Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol cannim ya bi kulagini iyilestirdik digeri basladi simdi.
uyku yok adama butun gece ayakta.
herkese günaydın arkadaşlar...
nasılsınız iyimisiniz...
gunaydinnn kuzum iyiyiz senden nbr?

günaydın kızlar nasılsınız
iyiyiz cnn sen nasilsin?

hayirli olsun cnm brnim embriyologumda 4. gun aramaz , aratmaz.4.gun bi kriterimiz degil duymu belli olmaz der.sen merak etme onlar ayarlio herseyi.opudan sonra normal tabiki kolay mi icinde islem yapilio ben opydan sonra ayaga bile kalkamiom gunlerce.

ben de malatyada tedavi oldum hiç alakam yok malatyayla amaa muhtesem bir hekim en iyi dedikleri fosssmuş aldanmayın direkt doktora bakın çok mutluyum allah herkese nasip etsin
aa ne guzel hayirli olsun allah kucagina almiyi nasip etsin.memnun olmadigin dr dan mi hamile kaldin anlmadim?

Beni de aranıza alır mısınız :)
neden olmasin:))

ben de malatyada tedavi oldum hiç alakam yok malatyayla amaa muhtesem bir hekim en iyi dedikleri fosssmuş aldanmayın direkt doktora bakın çok mutluyum allah herkese nasip etsin

çok tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah...
bende 4.denememi yapıcam inşallah sonumuz benzer

şekerim yemek yarışmasına katılcanmı geçen yarışmada nafiye ve sen ama biz katılcaktıkkkkk dediniz a ha yeni kategori çabuk katıl

Evt hulusi hocann hastasiyim.opudan sonra 5.gun olsun istiyorum ama duruma gore karar verilecek dedi.3.gunde emb.zaten sansin yoksa 5.gun bekleyebiluriz demezdim dedi.hayirlsi artik.sen hamile miydin canim??kacinci gun embr idi?

şekerim yemek yarışmasına katılcanmı geçen yarışmada nafiye ve sen ama biz katılcaktıkkkkk dediniz a ha yeni kategori çabuk katıl
yok anacim ben yemekli biseye katilamam koca sofrayi nasil hazirliim ben gecen ramazan da misafirlerime.yemegin yarisini kv yapti yarisini da komsulara yaptirdim:)ama yil icerinde pasta tekrar olursa katilabilirim.

Evt hulusi hocann hastasiyim.opudan sonra 5.gun olsun istiyorum ama duruma gore karar verilecek dedi.3.gunde emb.zaten sansin yoksa 5.gun bekleyebiluriz demezdim dedi.hayirlsi artik.sen hamile miydin canim??kacinci gun embr idi?

emin ellerdesin canım en doğru kararı verirler senin için hiç şüphen olmasın...
hulusi hocada hamile kalan kalana burda ve doğum yapanlara geldi sıra darısı sana olsun...
bende gebe kaldım ama kimyasal gebelik oluştu..
2 tüp denemem oldu kendisiyle ilkinde kimyasal oldu ikincisinde negatifi aldım...
iki deneme arasına bir de dış gebelik sığdırdık hulusi daktırımla bi de onunla uğraştım bütün ekip kendiliğimden gebe kaldığıma sevinirken dış gebelikle yıkıldık resmen...toplamda 3 denemem var 4.deneme için yine hulusi hocada devam edecem sanırım şubattan beri beni bekliyor ben hala gitmedim bakalım bayramdan sonraya inşallah..önce senden güzel haberler alalım...

cok sagol rahatladim :)) aramayim barii :)

Bu arada rahim icine neopegon yanlis yazmadim umarim yapildi bana.opudan sonrada kas ici yapmaya devam ediyorz. Faydasini goren oldu mu?yoksa benim doktorum mu hastalarina yaptiriyor?

bilmiyom:26::26::26::44::44::44:
bi bakmışın bayramdan sonra başlamışım gerçi iki bayram arası tedavi olmaz diyollar
:)))ben de
buraya yazdim mi hatirlamiom cnm o gun esime dedim ki (eylulde yaptiralim.diodu)acelemiz yok hele biraz daha gecsin aralik ocak subat filan olsun oyle yaptalim dedim.

yok anacim ben yemekli biseye katilamam koca sofrayi nasil hazirliim ben gecen ramazan da misafirlerime.yemegin yarisini kv yapti yarisini da komsulara yaptirdim:)ama yil icerinde pasta tekrar olursa katilabilirim.

heee sen illaki pasta yarışması diyon yani...
aslında sofrayı kurcaksın sadece diğer yemekler kv den olsada olur ana yemeği sen yapcan sadece...
ana yemek ve masa düzeni önemli...

