyada tedavi oldum hiç alakam yok malatyayla amaa muhtesem bir hekim en iyi dedikleri fosssmuş aldanmayın direkt doktora bakın çok mutluyum allah herkese nasip etsin
guldos ne zaman yaptircan?çok tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah...
bende 4.denememi yapıcam inşallah sonumuz benzer
sanırım hulusi hocanın hastasıydın yanlış biliyorsam düzelt lütfen...
genelde 3.gün transferi yapıyorlar orda seninkinin 5.güne gitmesi çok güzel bencede şansını artıran bir durum bu...
aramayın demelerinin sebebi herşey yolunda demek ve direk transfere gelin demişler bunda düşünecek bişey yok tatlım herşey yolunda belliki maşallahopudan sonra ağrıların olabilir normal bu...fazla yumi toplandıysa ağrılarının daha da çok olması beklenen bişey...
guldos ne zaman yaptircan?
yok anacim ben yemekli biseye katilamam koca sofrayi nasil hazirliim ben gecen ramazan da misafirlerime.yemegin yarisini kv yapti yarisini da komsulara yaptirdim:)ama yil icerinde pasta tekrar olursa katilabilirim.şekerim yemek yarışmasına katılcanmı geçen yarışmada nafiye ve sen ama biz katılcaktıkkkkk dediniz a ha yeni kategori çabuk katıl
Evt hulusi hocann hastasiyim.opudan sonra 5.gun olsun istiyorum ama duruma gore karar verilecek dedi.3.gunde emb.zaten sansin yoksa 5.gun bekleyebiluriz demezdim dedi.hayirlsi artik.sen hamile miydin canim??kacinci gun embr idi?
cok sagol rahatladim :)) aramayim barii :)hayirli olsun cnm brnim embriyologumda 4. gun aramaz , aratmaz.4.gun bi kriterimiz degil duymu belli olmaz der.sen merak etme onlar ayarlio herseyi.opudan sonra normal tabiki kolay mi icinde islem yapilio ben opydan sonra ayaga bile kalkamiom gunlerce.
)
:)))ben debilmiyom:26::26::26::44::44::44:
bi bakmışın bayramdan sonra başlamışım gerçi iki bayram arası tedavi olmaz diyollar
yok anacim ben yemekli biseye katilamam koca sofrayi nasil hazirliim ben gecen ramazan da misafirlerime.yemegin yarisini kv yapti yarisini da komsulara yaptirdim:)ama yil icerinde pasta tekrar olursa katilabilirim.
cok sagol rahatladim :)) aramayim barii :)
Bu arada rahim icine neopegon yanlis yazmadim umarim yapildi bana.opudan sonrada kas ici yapmaya devam ediyorz. Faydasini goren oldu mu?yoksa benim doktorum mu hastalarina yaptiriyor?
onu ben hep hulusude duydum.egunala.da yaptilar ben.ondan.saonra tup yaptirdim gittigimde dr a sordum ben.bise yaradigini dusunmuyorum para tuzagi.dedi.ama.sen illa.istiyorum.dersen al ilaci yapalim.dedi.iste.herkesin bi stili var vardir hulusininde bi bildigi.ama difger kizlarda ben yapani.hic gormedim ya da yaptilarsa haberim yok.cok sagol rahatladim :)) aramayim barii :)
Bu arada rahim icine neopegon yanlis yazmadim umarim yapildi bana.opudan sonrada kas ici yapmaya devam ediyorz. Faydasini goren oldu mu?yoksa benim doktorum mu hastalarina yaptiriyor?
:)))ben de
buraya yazdim mi hatirlamiom cnm o gun esime dedim ki (eylulde yaptiralim.diodu)acelemiz yok hele biraz daha gecsin aralik ocak subat filan olsun oyle yaptalim dedim.
onu ben hep hulusude duydum.egunala.da yaptilar ben.ondan.saonra tup yaptirdim gittigimde dr a sordum ben.bise yaradigini dusunmuyorum para tuzagi.dedi.ama.sen illa.istiyorum.dersen al ilaci yapalim.dedi.iste.herkesin bi stili var vardir hulusininde bi bildigi.ama difger kizlarda ben yapani.hic gormedim ya da yaptilarsa haberim yok.
iyiym canım selam verdim sonra cıktım ecza dolabı kontroleerini yapmaya yyeni geldim... bi değişiklik yok bendegunaydinnn kuzum iyiyiz senden nbr)
geçmiş olsun canım dikkat et kendinemerhaba kızlar ramazanın ikinci gününde nasılsınız
ben dün gece resmen acillik oldum ama doktora gitmedim tansiyonum düştü nabzım yükseldi çok kötü oldum bi üşüme geldi bi titreme anlatamam gündüzden başım ağrıyodu ama önemsemiyodum gece yemekten sonra fena oldum ama çokda yemedim yani sanırım kan şekerim düşüyo tansiyonum zaten düşük o mu etkiledi bilemedim ama bugün oruç tutmadım Allah affetsin ama dün gece çok korktum.şuana kadarda hiç bişey yemedim sahurda da bi iki dilim börek yedim o kadar sabah mide ilaımı içtim ama şu anda da midem deliniyo resmen bide bulanıyo çok fena
merhaba kızlar ramazanın ikinci gününde nasılsınız
ben dün gece resmen acillik oldum ama doktora gitmedim tansiyonum düştü nabzım yükseldi çok kötü oldum bi üşüme geldi bi titreme anlatamam gündüzden başım ağrıyodu ama önemsemiyodum gece yemekten sonra fena oldum ama çokda yemedim yani sanırım kan şekerim düşüyo tansiyonum zaten düşük o mu etkiledi bilemedim ama bugün oruç tutmadım Allah affetsin ama dün gece çok korktum.şuana kadarda hiç bişey yemedim sahurda da bi iki dilim börek yedim o kadar sabah mide ilaımı içtim ama şu anda da midem deliniyo resmen bide bulanıyo çok fena
yok canim.ben yemekte iyi degilim ki oruc oruc da hic ugramsamam.nafis katilsin biz oy verek.yas pastaya da ben katilirim:))heee sen illaki pasta yarışması diyon yani...
aslında sofrayı kurcaksın sadece diğer yemekler kv den olsada olur ana yemeği sen yapcan sadece...
ana yemek ve masa düzeni önemli...
yok.kiizm.daha neler:)))ben iki bayram arasi evlenmis kadinim.ama gulden baksana daha adetim bile duzelmedi birqz zaman gecsin dedim.o zaman aralikta his. ocakta da tup ..ne dersin:)bayramla ilgili kısmı geyik oluyoo inandım deme yerlere yatarım bak gülmekten
ocak şubatta geç olur be ya en güzeli yıl bitmeden bi tedavi daha sıkıştıralım araya:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?