Bu arada rahim icine neopegon yanlis yazmadim umarim yapildi bana.opudan sonrada kas ici yapmaya devam ediyorz. Faydasini goren oldu mu?yoksa benim doktorum mu hastalarina yaptiriyor?

canım o ilacı yani iğneyi hemen herkese yapıyor olumlu sonuçlar alınmış en son ikizlere gebe kalan benkayra arkadaşımızada yapıldı banada yapıldı yani nerdeyse herkese veriyor bu iğneyi...

onu ben hep hulusude duydum.egunala.da yaptilar ben.ondan.saonra tup yaptirdim gittigimde dr a sordum ben.bise yaradigini dusunmuyorum para tuzagi.dedi.ama.sen illa.istiyorum.dersen al ilaci yapalim.dedi.iste.herkesin bi stili var vardir hulusininde bi bildigi.ama difger kizlarda ben yapani.hic gormedim ya da yaptilarsa haberim yok.

:)))ben de
buraya yazdim mi hatirlamiom cnm o gun esime dedim ki (eylulde yaptiralim.diodu)acelemiz yok hele biraz daha gecsin aralik ocak subat filan olsun oyle yaptalim dedim.

bayramla ilgili kısmı geyik oluyoo inandım deme yerlere yatarım bak gülmekten
ocak şubatta geç olur be ya en güzeli yıl bitmeden bi tedavi daha sıkıştıralım araya:13:

merhaba kızlar ramazanın ikinci gününde nasılsınız

ben dün gece resmen acillik oldum ama doktora gitmedim tansiyonum düştü nabzım yükseldi çok kötü oldum bi üşüme geldi bi titreme anlatamam gündüzden başım ağrıyodu ama önemsemiyodum gece yemekten sonra fena oldum ama çokda yemedim yani sanırım kan şekerim düşüyo tansiyonum zaten düşük o mu etkiledi bilemedim ama bugün oruç tutmadım Allah affetsin ama dün gece çok korktum.şuana kadarda hiç bişey yemedim sahurda da bi iki dilim börek yedim o kadar sabah mide ilaımı içtim ama şu anda da midem deliniyo resmen bide bulanıyo çok fena

neeyyy para tuzağımı dedi daktırın aaaaa olmaz ama benim daktırım para tuzağı kısmıylan ilgilense beni hemen histeroskopi vs..bi sürü işlem için masaya yatırır parasını alırdı paşa paşa ama en son şeydir hastalarını maddi konuda zorlamak...çok kişiye yardım ettiğini biliyorum ben...ayrıca ben bu iğne konusunda çok soru sordum ona çok iyi dönüşler aldık denemeden bilemezdik denedik ve geri dönüşü iyi oldu bize bizde devam ediyoruz dedi...aman hemende daktırımı savunmaya geçiverdim benim daktırım seninkini döver bi kere

gunaydinnn kuzum iyiyiz senden nbr)
iyiym canım selam verdim sonra cıktım ecza dolabı kontroleerini yapmaya yyeni geldim... bi değişiklik yok bende

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım...
daha öncede buna benzer bişi yaşamıştın sen sanki öyle hatırlıyorum...
tansiyonla ilgili bence bir de yakın zamanda operasyon geçirdin acaba bir süre oruç tutmasanmıki bilemedim:26::26:

heee sen illaki pasta yarışması diyon yani...
aslında sofrayı kurcaksın sadece diğer yemekler kv den olsada olur ana yemeği sen yapcan sadece...
ana yemek ve masa düzeni önemli...
yok canim.ben yemekte iyi degilim ki oruc oruc da hic ugramsamam.nafis katilsin biz oy verek.yas pastaya da ben katilirim:))

bayramla ilgili kısmı geyik oluyoo inandım deme yerlere yatarım bak gülmekten
ocak şubatta geç olur be ya en güzeli yıl bitmeden bi tedavi daha sıkıştıralım araya:13:
yok.kiizm.daha neler:)))ben iki bayram arasi evlenmis kadinim.ama gulden baksana daha adetim bile duzelmedi birqz zaman gecsin dedim.o zaman aralikta his. ocakta da tup ..ne dersin:)

kızzz burda yım ben...

şeker ben bu kategoriye katılamam çünkü biz yer sofrasında yiyoruz masa düzeni olmaz bizde ana yemek olsaydı tamamdı ama masa düzeni beni bozar...

bu arada chesee keki yaptım ama bütün resim çekemedim 2 dilim cektim son anda topiğinde paylaşayımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…